Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Grafiskais dizains

 
Reitings 278
Reģ: 23.03.2012
Sveikas!
Man ļoti gribētos apgūt grafisko dizainu, lai var photoshopēt bildes, veidot logo, varbūt mājas lapu dizainu, plakātus utt. Varbūt zināt kur kko tādu apgūt, bet tā kā man nav līdzekļu tam, tad online bez maksas vai pašmācības ceļā vai kaut kā tā? Kādai varbūt ir izdevies to pašai visu apgūt. Kādas programmas izmantojat?
19.07.2013 12:32 |
 
Reitings 95
Reģ: 13.07.2013
Es kādreiz mācījos RVT Poligrāfijas Centrā, tur kā reiz visas grafiskās programmas māca. Izglītība bez maksas, var saņemt stipendiju. Tas, ja tu gribi nopietni ar to nodarboties, ja nē, tad pašmācības ceļā ar video no YouTube kanāliem var apgūt pamatus izvēlētajā programmā.

Es izmantoju CoralDraw, AdobePageMaker, AdobePhotoshop, Quark Express, Adobe Illustrator u.c.
19.07.2013 12:40 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Photoshopu un Corel apguvu pašmācības ceļā, vienkārši darot. Darbu pēc darba tās iemaņas un prasmes attīstījās. Pēdējos kursos parādījās arī kā izvēles priekšmets universitātē, bet tas tikai apstiprināja, ka visus pamatus un pat vairāk esmu jau apguvusi pati. Vēl joprojām kādas fīčas uzeju youtube.com un tad pati izmēģinu un iemācos.
Ja negribas tērēt līdzekļus mācību materiālos, tad internetā tiešām ir pieejams daudz, tikai jābūt pašai interesei un pacietībai mācīties.
Plus jāuztur nepārtraukta programmu lietošanas prakse, citādi, kā jebkuras praktiskās iemaņas nelietotas aizies nebūtībā
19.07.2013 12:51 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits