Meitenes, kādus gardus ēdienus jūs gatavojat ar pupiņām? Šoreiz interesē veģetārie.
pati, pati vienkāršākā un arī gardākā versija, izmērcē kārtīgi pupiņas un liec vārīties uz vairākām stundām kopā ar sagrieztiem sīpoliem , burkāniem un seleriju. Ļoti labi der vienkārsi vienu pašu ēst kā zupu vai sautējumu vai arī kopā ar rīsiem, pastu. Ļoti populārs ziemas ēdiens manā virtuvē :)
Man šodien slikta dūša un rauj uz augšu( tikko laikam kādai apetīti sabojāju :D) tāpēc izlīdzēšos ar gurķīti un kefīriņu. Vispār pēdējā laikā kkas ar veselību nav labi :/
Es taisu vieglu, ātru, tiesa - ne īpaši veselīgu sautējumu, nu, vismaz kko līdzīgu. Izvāra pupiņas, sajauc ar ceptu malto gaļu, pasutina, beigās pieliek tomātu mērci. Ir daudz variantu, pieļauju, ka citi ir arī gardāki par šo. :D
Vārītas pupiņas ar sviestu, krējumu, bez nekā cita, mazai ļoti garšoja.
Vispār - pameklē receptes, nedēļā reizi izmēģini kādu recepti un vairs nebūs to 10 kg. :D
Man interesanti, tās ,kuras vakariņās ēd kaut kādu augli, dārzeni, grauž salātlapu, biezpienu utt - jūs saviem vīriešiem neko netaisat? Ko tad viņi ēd?