Tikko saskatījos briesmīgas zirnekļu bildes (neprasiet, kāpēc :D). Izlēmu, ka jānovirza domas uz ko patīkamāku.
Tad nu galu galā - kādi plāni nedēļas nogalei?
Kuras brauks uz Salacgrīvu? Ir kaut kas, ko īpašu ņemat līdzi, lai būtu patīkamāka palikšana tur uz vietas? :) Pati izlēmu sacept cepumus, lai ir ko grauzt strādājot un lai tie nebūtu čipši :D Varat iečekot un varbūt iedvesmoties :) http://ejuz.lv/cepuminji
Nedēļas nogalē ģimenē svētki, brauksim mini tripā uz Rundāli un kādu vēl netestētu krodziņu. Pārējā laikā treniņš, grāmatu lasīšana un aizķērušies seriāli.
Es arī gribu uz Positivus, bet nav nekā- ne kompānija, ne biļete, ne mājvieta, nekā. Ak, es.. :D Haha, bet nu gribu kādu gadu aizbraukt. Ceru, ka pat nākamgad.
Plānu laikam nav, jādomā par prakses vietu, kas sssteidzami jāatrod. Negribu..
Parfait Es arī esmu salīga, pat tad kad spīd saule :D
gribu šortus un svārkus vilkt, par garajām biksēm vispār esmu aizmirsusi, kaut vakaros ārā auksts, velku šortus un salstu nost :( :D jo man visas garās bikses ir apspīletas un neērtas :D
Lalalana, man arī parasti salst tad, kad citi jau sauļojas :D
Biju SummerSound un tur arī bija meitenes, kurām izskatījās, ka bikšu nav... sala, paskatoties uz viņām, vien jau :D man arī riebjas bikses, bet vēl vairāk riebjas saaukstēties :D
sola ļoti sliktu laiku ! es ar rīt braucu :)) man sanāk diezgan daudz mantu kopā ar telti , guļamaissu un vēl pledu un mazo spilvenu jau viena soma pilna ... vēl vajag paiku iepirkt !
šodien 1 l jagermastera iepirkam uz 2 cilv . bet toties 3 dienas kā nekkā :D
es ar diezgan lielā stressā kā tik kko neaizmirst !
Parfait, stāvēšu aiz bāriņa letes. Ko Tu? :)
Njāa, man arī tagad ir dilemma, kādas drēbes ņemt līdzi. Kārtējais secinājums - jāiegādā, ko vilkt. :D Kaut kas graužams arī jāiepērk krājumos līdzi. :P
man piektdien jābūt ļoooti skaistās kāzās. tikko uztaisīju labāko kāzu dāvanu ever - 3h taisīju un rezultāts man tāāāāā patīk (l) uuun tad 6dien uz Positivus. yeii! līdzi ņemšu sevi, matraci un alkoholu. būs labi :D
ir pus3 naktī vai no rīta, jāiet izmazgāt mati, bik pačučēt un uz darbu. gaidiet rīt no manis tekstu, ka fckin miegs nāk :D