nav draugu?!

Reitings 71
Reģ: 15.06.2013
šodien sanāca kaut kā aizdomāties un saprast, ka man nav draudzeņu. protams, ir meitenes ar kurām var parunāt, kuras zina diezgan daudz ko par mani, un drošvien palīdzētu, ja lūgtu, bet tāda draudzība, kad ar kādu varētu pavadīt bez maz vai katru dienu kopā - nav. nav pat tāda cilvēka, kuram varētu pazvanīt, lai kārtīgi izkratītu sirdi. pati raksturā esmu diezgan kautrīga, varētu pat teikt, ka esmu nedaudz vienpate, jo daudzas lietas daru viena - eju uz kino, paēst utt. man patīk sava sabiedrība, tomēr pietrūkst, ka nav tāds viens cilvēks, kuram tiešām var uzticēties, un ko tiešām var nosaukt par labāko draugu. es pat nezinu kāpēc šo visu rakstu, laikam vienkārši gribējās ar kādu ar to padalīties.. ģimenē arī daudzi bieži saka man - nu, kāpēc tu nesatiecies ar draudzenēm un utt, dažkārt gribas vienkārši pateikt - jo man nav draugu, tāpēc. kaut kā tāda skumja sajūta iekšā šodien. kā ir ar jums? jums ir labas draudzenes? es nesaprotu, vai es esmu kaut kāda dīvaina, ka man tā ir, vai arī vienkārši neesmu satikusi vēl īstos cilvēkus, ar kuriem būtu daudz kā kopīga
17.07.2013 21:30 |

Reitings 18
Reģ: 13.07.2013
Man situācija ir ļoti līdzīga. Ir dažas paziņas, ar kurām papļāpāt par dzīvi un tā, bet nav nevienas tādas, kuru varētu saukt par labāko draudzeni. Tas laikam tāpēc, ka īsti nespēju uzticēties cilvēkiem un pēc dabas esmu vienpate. Mācos gan no savām, gan citu kļūdām, tāpēc laikam nesanāk līdz galam atvērties, runājot ar kādu cilvēku. Skolā mazajās klasītēs man bija veselas 3 draudzenes, draudzējāmeis jau kopš bērnudārza laikiem, viņas varēja saukt par labākajām draudzenēm. Viena pārcēlās uz citu pilsētu, ar otru un trešo vienkārši zuda kontakts.
Bet es uzskatu, ka nav ar kādu jādraudzējas tikai "ķeksīša" pēc. Ja cilvēks labi jūtas viens, tad tā arī viņam pašam ir labi. Katrs taču ir citādāks.
18.07.2013 10:01 |

Reitings 76
Reģ: 26.06.2013
Man ir līdzīgi. Ir viena forša draudzene ar kuru kopā ir nenormāli daudz piedzīvots un tas mūs joprojām tur kopā, neskatoties uz to, ka jau pāris gadus viņa dzīvo ārzemēs. Sarakstamies katru dienu, varam runāt ne par ko stundām ilgi. Tikai brīžiem ļoti, ļoti pietrūkst tā fiziskā. Kopā būšanas un kopīgas nekā nedarīšanas.
Bija vēl te pāris "draudzenītes" arī uz vietas LV, taču laikam ejot, sapratu, ka esmu bijusi vajadzīga tikai kā spilvens, kam paraudāt uz pleca. Tagad, kad dzīves nokārtojušās, vīrieši pie sāniem, neesmu vairs vajadzīga. Pat piezvanīt nav laika, kur nu vēl satikties. Viena pat precas, bet par kāzām es uzzināju no Facebook....
Pieradu būt pārsvarā viena, baudu laiku ar sevi, darba dienās pietiek ar kolēģu klātbūtni, weekendi ir sev. Protams, brīžiem uznāk depresija par tēmu - ai, kā es labprāt aizietu uz to vai citu pasākumu (te nav runa par sporta klubu, shoppingu vai tml.), taču vienai pilnīgi negribas.
Ja nu kādai ir vēlme tikties, aiziet kaut kur kopīgi, vai vienkārši tāpat papļāpāt, dodiet ziņu.
Dzīvoju Ķengaragā.
18.07.2013 10:06 |

Reitings 154
Reģ: 14.02.2011
Man ir viena labākā draudzene jau 20 gadus, bez viņas šo dzīvi vairs neiedomājos, lai gan tagad viņa dzīvo simts jūdžu attālumā, tik un tā ir kontakts gandrīz katru dienu (paldies par to jaunajām tehnoloģijām)! Vēl ir pāris tuvi cilvēki un tādi ar kuriem kopā aiziet paballēties, vispār kontaktus izveidoju ātri, ka citreiz visiem cilvēkiem laika nepietiek un tur jau ar tad sākas problēmas :)
18.07.2013 10:28 |

Reitings 772
Reģ: 04.07.2013
agrāk to saucamo draudzeņu tjipa bija baigi daudz, tad nu stāstīju visu uz nebēdu un pašai liekas, ka dzīvē kaut kā negāja. Tagad ar pārs meitenēm uzturu labus kontaktus, bet netiekamies katru dienu un tā es jūtos pat labāk.
Ejam ballēties, sazvanamies, draugos viena otrai kko uzrakstam, bet katru dienu es varu paciest vienīgi draugu :D
18.07.2013 10:34 |

Reitings 524
Reģ: 28.03.2013
Jāsāk rakstīt laikam iepazīšanās sludinājumi :D :D
Bet vispār varētu 5 dienas vakarā kkur aiziet pasēdēt :)
18.07.2013 10:51 |

Reitings 269
Reģ: 28.10.2010
Te ir ļoti foršas meitenes, tikai nevajag baidīties un iepazīties un kas zin, iegūsiet ļoti labas draudzenes ;)
Es esmu par jaunu cilvēku iepazīšanu, labprāt arī satiktos, aizietu kaut kur pasēdēt papļāpāt :)) Esmu no Rīgas ;)
18.07.2013 12:38 |

Reitings 181
Reģ: 02.11.2012
Davaj ejam rītvakar? :D
18.07.2013 13:44 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Es gribu,bet man jāstrādā.. :(
18.07.2013 13:48 |

Reitings 72
Reģ: 29.01.2009
Es ar labprāt, bet ar rītvakar jāstrādā...
18.07.2013 13:52 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Man ir paziņas ar kurām tiekos tad, kad sagribas. Dažreiz aizdomājos, ka forši jau būtu, ja būtu kāda pavisam mīļa un tuva druška, BET es esmu par slinku tam.. Lai draudzība būtu stipra vajag strādāt pie tās, bet es savu enerģiju negribu tajā tērēt.. tāpēc iztieku ar paziņām :)
18.07.2013 13:53 |

Reitings 181
Reģ: 02.11.2012
Var jau arī citu dienu. Kad jums, meičas, nebūs jāstrādā?
18.07.2013 16:17 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Man līdzīgi. Agrāk bija 3 labas draudzenes, bet, laikam ejot, esam atsvešinājušās - vienai visu laiku paņem viņas vīrietis, otra ārzemēs un ar trešo zudis kontakts, dažreiz pačatojam. Bet atmiņas par piedzīvoto ir burvīgas, jo agrāk bijām nešķiramas :)
Tā kā jā, reizēm pietrūkst kompānijas, ar ko kaut kur aiziet.
18.07.2013 16:48 |

Reitings 524
Reģ: 28.05.2013
man arī nav labākās draudzenes! :) bet par to neskumstu, daudz vieglāka dzīve. ir labas draudzenes vai paziņas (nezinu, kā pareizi definēt) - satiekamies nu ļoooti reti, bet par to pat nav nekādu apvainošanos vai kā tāda. izrunāties var labi un uzticēt arī daudz ko.

bet daudz labāk izvēlos visu izstāstīt savam mīļotajam draugam - jo zinu, ka tas tiešām ir tas cilvēks, kas nenodos :)
18.07.2013 16:57 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
Iemācieties negarlaikoties un tikt galā, esot vienas ar sevi, un tikai tad meklējiet lielo draudzību.
18.07.2013 17:03 |

Reitings 1501
Reģ: 18.07.2012
Same here! :D
Agrāk bijām 3. Vienmēr darījām visu kopā, bet tad viena pārcēlās tālu prom, otra pārgāja uz citu skolu.. tā nu paliku. Vēlāk jau sadraudzējos ar dažām citām, bet atkal tas pats. Viena atkal pārcēlās un gāja citur skolā. Otra vēl tepat, bet kaut kā reti satiekamies. Redzu, ka ar citiem staigā apkārt dažreiz, bet man pat nav apjautājusies, kā iet. Kad es uzrakstu tad, viņai tas, tad tas..ar to un to..nezina ko,kā,kad..nu jau kaut kā sāk apnikt tas viss. Arī daudzas apkārt uzskata,ka bez totālas piedzeršanās pasākums nevar notikt..
Esmu par kopīgu pasēdēšanu. Interesanti, cik mums šeit vidējais vecums? ;)
18.07.2013 18:00 |

Reitings 69
Reģ: 17.08.2012
Mēs kādreiz bijām 5, kas varēja runāt par visu, darīt visu kopā. Laiks mūs atsvešināja - visām otrās pusītes, citas intereses. Toties viena ir palikusi un ar to, pat attālums nespēj izšķirt, tikai satuvināja! Un, es par to priecājos un varu lepni apgalvot, ka man ir pati labākā draudzene! :)
18.07.2013 18:35 |

Reitings 269
Reģ: 28.10.2010
Man tagad atvaļinājums, visas pa dienu strādā, ir skumīgi, tā kā, ja kādai ir vēlme, piemēram, rīt tikties, no problem, rakstiet, tik priecāšos par jaunu iepazīšanos ;)
18.07.2013 22:25 |

Reitings 1666
Reģ: 17.05.2012
Booom, šķiet, ka 20 gadi varētu būt vidējais vecums.. spriežot pēc diskusijas, kurā kādu laiku atpakaļ tika minēti gadi.
18.07.2013 22:27 |

Reitings 3379
Reģ: 29.01.2009
Man nav tādas draudzenes, un es nemaz negribētu katru dienu pavadīt kopā ar kaut kādu draudzeni. Es pārāk ātri nogurstu no cilvēkiem un sabiedrības. Man pilnīgi pietiek, ka varu savas draudzenes satikt labi ja reizi mēnesī. Dzīvē tāpat tik daudz jaunu lietu nenotiek, lai būtu katru dienu ko stāstīt. Ar tādiem sīkumiem kā sarunas par iepirkšanos, jaunāko modi vai klačām mēs neaizraujamies.
18.07.2013 22:29 |

Reitings 206
Reģ: 04.10.2009
Ziniet,meitenes,kas vēl ir traki ? Ja tev ir 18 gadi, tev ir tavs mīļotais puisis ar kuru vari runāt par visu, un pēkšni tu paliec stāvoklī. Visas draudzenes nozūd. Visi draugi nozūd. Kontakts pagaist nemanot. Un tad jūs jau esat tikai divatā gaidot mazo bez draugiem ar kuriem kādreiz no sirds varētu parunāties vai vienkārši dažreiz paraudāt uz pleca,kad hormoni trako vai kā tā ! :D :s
19.07.2013 07:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits