Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

{Greizsirdība}

 
Reitings 24
Reģ: 02.05.2013
Sveikas !

Kā, lai tiek galā ar greizsirdīgu puisi? Esmu jauna meitene, studēju, agrāk strādāju paralēli studijām, esmu ļoti sociāli aktīva, patīk apmeklēt konforences un seminārus, bet pašlaik esmu attapusies, ka dēļ sava drauga greizsirdības scēnām , kuras rodas, ja esmu pa ilgu konforencē, skolā vai darbā (kas nebūt tā nav, skrienu mājas, lai tik ieslegtu skypu un atzīmētos viņam, ka esmu mājas, jo es dzīvoju studiju laikā Rīgā, bet viņš 90 km tālāk). Es vairs nestrādāju, jo tādēļ pie viņa varēju aizbraukt 6 un 7dien, sākās strīdi un es izvēlējos pamest darbu. Man pat visas draudzenes ir aizmukušas , jo viņam visas ir sliktas un katra mani var pavest uz sliktām lietām (tā domā viņš), jo man draudzenes ir kārtīgas un viņām nav laika tādām lietām.
Pašlaik ir vasara, sēžu majās diendienā ar viņu, reti kur izzejam, jūtos tā it kā man nāktu virsū depresija.
bet...ŠODIEN es aizdomājos par to, ka drīz atsāksies studijas un atkal būšu Rīgā, bet šoreiz gribu visu mainīt gribu studēt, strādāt un iesaisitīties dažādas ar studijām saistītās aktivitātes, bet saprotu, ka ja sākšu to darīt, draugs ardīsies un bojās man nervus..., gribētos, lai viņš mani saprot...
KĀ Jūs rīkotos manā vietā?
17.07.2013 18:57 |
 
Reitings 289
Reģ: 16.06.2013
Manuprāt,tas nav normāli, ka tā dara, visiem ir tiesības uz savu privāto dzīvi un atpūtu, Tev nebūtu jāskrien mājās uzreiz pēc darba.
Es Tev ieteiktu aprunāties ar viņu un ja viņš nesaprot tad, es Tev ieteiktu teikt ardievu viņam.
17.07.2013 19:02 |
 
Reitings 1666
Reģ: 17.05.2012
Rīkotos pavisam vienkārši, pārtrauktu attiecības, jo, kam tādam jau izgāju cauri, un tagad esmu laimīga, ka to izbeidzu. Tā tas vilksies mūžīgi. Tev tas nav jāpacieš, tā ir vistīrākā nervu bendēšana. Jūties kā slazdā no, kura nevar izsprukt. Ja gadījumā izlemsi šķirties, tad sajutīsies daudz labāk kā esot attiecībās, sajutīsies brīva un beidzot tikusi vaļā no tā, kas Tevi žmiedza nost!
17.07.2013 19:02 |
 
Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Man reiz bija tads puisis, nu vistamakais, ka mainit to bus loti gruti, es ar laiku vienkarsi izskiros, jo man tas isti nrmali neskiet. Der aizdomaties, ka tie loti greizsirdiigie biesi ir tie, kuru pasu sirdsapzna nav gluuzi tira!
17.07.2013 19:04 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits