Ar ko nodarbojāties(peldēšana, pastaigas utt)?
Kas bija tas, ko savā ēdienkartē mainījāt vai jutāt, ka tā kļūst savādāka, piemēram, prasījās marinētus šampinjonus?
Man nebija laika un spēka speciālām aktivitātēm,pa naktīm strādāju,pa dienām mācījos.Kārojās kūkas,tortes,izvairījos no marinētām lietām,neprasījās.Man tagad pēdējie metri.
Es no ēdienkartes izslēdzu gaļu - nespēju pat paskatīties uz gaļas pusi (viens no puišiem gaļu nelabprāt ēd, norakstu, ka viņš mani piespieda par veģetārieti kļut :D). Pārtiku tikai no dārzeņiem, augļiem un miltu produktiem.
Sāku dzert kafiju. Grauzu tonnām burkānus.
Nesportoju.
Man dienā sanāk diezgan daudz staigāt, īpaši neiespringstu, ka vēl ko vajag.
Man vnk gribas ēst :D Un pārsvarā štruntus - burgerus, roltonus... Bet nu cenšos savākties un tos neēst.
Nevarēju pat paskatīties uz saldumiem, pa gabalu jau jutu to smaržu, no kuras man nelabi palika.
Braukāju ar riteni, ļoti daudz staigāju, zinu meiteni, kas līdz 7. mēn. regulāri skrēja.
Es pirmajā trimestrī knapi līdz tualetei tiku un tas jau šķita tad kā fizisks sasniegums :D
Bet vispār pēc nelabumu pāriešanas daudz staigāju- braukājām ar vīru riņķī apkārt, apciemojot tuvākās un tālākas pilsētas. Mēģināju peldēšanu, bet nu man ļoti diskomfortu radīja līšana laukā no baseina un drebelēšanās no aukstuma. Mājokļa tīrīšana bija mana mīļākā nodarbe. :)
No ēdieniem nespēju paskatīties uz sarkanās gaļas pusi. Biju apsēsta ar ābolu un tomātu ēšanu. :)
Sabiedēja fakts, ka mazkustīgums veicina hemoroīdu veidošanos it īpaši grūtniecības laikā, tāpēc sāku biežāk kustēties, tas izpaužas pastaigu veidā. :)