Trešais lieks, vai nē??? V+V+S???

Reitings 81
Reģ: 17.07.2013
Sveiki!

Agrāk neesmu lietojusi šo portālu, bet zinu, ka mana draudzene šeit ir, tāpēc iedomājos piereģistrēties un pajautāt jūsu domas kādā jautājumā!

Mēs ar draugu esam jau esam labu laiku kopā un mūsu attiecības ir lieliskas, bet nesen viņš man ieminējās, ka vēlētos sexu trijatā - mēs un vēl viens vīrietis! Viņš stāsta, ka tas sagādāšot baudu viņam skatīties kā kāds mani izmīlē un apmierina, ka doma vien par to viņu uzbudinot un liek aizsilties, savukārt man tas galīgi neliekas saistoši un mīlēties ar citu vīrieti - svešu??? Amorāli liekas, nedabiski, bet viņam liekas, ka man no tā būs bauda, bet man ir bauda mīlēties tikai ar savu vīrieti nevis svešu!
Man pat par to runāt negribas, bet gribēju dzirdēt jūsu domas ko jūs par to domājat - vai jums ir bijis, ja jā, tad kā tas bija....???

Kā jūs man ieteiktu rīkoties šadā situācija, jo viņš man atkal un atkal par to ir ieminejies, bet es nevelos sexu trijatā, man patīk mans vīrietis un punkts!

Nav jau arī tā, ka es neuzklausītu viņu, mēs esam par to runājuši, tā ir viņa fantāzija, bet viņa fantāzijā es to visu izbaudu, bet iedomājoties nedabiski.......
17.07.2013 19:07 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Uztaisat to grupnjiku, un tad kaadu laiku paslavee otra chalja maaku miileeties un praavo izmeeru. Nezvai vairs kaadreiz uz ko taadu tevi censtos pierunaat.
17.07.2013 22:24 |

Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
Man atkal iekrita acīs, ka viņš vienkārši grib, lai Tev ir maksimālā bauda. Kā viņš var zināt, ka tev baudu spēs sagādāt svešs vīrietis un ka viņš spēs to izdarīt labāk nekā viņš pats?
Domāju, ka viņam pašam vajag vairāk pacensties un sniegt tev to maksimālo baudu nevis meklēt kādu, kas to izdarīs.
17.07.2013 22:25 |

Reitings 81
Amēlija: mēs jau esam ilgi kopā un tiešām laimīgi precējušies, protams, tas par to manu iešanu ar kādu mīlēties bija joks, es arī viņu ļoti mīlu un man nav nemazako raizu par mūsu attiecību noturību gan tagad, gan nakotnē! :)
17.07.2013 22:26 |

Reitings 11698
viņš ir no greizsirdīgajiem

Ja taa izpauzhas greizsirdiiba, tad es nezinu..
Mozh vinjsh tagad grib,lai tu shaadi pameegjini' lai veelaak vareetu piedaavat izmiileet citu chiksi-trijataa.
Vispaar, es nesaprotu par ko vispaar ir diskusija- ja negribi, nedari-ja miilees-liksies mieraa un beigs skandinaat.
Ja gribi izdabaat vinjam-uz priekshu! Un gaidi,ko vinjsh sagribees naakamo.
17.07.2013 22:28 |

Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
es moška i gribētu, bet bez atteicībām :D tikai asām izjūtām :D
17.07.2013 22:29 |

Reitings 81
Čāča: Nu nez vai es ko tādu gribu :D:D:D Varbūt es ikdiena viņam nesniedzu maximalu piepildījumu varbūt tāpēc viņš te ir sācis fantazēt, jo par to viņš parasti runa, kad nav kādu laiku dabūjis - nezinu cik reizes nedēļā ir normāls sexa daudzums - mums ir ap 2vām trijām! :)
17.07.2013 22:29 |

Reitings 81
alise Z-O: asām izjūtām??? :) Nu jā, man vispār nesagādā prieku pliks sex, es nenodarbojos ar sexu lai man viņs būtu, nez varbūt neesmu no šī laikmeta vai kā, nezinu kā ir citām un ka ir normali! :)

čāča: Es vienkārši gribu zināt cilvēku domas par šo jautājumu! Ko darītu citas - izdabātu savam vīrietim negribot, vai tomēr pašas arī grib, kurai tas šķiet normali un kurai nē!? :)
Bet varbūt kādai tas jau ir bijis un, ja bija, tad kā un kapēc?!
17.07.2013 22:34 |

Reitings 11698
Varbut vajag atrast iisto probleemu attieciibaas, pirms kjerties pie shaada solja? Jo man jau liekas,ka normaals, laimiigs, apmierinaats viiirietis negribees noskatiities,kaa kaads cits draatee ( es atvainojos, bet shkjiet,ka vaards iederas) vinja sievu, iespeejamo beernu maati.
Man kaut kaa liekas,ka tas viss nav tiirs.
Man shis buutu pienjemamas tikai neesot attieciibaas, vai esot-ja ABIEM tas ir saistoshi.
Kaut kaa neliekas viirishkjiigi ko taadu uzspiest, ja otrs ir izteicis nepatiku pret to.
Maneejais jau pukst, ka kaads man nopeeta no galvas liidz kaajaam un aci piemiedz, par shaadu manu piedaavaajumu es ganjau dabuutu mega-kashkji.
17.07.2013 22:35 |

Reitings 11698
Ko darītu citas - izdabātu savam vīrietim negribot

Domaaju,ka ja chikse to negribeetu, normaali viirieshi uz to nuzspiestu un nevajadzeetu pat izdabaat-negribot.
17.07.2013 22:37 |

Reitings 60
Reģ: 22.05.2013
Santa, jā, varbūt es pārspīlēju un nebūs jau tev pretīgi ;D (bet ko var zināt? :D) bet nu noteikti nebūs tāda bauda, kā tad, ja tu pati vēlētos izmēģināt šāda veida seksu..
Kā būtu ja tu pastāstītu savam draugam par SAVĀM fantāzijām, ko vēlies īstenot dzīvē, paskaties vai viņš piekristu, varbūt pēc tam tev mainītos attieksme ;)
17.07.2013 22:40 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Jo man jau liekas,ka normaals, laimiigs, apmierinaats viiirietis negribees noskatiities,kaa kaads cits draatee ( es atvainojos, bet shkjiet,ka vaards iederas) vinja sievu, iespeejamo beernu maati.

Nu es tomēr piekritīšu čāčai...
17.07.2013 22:40 |

Reitings 16391
Es citus vīriešus uztveru kā bezdzimuma būtnes kopš esmu attiecībās.. Jau doma, ka kāds cits varētu man pieskarties.. šķiet atbaidoša.
Zinot draugu.. viņš drīzāk nošautu tuvojušos veci nekā skatītos kā ņem priekšā mīļoto meiteni..
17.07.2013 22:43 |

Reitings 457
Reģ: 30.01.2012
Jā, es arī pievienojos tam, ko saka čāča. Tādēļ arī jautāju vai tiešām viņš Tevi mīl. Mīlēt jau nenozīmē to teikt, bet, gan parādīt ar darbiem. Es iedomāties nevaru, ka mans mīļotais vīrietis man kaut ko tādu piedāvātu. Kā viņš man ir teicis: Tev esmu tikai es bijis, es pat negribu domāt, ka Tu kādreiz varēji būt ar kādu citu :D
17.07.2013 22:48 |

Reitings 81
čāča: laikam neesilasījusi iepriekš :) Bet nekas - tu laikam neizproti lietas būtību - manējais ir greizsirdīgs un arī kā kāds paskatās vai kā tu saku ne ta paskatās arī lec no biksēm ārā un arī uzspiest neko man neuzspiez - es vnk jautaju viedokli, tur jau tā lieta, ka es arī biju pārsteigta, jo ikdienā viņš ir greizsirdīgs, protams, ja ja tas ir svešs čalis ar ko runāju, bet mu sir daudz kopīgu draugu līdz ar to ikdienā viņs jūtas diezgan ērti, jo es nekomunicēju ar svešiniekiem, bet, ja ta ir bijis viņš ir kā pūķis pretī, tā kā ar greizsirdību viss ir kārtībā un ar to, ka viņš man kaut ko uzspiestu tā nav! :)
17.07.2013 22:50 |

Reitings 11698
Nu jaa, jaa..protams, ka es neizprotu lietas buutiibu, jo neuzskatu to par normaalu paraadibu miiloshaas attieciibaas, lauliibaa:D
(Es izlasiiju visu diskusiju, bet neizprotu-ja kaads miedz ar aci-kljuust par puukji Baisuli, bet piedaavaa tevi daliit ar citu viirieti savu sievu)
Jaa, shkjiet kljuustu veca:D
17.07.2013 22:56 |

Reitings 81
cormeum: man ir tāpat kā tev :) citi vīrieši liekas pretīgi, vienmēr tā ir bijis un esmu uztvērusi viņus kā staigajosu gaļu, nu kā līdzcilvekus, kā sieviete, kā NEKO iekārojamu, man seks ir bijis tikai attiecībās esot!

Dahilia: vari mani saikt par frigīdu maitu, bet man nav nekādu sexualu fantāziju, šaja ziņā esmu tukša! :)

Tiešām paldies par atbildēm, man tās ir ļoti svarīgas un palīdz kaut mazliet izprast situāciju kāpēc viņš ko tadu grib - JO ti tiešām ticēsiet vai nē, bet mums kopā ir labi un es nešaubos par mūsu attiecībām, varbūt tiešām es par maz nodarbojos ar sexu ar viņu vai kā 2vas reizes nedēļā ir normali? :) Vai jataisa jauna diskusija? :) Lai nu ka un cik varbūt no malas jums tas dīvaini šķistu esmu, kā jau teicu, 100% pārliecināta par to, ka viņš mani mīl un viss ir kārtībā - vienīgais šis, par ko jau ESAM runajusi un nonakusi pie tā, ka, ja man nepatīk tad nē, ka es arī pateicu un viņš arī nav vairs piedavājis kādu laiciņu to tagad, bet nu man tiešām interesē jūsu domas! :) Ceru, ka saprotat mani! :)
17.07.2013 23:00 |

Reitings 81
čāča: tāpēc jau jautāju jūsu domas - kļūst par pūķi baisuli :D :D :D Veca es nezinu diez vai, bet cilveki ir dažādi - nez kā tas izskaidrojams vinīgi kā viņa fantāzija!
17.07.2013 23:03 |

Reitings 11698
Vienam pietiks ar reizi nedeeljaa, citam vajadzees 7dienas nedeljaa. Vieniigaa un pareizaa cipara nav.

Reitings 16391
Santa.. vai Tavam puisim ir bijusi līdzīga pieredze iepriekš?
Ja nav bijusi.. tas tomēr ir riskats pasākums.. nevar paredzēt kāda beigās būs viņa reakcija. Ja nu tavam puisim tas viss izraisa riebumu? (sevišķi, ja esi minējusi, ka viņš mēdz izrādīt greizsirdību)..
vai nav nedaudz bailes no tā, ka attiecības varētu tāpēc sašķobīties? Tomēr.. tāda slidena padarīšana..

Reitings 11698
man nav nekādu sexualu fantāziju, šaja ziņā esmu tukša!

Cik neinteresanti:D
17.07.2013 23:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits