nav draugu?!

Reitings 71
Reģ: 15.06.2013
šodien sanāca kaut kā aizdomāties un saprast, ka man nav draudzeņu. protams, ir meitenes ar kurām var parunāt, kuras zina diezgan daudz ko par mani, un drošvien palīdzētu, ja lūgtu, bet tāda draudzība, kad ar kādu varētu pavadīt bez maz vai katru dienu kopā - nav. nav pat tāda cilvēka, kuram varētu pazvanīt, lai kārtīgi izkratītu sirdi. pati raksturā esmu diezgan kautrīga, varētu pat teikt, ka esmu nedaudz vienpate, jo daudzas lietas daru viena - eju uz kino, paēst utt. man patīk sava sabiedrība, tomēr pietrūkst, ka nav tāds viens cilvēks, kuram tiešām var uzticēties, un ko tiešām var nosaukt par labāko draugu. es pat nezinu kāpēc šo visu rakstu, laikam vienkārši gribējās ar kādu ar to padalīties.. ģimenē arī daudzi bieži saka man - nu, kāpēc tu nesatiecies ar draudzenēm un utt, dažkārt gribas vienkārši pateikt - jo man nav draugu, tāpēc. kaut kā tāda skumja sajūta iekšā šodien. kā ir ar jums? jums ir labas draudzenes? es nesaprotu, vai es esmu kaut kāda dīvaina, ka man tā ir, vai arī vienkārši neesmu satikusi vēl īstos cilvēkus, ar kuriem būtu daudz kā kopīga
17.07.2013 21:30 |

Reitings 963
Reģ: 03.07.2013
123lala, man bija ļoti līdzīgi, tagad ir palikušas tikai divas draudzenes ar kurām pa retam izeju ārā, jo viņām maz laika - studijas un darbs. Bet es - kā sēžu tā sēžu mājās. Arī puisis daudz strādā, tādēļ sanāk tā, ka viena pati ar mazo sēžu mājās.
19.07.2013 13:49 |

Reitings 106
Reģ: 05.05.2013
hei, es šajā forumā esmu samērā jauniņā un lielākoties lasu komentārus nevis komentēju, bet šī tēma man pirms laiciņa arī bija tuva. tb man nav daudz draudzeņu, tikai pāris cilvēki kuriem uzticos un zinu ka viņi ir patiesi draugi un vēl kaudze ar paziņām. bet tagad kad ir atvaļinājums, konstatēju ka nav ar ko iziet atpūsties utt. tie uz vienas rokas saskaitāmie draugi ir vai nu ārzemēs, vai aizņemti ar savām lietām.
Man ienāca prātā, ka varētu uztaisīt katru nedēļu kādu radošu pasākumu/tusiņu. būtu cosmo meitenēm iespēja iepazīties un arī sadraudzēties(es laikam vairāk runāju par jauniņajām šajā forumā, kā es) mēs varētu ne tikai tusēt, bet arī padarīt ko interesantu, piemēram pagleznot, mācīties gatavot ēst, mācīties dejot. esmu fotogrāfe, varētu kaut vai uztaisīt tādu foto tusiņu, kur būs iespējams papozēt, iegūt noderīgu informāciju par foto, whatever.
Doma tāda, ka varētu taisīt tematiskos pasākumus, ar maziņu uzdevumu nevis tikai tusiņu . lai interesantāk :)

atvainojos, ja uzrakstīju nedaudz neskaidri. tikko šī doma iešāvās prātā :D
19.07.2013 17:36 |

Reitings 206
Reģ: 04.10.2009
Mint* ,tev vismaz ir jau mazais ar ko ņemties un darīt viskko, mans draugs arī strādā daudz, un es darbadienās tik sēžu mājās un mirstu no garlaicības, jo nu reāli nav ko darīt ! :/
19.07.2013 21:32 |

Reitings 1501
Reģ: 18.07.2012
^Annie
Man tas pats. Esmu nesen tikai sākusi iesaistīties sarunās. Ļoti patīk,interesanti. ;)
19.07.2013 22:46 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
off topic maybe, bet prieks,ka "jaunas asinis"ieplūst cosmo :)
Es esmu laikam gan tikai daļēji jauniņā..teiksim tā- vairāk lasu,nekā komentēju.Šī nav pirmā un,domājams, ne pēdējā šāda satura diskusija, man ir tāds secinājums: daudz, pat pārāk daudz meitenes ir vientuļas.Iespējams dzīvo vienā mājā, vienā kāpņu telpā, vai katru rītu brauc ar to pašu tramvaju, vēloies,ka varētu īsināt laiku ar kādu radniecīgu dvēseli, varbūt tā dvēsele sēž tur,tālāk , aizmugurē 2 rindas aiz tevis..bet jūs nekad pat nepārmīsiet ne vārdiņu...skumji
Ja mēs varam no šī foruma īegūt ko vairāk par info un tvaika nolaišanu,paklačošanos, tad tā noteikti būtu jauna, iepriecinoša pazīšanās..go for more. Mēs viens otram varam būt lielākā vērtība.
19.07.2013 23:07 |

Reitings 122
Reģ: 13.07.2013
Man ir kaudze ar paziņām,bet ir tikai vienā-vislabākā draudzene!Domāju,ka bez draugiem cilvēks dzīvot nevar,ar kādu taču jāparunā!Labi ja ir labākais draugs/draudzene kuram var uzticēties!:)
19.07.2013 23:13 |

Reitings 576
Reģ: 06.06.2012
annie patīk tava ideja :)

Jā arī man agrāk bija labākā draudzene, bet tad nu es pārvācos uz Rīgu un kontakts zuda, sāka atjaunoties, kad viņa sāka strādāt Rīgā, bet tagad vispār kaut kā nav.
Paziņas arī kaudzēm, mācību laikā vairāk laiku pavadi uz kursabiedriem vai skolasbiedriem, bet tagad, kad brīvāks laiks var teikt, ka vispār nav ar, ko pavadīt laiku
19.07.2013 23:22 |

Reitings 576
Reģ: 06.06.2012
tb- pavadu ar kursabiedriem :D :D laikam gulēt jāiet
19.07.2013 23:23 |

Reitings 691
Reģ: 03.03.2013
expedition, vispaar Tev taisniiiba! ;)
20.07.2013 00:02 |

Reitings 47
Reģ: 29.05.2009
Tā kā skatos te daudz meiteņu, kas labprāt iepazītos, un portālā draugiem.lv esam domāju visas, varbūt uztaisam tur domubiedru grupu - meitenes, kas atvērtas draudzībai vai kādu tādu nosaukumu. Un tad būs vieglāk gan izveidot kontaktus, gan iegūt viedokli vienai par otru un noorganizēt tikšanās. :) Ko sakat?
20.07.2013 11:05 |

Reitings 72
Reģ: 19.06.2013
Man ir, bet jūtu, ka veltu viņām par maz laika, lēnām atsvešināmies.
Žēl, jo skolas laikā man tā izjuka daudzas draudzības. Kaut kas jāsāk darīt lietas labā.:)
20.07.2013 11:13 |

Reitings 106
es esmu PAR domu biedru grupas izveidošanu. būtu arī vieglāk menedžet to pasācienu tur :)
ja nav iebildumu, es varētu izveidot un arī ielikt tur to pasākuma ideju, ar idejām kur, kā utt
expedition - man patīk tas, kā tu to uzrakstīji. nu tā , smuki :) piekrītu, vienīgais - piem. pati nejūtos īsti vientuļa, vienkārši tagad ļoti patīk iepazīt jaunus, foršus cilvēkus un labi atpūsties.
20.07.2013 15:27 |

Reitings 1501
Reģ: 18.07.2012
^Annie
Kad izveidosi, ieliec linku šeit!
21.07.2013 13:34 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
Domubiedri veel netapa? Iesaku gan uzmaniities ar savu identitaates atklaashanu visaadu trollju deelj.
21.07.2013 18:35 |

Reitings 106
Es no nīgrajiem interneta troļļiem nebaidos :)

šeit ir links - http://www.draugiem.lv/group/18431226/party-people/ , nosaukums ir pagaidu, jo es nevarēju uz fikso izdomāt ko interesantu. :)
Ielikšu arī pavisam īsu grupas noteikumu sarakstiņu un pastāstīšu sīkāk par to, kāda bija mana pasākuma ideja un tad varētu tur to visu arī apspriest un padalīties ar idejām . :)
Tātad, visi laipni aicināti pievienoties!
21.07.2013 21:39 |

Reitings 7
Reģ: 08.05.2013
Es tevi saprotu. Man ir līdzīgi no rīta ceļos braucu uz darbu, darba esmu liudz sešiem, kad sāksies septembris, pieļauju, ka viss paliks veel sarežģītāk. Studēju RSU un tur slodze nav mazā. Godīgi ne reizi vien esmu aizdomajusies, ka butu forši vakara aiziet uz kadu kafeinīcinu vai kur citur un parunāt ar kadu kas saprot tevi un kam tu vari uzticēties vai arī kopā kaut ko pasākt piemēram pa sestdienām svetdienām, jo tas es pavadu guļot.

Viens, esmu par slinku un ja kaut ko izdomāju, tad nav neviena, kas paceļ no gultas vai klauvē pie durvīm nāc ejam, jo ja ir kads, kas paskubina tad rodas arī sava veida atbildība. Bet tā kā arī esmu pieļauju vairāk kā vienpate, ne gluži vienpate, vienkārši pļāpa baigā neesmu, un neesmu ari tā kam viegli pirmajam uzsāk kādu sarunu, arī ar pusisiem ir līdzigi, ja man kāds patis nekad nebušu tā kas uzsāk sarunu vai sāk pievērst uzmanību, tur vainojams mans kūtrums. Un tas, būtībā, traucē visās dzīves sfērās.

Un lai gan jāstrādā, laiku var atrast vienmēr, tikai jāsaņemas, bet vajaga kādu, kas pasaka: "Hej celies, mums sarunāts". :)

Tā kā es labprāt :)
03.08.2013 19:08 |

Reitings 6
Reģ: 11.09.2013
Es Tevi ļoti labi saprotu ,arī man nav paveicies ar draugiem..vienmēr esmu bijusi atstumta,nekur neiederīga
11.09.2013 21:07 |

Reitings 17
Reģ: 04.08.2013
Man tāpat dzīvojos pa Rīgu pārsvarā tagad un Rīgā nav draugu ar ko aiziet kkur pasēdēt aiziet uz kino vai kkur - tas ir skumīgi :(
11.09.2013 21:18 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
dazreiz liekas, ka to draudzenu man nav, bet ir pazinu. citreiz skiet, ka ir jau kada ar kuru varu parunat.
kopuma-nepardzivo. draugi nak un iet, gimene paliek.
12.09.2013 20:53 |

Reitings 6
Reģ: 11.09.2013
Piekrītu,ģimene vienmēr paliks! Bet tomēr skumji ,ja ikdienā esi viens..īsti nevaru personīgi arī vairs kādai draudzenei uzticēties...visas ir pievīlušas.
13.09.2013 23:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits