Es īstenība nemaz nezinu vai taisnība ir manā pusē un būtība, es pat domāju, ka tomēr nav.
Vadītāja man mēneša sakumā iedeva grafiku, es biju viņi lūgusi rīta maiņas, jo man sanāk visu laiku strādāt tikai no 12iem-21iem, es savu bērnu vispār vairāk neredzu ar tādu grafiku, viņa solija ielikt arī rīta maiņas.
Mēneša sākumā, viņā iedeva man grafiku, kur ir arī rīta maiņas, ne tikai vakara, bet pa mēnes, pa vienai vien, ņem arā manas rīta maiņas un ieliek vakara, es saprastu, ja kāds būtu slims, bet tā nav, viņa vienkārši samaina mani ar kādu citu. Pa svētkiem, pilnīgi visiem, man vienmēr it jāstrāda no 12-21iem, nekad nevienu citu neliek strādāt- Tikai mani!
Šorīt, aizejot uz darbu, secināju, ka mana rīta maiņa atkal ir nomainīta pret vakara maiņu,
un es to pat nezināju, vadītāja, gan teica, lai paskatos izmaiņas, ka esot pamainījusi mēneša pašas beigas, par šo periodu neko neminēja. Es vienkārši nenoturējos šoreiz, jo es reāli vakarā netiku un es nevaru prasīt, lai draugs pakārto savu darba laiku, lai izņemtu mazo no darziņa, es ar to darba grafiku tomēr rēķinājos, bet tagad sanāk, ka tie paši vakari vien man ir, visu laiku un viņa vēl teica, ka nākot man pretī, interesanti gan- kā tieši tas izpaužas? :-/