Sortistu draudzenēm. Kur sākas sports un beidzas sieviete.

Reitings 46
Reģ: 15.02.2012
Kāpēc tieši sportistu draudzenēm adresēts? Jo viņas vislabāk sapratīs. Tātad stāsts: iepazinos ar puisi, Amors ķēra mūs abus un uzreiz. Izrādījās, ka viņš aizraujas ar biljardu un spēlē ļoti labi, braukā uz turnīriem, mājās stāv pāris zelta trauki. Es nopriecājos to uzzinot, beidzot varēšu iemācīties, jo biljards mani vienmēr ir aizrāvis, tikai nav bijis ne ar ko spēlēt, ne kur spēlēt. Galds viņam ir mājās, tāpēc nebūtu jāuztraucas par abiem, bet! Sākas skumjā daļa.
Nedēļas nogales vienmēr ir biljarda nogales, sabrauc cilvēki, kurus es lielākoties nezinu. Un pirmajā tusiņā puisis mani pabrīdināja, ka spēlē varot kļūt mazliet egoistisks un par mani aizmirst. Lieki piebilst, es biju ne tikai aizmirsta, bet pilnībā tiku ignorēta. Ja viņš nebūtu pabrīdinājis, tad noteikti uzrīkotu scēnu nepajokam. Nekādi nespēju sadzīvot ar domu, ka kā var cilvēks, kuru ikdienā grūti no sevis dabūt nost, pēkšņi tevi ignorē tā, it ka tu būtu tikai bāra mēbele. Un sākās iekšējā cīņa starp "labi, es arī spēlēšu" un "nē, lai tās bumbas iet ratā". Un es sāku just greizsirdību uz biljarda galdu. Nemāku dalīties. Nemāku piekāpties. Varbūt tas ir tikai pagaidām, bet ir apmulsums tik un tā.
Zinu, ka autosportā ir tā, ka vai nu tu esi blakus līdz pat startam un vari uzspiest veiksmes buču uz ķiveres, vai arī tajā dienā tev nākas būt malā un norīt grēmas, jo tu nedrīksti būt blakus, tas ir aizliegts. Ir sportistiem tādi niķi un paradumi...
Mēs esam par to runājuši. Viņš ir sajūsmā, par domu, ka es varētu braukt līdzi uz turnīriem un viņu atbalstīt, bet man ir divejādas domas. Jā, protams, es viņam justu līdz, bet, kā justos viņš, redzot, ka 8 stundas esmu nogarlaikota līdz papēžu galiņiem. Zaudes gadījumā vispār būtu teksti no sērijas "tev jau nepatīk biljards...".
Iekšējā cīņa notiek starp "es gribu spēlēt", bet! Man tad būtu sajūta, ka galds mani ir uzvarējis. Tāpēc es pat putekļus no viņa maliņām neslauku. Ignorēju. un domāju, kā varēju nonākt tikt stulbā situācijā.
Protams, viņa draugi ir neizpratnē - mēnesis pagājis, es nespēlēju. Mans draugs ir pārliecināts, ka man iepatiksies un pati sākšu braukāt uz turnīriem (??!). Esmu viņam teikusi par savām sajūtām, bet viņš tikai smejas un saka, ka esmu pirmā meitene, kas ir greizsirdīga uz biljarda galdu.
It kā nieks vien ir, sevišķi, ja no malas lasa, bet mani tas grauž katru dienu. Stulbi.
19.07.2013 10:50 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
bet tu nenoverto to, kas tev ir! tu visa saskati tikai slikto pusi-nepievers uzmanibu utt.padoma no cita skatu punkta-labak, lai cilvekam ir nopietna aizrausanas, kura nav cita sieviete vai alkohols nedelas nogales ar druagiem ka sveta lieta!
es tava vieta nejauktos ieksa vina biljarda padarisana. lai vins spele, tikmer tu pati atrodi sev nodarbosanos. nu nav tev jamacas ta spele vai jasez nez cik stundas turniros ka atbalsts. var atbastit, bet ja tev tas viss sak kaitinat,tad labak nodarbojies ar sevi. un vispar viriesiem ir ta no psihalogijas viedokla, ka katrai lietai ir sava istaba.piemeram, ir istaba prieks meitenes, prieks biljarda, gimenes utt. sievietem viss ir viena istaba. ne velti sievietes var darit vairakus darbus vienlaicigi. domaju, ka sadas atskiribas domasana starp abiem dzimumiem ir ne velti, jo sievietem ir berni jaaudzina, maja jatira. vina nevar pieversties tikai 1 lietai un par otru aizmirst. savadak sekas butu dramatiskas. viss tiek darits vienlaikus, kamer virietim ir biljards, tad t, tad vel kas.

p.s manam virietim ari ir viens sporta veids, kas prasa laiku 3 reizes nedela, katru vakaru. man zel, ka nevaru braukt vairs ar riteni, aizbrauktu lidz, kamer vins nodarbojas ar savam lietam, pastaigatu gar ezeru.bet neko darit-lai jau nodarbojas ar to, kas patik. labak esmu viena, bet tajos brizos, kad esam kopa ar laimigu virieti, kurs ir apmierinats ar sevi, nevis vislaik sezu ar cilveku, kuram skistu, ka vinu ierobezoju.

pietam ir loti feini, ja parim ir kopigi hobiji! varbut deretu jums ieviest kadu abu kopigu nodarbosanos?
19.07.2013 12:01 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
uh, kā piekrītu šoreiz Marta(tā foršā)!!
19.07.2013 12:04 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
pienemu, ka vins to biljrdu nespele no pl. 8 rita lidz 11 vakara? ja pus dienu, tad otru pusi vai vismaz vakaru/ ritu var pavadit kopa. ar to nepietiek?

un te viena lietotaja(niku neatceros) teica,ka bija futbolista draudzene. vinu attiecibu modeli saskatiju loti lielu kludu-savu interesu upuresanu attiecibu del. nekad nevajag attiecibam ziedot sev svarigas lietas, jo tada gadijuma tevi augs tikai neapmierinatiba un no otra ta vieta, lai kompensetu savu ziedoto, saksi prasit un prasit nedalitu uzmanibu un ko vel tik ne!
19.07.2013 12:12 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Maneejais ir sportists. Vasaras sezonaa, ziemas sezonaa-iekshshtelpaas.
Taa,ka saprotu savaa zinjaa tevi, vienmeer esmu aktiivi braukaajusi liidzi pa visaam malaam, liidz shogadam. Kaa dziivojam kopaa, taa, shkjiet,ka man vairs tas nav vajadziigs.:D
Jutaam liidzi kaadreiz, seedeejaam kaut lietuu aaraa plastmasas meeteliishos, visu dienu bez eeshanas, bez kaa. Uz viena cieta kjeblja diendienaa' saulee, lietuu..uh...kaadreiz patika tas viss. Tagad ir gruutaak saprast-ir mainju darbs. Citreiz netiekamies vairaakas dienas nedeeljaa nemaz- no riita atnaak maajaas tad,kad es taisos uz darbu,man maajaas atnaakot- vinjsh ir trenninjaa, peec treninja-darbs. Darbs briivdienaas-kad nav- sacensiibas.
Naakamnedeelj briest lielaakas sacensiibas un tad nu esmu atteiktusies braukt liidzi. Vnjsh to nesaprot un negrib pienjemt to,ka man vairs negribas. Tas viss saak trauceet, bet es ''dziivoju'' liidzi vinja sirds lietai,jo vinjam patiik. Tikai kaadreiz es patiesi priecaajos par iknedeeljas izbraukumu. Tagad nemaz.
19.07.2013 12:15 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
Nekādi nespēju sadzīvot ar domu, ka kā var cilvēks, kuru ikdienā grūti no sevis dabūt nost, pēkšņi tevi ignorē tā, it ka tu būtu tikai bāra mēbele

Tev ir lielisks vīrietis,kuram ir hobijs. Bārā ,protams,viņam ir jākoncentrējas uz spēli un visu,kas ar to saistīts nevis lovery dovery.Kamēr viņš spēlē, Tu ej uz kino ar draudzenēm,mācies kaut ko, kā jau te meitenes minēja- kamēr viņš nododas savam hobijam,aizpildi arī Tu savu laiku lietderīgi.Labāk lai ir tā,kā tagad nekā otrādi,ka draugs Tevi ignorētu vnm ,tikai epizodiski paliktu mīļš un pūkains. Varbūt Tev vnk nav ar ko salīdzināt, kā Tev ir veicies. Nebojā attiecības uzmanības deficīta dēļ.
19.07.2013 12:17 |

Reitings 25
Reģ: 14.06.2013
ari manējais ir sportists un diezgan saprotu autori. Sākumā man likās, ka man nevelta pietiekami uzmanības u.t.t

Nezinu kas par idiotismu bija manā galvā, bet labi ka tas pārgāja un ļoti ātri. Tagad ar lielāko prieku dodos līdzi uz spēlēm un atbalstu viņu. Esmu iemīlējusi basketbolu un brīvajās dienās labprāt dodos uz kādu laukumu, lai divatā iztrakotos ar to sasodīto bumbu uz kuru sākumā biju greizsirdīga.
Esmu sapratusi, ka labāk lai viņš ir traks uz sportu un brīvajās dienās lutina un čubina mani, nevis slaistās apkārt un ir klāt katru sekundi.
19.07.2013 13:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)