Viens iemesls var būt,ko meitenes minēja, taču man šķiet dīvaini,ja noliedz kāzas,ja jau taisās precēties? ja patiešām ir nopietni nolūki, ir gatavs precēties, maz jau saka- drīz, drīz būs kāzās, esmu gatavs Tevi precēt,jo esi mana mūžā mīlestība, tad kāpēc tā jāreaģē,ja paprasa par kāzām ?tas dabiski,ja draudzenes, radi interesējas par kāzām, bērniem ,it sevišķi,ja pāris jau dzīvo kopā ,ir vairākus gadus kopā. varēja pateikt neitrāli- mēs par to esam domājuši, kaut kad nakotnē būs ,vai arī-kad būsim gatavi kāzām -uzaicināsim neviss uzreiz- kas,ko,kā un tēlot nezinīti. bet vispār ieteiktu Tev viņu pavērot (viņa uzvedību, ko viņš saka),jo var gadīties,ka tie tik tukši vārdi,lai radītu par sevi nopietnā vīrieša iespaidu, Tev liktos -viņš mani mīl, ir gatavs dēļ manis uz visu,kaut gan tā nemaz nav un ir tukšas frāzes. nevajadzētu arī pašlaik dramatizēt, norakstīt puisi dēļ viena atgadījuma, taču pavēro kas un kā..
vai ir bijis īsts bildinājums ar gredzenu? runāt jau ir viegli, taču ,ja nav gredzens nopirkt, bildināts kārtīgi,tad arī nevajadzētu vēl sapņot.
Jūs nebijāt sastrīdējušies, draugs nebija, par kaut ko apvainojies uz Tevis?viņam bija labs garastāvoklis?