Sveikas meitenes! šodien šiverējos pa māju, padarot to tīrāku...
nolēmu ieet dušā, bet tākā man ļoti rūp manu matu veselība nolēmu pagatavot sasmalcinātu avakādo ar citrona sulu nedaudz, iesmērēju to matos un nu tagad gaidu kad varēšu iet dušā dušoties :D
Varbūt arī Tev ir savas metodes kā lutini sevi ar dabas dotiem līdzekļiem?
es ēdamas lietas bāžu mutē un tā sevi lutinu no iekšas :D :)
Nav tā nekad īsti piepēris pašai kko taisīt, vieglāk manam dzīvesstilam ir nopirkt gatavu :)
Bet atceros, kad man krita mati, tad sāku skalot nātru novārījumā un patiešām palīdzeja- nostiprināja matus :)
Avakado ir labs, bet kapēc tas citrons vajadzīgs? Vai viņš pārlieku nesausinās matus?
Man patīk matus ar nātrēm skalot :) Un citreiz pirms mazgāšanas ielieku kokosa eļļu.
Citrons der tikai gaišmatēm, jo viņš nedaudz balina matus! Es savos tumšajos, dabīgajos, nekrāsotajos iebliezu vienreiz masku, kurai sastāvā bija arī citronu sula- dabūju par toni gaišākus matus:D Kad sāka ataugt, pie saknēm baigi nesmuki atšķīrās......
ar dabas dotajiem man nepatik kepaties. vieglk ir gatavu matu masku ielikt matos. ja nu vienigi no dabiskajiem esmu meginajusi olu iesmeret matos(skaistumkopsanas gramata bija recepte), lietoju ari dazreiz zilo malu masku sejai. esmu meginajusi ari malus matiem, bet nepatik.
kafijas skrubis, medus maskas, pirts, eļļas matiem, alveja ādai, ledus gabaliņi sejas ādai. bet būtībā esmu par slinku un aizmāršīgu, labāk nopērku kkādu dārgu sejas kremu, 2reiz dienā uzsmērēju un jūtos par sevi parūpējusies :)
Kafijas biezumi ar cukuru un olīveļļu skrubja vietā ķermenim.
Linsēklu eļļa matiem.
Medus maska sejai un lūpām.
Olīveļļas vanniņas nagiem (to darīju pirms sāku likt hibrīdlakas).
Ledus gabaliņi sejai un kakla zonai.