nav draugu?!

Reitings 71
Reģ: 15.06.2013
šodien sanāca kaut kā aizdomāties un saprast, ka man nav draudzeņu. protams, ir meitenes ar kurām var parunāt, kuras zina diezgan daudz ko par mani, un drošvien palīdzētu, ja lūgtu, bet tāda draudzība, kad ar kādu varētu pavadīt bez maz vai katru dienu kopā - nav. nav pat tāda cilvēka, kuram varētu pazvanīt, lai kārtīgi izkratītu sirdi. pati raksturā esmu diezgan kautrīga, varētu pat teikt, ka esmu nedaudz vienpate, jo daudzas lietas daru viena - eju uz kino, paēst utt. man patīk sava sabiedrība, tomēr pietrūkst, ka nav tāds viens cilvēks, kuram tiešām var uzticēties, un ko tiešām var nosaukt par labāko draugu. es pat nezinu kāpēc šo visu rakstu, laikam vienkārši gribējās ar kādu ar to padalīties.. ģimenē arī daudzi bieži saka man - nu, kāpēc tu nesatiecies ar draudzenēm un utt, dažkārt gribas vienkārši pateikt - jo man nav draugu, tāpēc. kaut kā tāda skumja sajūta iekšā šodien. kā ir ar jums? jums ir labas draudzenes? es nesaprotu, vai es esmu kaut kāda dīvaina, ka man tā ir, vai arī vienkārši neesmu satikusi vēl īstos cilvēkus, ar kuriem būtu daudz kā kopīga
17.07.2013 21:30 |

Reitings 210
Reģ: 26.07.2012
Elīza
esmu cilvēks, kurš nekad nespēs pirmais ar kādu iepazīties, sava kautrīguma dēļ. man arī nepatīk " uzmākties " cilvēkiem. kaitinoši

Man ir tieši tas pats tāpēc bieži ļaujos pašplūsmai, bet nekad neteiktu nekad. Cik Tev gadu? :)
17.07.2013 23:15 |

Reitings 42
Reģ: 15.02.2013
Man arī ir ļoti līdzīga situācija. Sirdsdraudzene aizbrauca uz ārzemēm, tā nu paliku viena. Arī vīrieša man nav. Bieži vien vakaros uznāk skumjas. Izlemju, ka kaut kas beidzot jāmaina, bet, no rīta pamostoties, visa apņēmība noplakusi. Satieku cilvēku gan darbā, gan dažādos pasākumos ar darbu, gan dejās, gan sporta klubā, bet neviena drauga tik un tā... Laikam jau esmu pārāk briesmīgs cilvēks.
18.07.2013 00:18 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Man ir paziņas, draugu un draudzeņu laikam vairs nav, katrs savu taku aizskrējis. :)
18.07.2013 00:28 |

Reitings 72
Reģ: 29.01.2009
Jā rīt it kā sola nevisai labu laiku jūras braucienam, varbūt var vakarā kautkur aizet pasēdēt papļāpat kopā bariņā? Bet ja sadomājat uz jūru braukt tad iespējams pievienošos labprāt :)
18.07.2013 00:32 |

Reitings 479
Reģ: 04.07.2013
labak bez draugiem, neka pilna pasaule tadiem draugiem, kuri ar tevi ir tikai tad, ja ir garlaicigi vai viniem tas ir materiali izdevigi.

Pilnībā manas domas !
Man ar nav draugu, bija nesen vēl viena draudzene, bet tāda kurai biju vajadzīga tikai tad,kad viņai slikti. Tagad nav vispār neviena drauga, bet man tā tomēr ir vieglāk, nekā visu laiku apzināties,kad esmu vajadzīga kādam tikai tad,kad viņam slikti. Man ir daudz paziņu- varam kopā aiziet kaut kur dažreiz, bet draudzība tur nekāda.

jā, drošvien, ka kaut kāda vaina manī ir, es, piemēram, esmu cilvēks, kurš nekad nespēs pirmais ar kādu iepazīties, sava kautrīguma dēļ. man arī nepatīk " uzmākties " cilvēkiem. kaitinoši

Ar mani arī ir tas pats. Zinu,ka daudz cilvēki tāpēc domā ,ka esmu iedomīga un t.t., lai gan īstenībā tie ir mani stulbie kompleksi un kautrīgums. Un vienmēr,kad tomēr mēģinu tam visam kāpt pāri, tad man arī ir sajūta,ka es šiem cilvēkiem ''uzmācos''.
18.07.2013 00:59 |

Reitings 181
Reģ: 02.11.2012
varbūt var vakarā kautkur aizet pasēdēt papļāpat kopā bariņā?

Labprāt, kura vēl? :)
18.07.2013 01:12 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Jā, ir tādas draudzenes. Man gan ir pretēja problēma - maz paziņu. Pareizāk sakot, protams tie it kā ir, jo savākušies no skolas, augstskolas, visādiem kursiem, bet attiecības uzturēt neprotu, dzimšanas dienās aizmirstu apsveikt un kaut kā parasti ar šāda veida paziņām attiecības ātri vien kļūst vēsas kad vairs netiekamies ikdienā skolā vai darbā, un galu galā paliek jau neērti kaut kur aicināt, ja veselu gadu nekur uz viņu aicinātajiem pasākumiem netiku. Tas ir liels mans netikums, jo reizēm jau noder arī kāds ar kuru vienkārši aiziet uz kino vai papļāpāt par ko nenopietnu, ja tuvākās draudzenes nav pieejamas.
18.07.2013 01:25 |

10 gadi
Reitings 622
Reģ: 13.06.2013
Elīza, tu esi tādi pati kā es , tiešām! :D Arī man nepatīk uzbāzties utt.
18.07.2013 01:26 |

Reitings 210
Reģ: 26.07.2012
Ambera
Šeit var redzēt daudzas ar līdzīgiem uzskatiem, man šķita, ka es gandrīz vienīgā piekopju šādu lietu, bet ne 100%, protams. Nelikās, ka te tik daudzām pietrūks to pastaigu pa veikaliem un kafijas iedzeršana un pļāpas kafeijnīcās. :)
18.07.2013 01:36 |

Reitings 59
Reģ: 14.02.2011

Man ir tā pati situācija/pieredze bijusi..
Šobrīd patiešām mans vienīgais draugs ir mans puisis. Bet protams jau īstu draudzeni aizstāt nevar :D
18.07.2013 06:22 |

Reitings 129
Reģ: 16.03.2012
Draudzenes man bija bērnībā. Tagad ir tikai paziņas, pāris vīrieškārtas draugi/paziņas, ar kuriem uzturu kontaktu, darba kolēģes un mans puisis.
18.07.2013 07:16 |

Reitings 1352
Reģ: 10.08.2012
man nav.
Vīrieši draugi pamazām pazuda.
18.07.2013 08:40 |

Reitings 2643
Reģ: 06.01.2011
mana labākā draudzene ir mamma un draugs...

ir paziņas, bet tās nav draudzenes.. kopā pavadam laiku, bet tas arī viss...
18.07.2013 08:47 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Skolas laikos bija tā, ka ar draudzeni visur gājām kopā , diendienā kopā, mūs pat sauca par laulāto pāri:D Nu bet kad izaug loģiski, ka neies vairs kopā dien dienā, viņai ir divi bērni un sava dzīve, skaidrs , ka nekad vairs nebūs tā kā skolas laikos!vienkārši samierinies ar to!
18.07.2013 08:50 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Man tuvākie cilvēki vienmēr būs mamma un māsa un to nevar nekā izmainīt,mēs esam viena asins.Vel man ir draudzene ar kuru draudzējamies jau 12 gadu un laiks mūs visam kam ir izvedis cauri,joprojām viņa man ir tuva,bet mūsu komunikācija ir mainījusies.Un tad ir vel viena laba draudzene.Un tad ir vel dažas meitenes ar kurām man ir kopīgas atmiņas un mēs viena otru labi zinam,bet retāk tiekamies.Kopumā ņemot man ir kādas 4 metenes,kas par mani zina visu.Mammai un māsai visu tomēr neizstāstīsi.
Es ļoti bieži laiku pavadu vienatnē un esmu pie tā pieradusi un uzskatu to par pašsaprotamu.
Nevar būt,ka Tev nekad nav bijušas draudzenes?varbūt Tu esi ļoti nekomunikabla vai esi pazaudējusi draudzeni?Nemāki veidot attiecības?
Ne visām mietenēm ir draudzenes.
Man ir maz draudzeņu,jo sievites mani lielākoties skauž.
18.07.2013 09:00 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Un es par cosmo meiteņu iepazīšanās vakaru. :)
18.07.2013 09:02 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Man ir ļoti paveicies, man ir viena tuva draudzene, ar kuru pat dzīvojam viena no otras netālu, arī latviete. Mums ir kopīgas intereses, kas mūs vēl vairāk satuvina, ejam uz kino, restorāniem, pastaigās, braucam viena pie otras ciemos, ceļojam un kopumā daudz pavadam brīvo laiku kopīgi - tomēr jāsaka no svara ir vismaz viens tuvs cilvēks tuvumā. Vīriešu kārtas pārstāvji tā ir cita opera, nekad nebūs tādas sievišķīgas sarunas, kas tomēr ārzemēs pietrūkst dzīvojot. Ta jau ikdiena ir noslogota ar nopietniem darbiem un tēmām, vismaz brīvo laiku gribas pavadīt kārtīgā sievišķīga kompānijā un sarunās :)
18.07.2013 09:11 |

10 gadi
Reitings 5631
Reģ: 29.01.2009
par šo arī esmu daudz domājusi, man nav draugu, man ir mana vīrieša draugi, kuriem esmu mēģinājusi uzticēt kko intīmāku, bet tad sapratu, ka nevar viņiem uzticēties. un vai būtu smuki sūdzēties par dārgo viņa draugiem? :) ir man viens čalīts kuram nedaudz vairāk atļaujos izstāstīt, bet viņu satieku ļooooti reti un parunāt arī varam tikai max 5as min netraucēti. laikam man nevajag draugus, man īsti nav laika viņiem un nemaz nezinu vai gribu kādam uzticēties pilnībā. tagad viena bērnības draudzene vēlas atjaunot kko no agrākās draudzības.
njā....varbūt būtu ar mieru ar kādu sarakstīties elektroniski, bet fiziskus draugus pagaidām nevajag.
18.07.2013 09:36 |

Reitings 963
Reģ: 03.07.2013
tomēr pietrūkst, ka nav tāds viens cilvēks, kuram tiešām var uzticēties, un ko tiešām var nosaukt par labāko draugu.

Man tas pats. Ir kāads divas draudzenes,bet nesanāk tik bieži tikties,jo viņas ir ļoti aizņemtas. Kopš esmu kpā ar savu puisi man draugu vairs nav,jo lielākā daļa bija puiši. Viņš ir ļoti greizsirdīgs.
18.07.2013 09:38 |

Reitings 680
Reģ: 01.04.2012
Draudzība tāpat kā attiecības ir jākopj.. reizēm ir bijis tā, ka tiekos ar draudzenēm tikai ķeksīša pēc, lai nezustu kontakts utt. Un parasti nekad nenožēloju, ka tomēr satikos, jo tā tik sākumā šķiet, ka neko negribas.
18.07.2013 09:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits