Par bērniem, kāzām, augstskolu un visu citu, nu, man tas viss būs tādā secībā, kādā gribu, nevis kādā būtu sabiedrībā pieņemts. Ja kādam tas nepatīk - nav mana problēma, vienmēr atradīsies kāds, kurš šķībi skatīsies, pakratīs ar pirkstu un pamācīs kā būtu labāk. Pieteicās bērniņš, protams, pareizāk jau būtu apprecēties, lai visiem vienādi uzvārdi, lai bērns dzimst laulībā utt. Uz baznīcu neeju, baigi Dievticīga neesmu, arī skriet pa galvu, pa kaklu sagrabināt tos pārsimt ls kāzām, lai mēs, lūk, būtu ģimene likuma un Dieva priekšā, tas nav man. Ja esam kopā, ir bērniņš, ģimene esam tā vai tā. Apprecēties var paspēt vienmēr, mēs to gribam darīt tādā laikā un vietā, kad paši gribēsim, nevis cenšoties paspēt pirms lielā punča, dzemdībām vai pierādīt kādam kaut ko. Par mācībām - nu arī iestāties skolā var paspēt vienmēr, man nekad nav bijis mērķis, lai līdz 30 gadiem būtu pilni plaukti ar diplomiem. Patiesībā, es joprojām īsti nezinu, ko vēlētos darīt, bet, laikam ejot, es aizvien vairāk apzinos, ka esmu pieaugusi, vairāk saprotu, kas patīk, kas interesē, vairāk sāku apzināties savu vietu, vairāk sāk gribēties atrast to savu vietu zem saules. Toties es zinu, ka aizejot tagad mācīties, es to tiešām darīšu ar sirdi un dvēseli nevis tāpēc, ka pēc vidusskolas visi iet uz augstskolu, tas nekas, ka puse pat nepabeidz un nožēlo tur pavadītos bezjēdzīgos gadus, jo tikai vēlāk saprot, ko īsti gribētu mācīties, darīt. Jā, apzinos, ka man bērns jau būs liels, ies pamatskolā, bet es mācīšos. Nu un? Ja arī savos 30 iestāšos? Kādam no tā sliktāk paliks? Es mācīšos sev, to, kas patīk, vienalga, kādā vecumā. Būšu kā paraugs savam bērnam, parādīšu, ka nekur nav jāsteidzas, vispirms var salikt visu pa plauktiņiem un tad skatīties tālākā nākotnē. :) Tas, ka bērni kaut kam traucē, ir pilnīgas muļķības. Man bērns ir stimuls nevis traucēklis. Jaunība ir jābauda, jārada bērni, lai vēlāk vari nodoties sevis meklēšanai un tālākai dzīves baudīšanai, neiespringstot par bioloģisko pulksteni, jo neko nokavēt vairs nevari un arī no aprites neizkritīsi, varēsi par visiem 100% nodoties karjerai. :)