gandrīz perfektas attiecības

Reitings 2338
Reģ: 28.06.2012
Nepazudē to, ko mīli....

Un likt nosarkt kādam un paflirtēt ar citiem nav nekas nosodošs arī attiecībās esot :)
16.07.2013 20:26 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Zini, novērtē to, kas tev ir - cilvēku, kuru mīli, tiešām. Jaunību var baudīt arī savādāk, turklāt, kā te dažas meitenes minēja - kopā :) . Paflirtēt un likt sarkt pretējā dzimuma pārstāvjiem var arī attiecībās esot, protams, neaizejot pārāk tālu. Turklāt, bērnus var radīt arī vēlāk, nevis tūlīt kā apprecaties. Padomā, kāpēc visu šo laiku praktiski neesi bijusi viena? Droši vien tāpēc, ka labāk patīk būt kopā ar kādu, nevis vienai. Var jau arī savu dzīvi izmainīt par 180 grādiem, bet vai tu to tiešām vēlies? Kāpēc tu domā, ka atdod vīrietim savu jaunību? Domā, ka ja skraidīsi ar 101 puisi izklaidējoties tā būs pilnvērtīgi izbaudīta? Savā ziņā jā, bet vai tiešām būsi laimīga?
17.07.2013 00:42 |

Reitings 113
Reģ: 26.02.2013
Jāsaka gan, ka vēl nevienu neesmu nolikusi.
Bet ja jāizvēlas paflirtrt kādu reizi un NEKO VAIRĀK vai šķirties, manuprāt, pirmais labāk....jo zinu, ka vēlāk vsr nākties to nožēlot.
17.07.2013 00:42 |

Reitings 669
Reģ: 05.07.2013
Es ļoti labu saprotu Tevi!
Un neuzskatu, ka kādam tev kaut kas ir jāpārmet. Tas ir normāli. Māksla ir pārvarēt to visu un noturēties.
Man ir ļoti līdzīgi, taču manās attiecības mēs abi vēl esam studenti un mēs neesam tik "savienoti", bet man arī dažreiz uznāk vēlme paflirtēt ar citiem, saņemt uzmanības apliecinājumus no skaistiem vīriešiem. Un dažreiz man liekas, ka es krāpju savu mīļo, tikai domājot par to visu. Tas ir briesmīgi. Patiesībā man arī ir krīze, bet es zinu, ka es negribu viņu pamest, ka es gribu viņu precēt un dzemdēt kaut 4 bērnus, kaut vairāk, ja māte daba ļaus. Tikai ir jāatrod kaut kas, kas atkal mūs(arī jūs) satuvinās tā, ka tā krīze pāriet. Un tas ir iespējams. Ir miljoniem pāru, kas ir pārvarējuši tādas krīzes. Un vislielākā māksla un laime ir tās pārvarēt, nevis izšķirties un meklēt nākamo.

Manuprāt, Tavā situācija bērniņš atrisinātu daudz!

Un nebaidies flirtēt ar vīriešiem. Tā ir tā odziņa!
17.07.2013 00:45 |

Reitings 91
Reģ: 09.07.2013
ta "briviba", ko velies, nav ta verta, tici man.

sadu virieti tu dzive vairs vari ari neatrast - tas ir zelts, ko ne katram izdodas atrast, tapec turi sev to ciesi klat pie sirds un nelaid vala.

loti iespejams, ka tavs virietis ari kadreiz ir peilavis domu - "hmm, diez ka ar manu jaunibu? gribas lielaku brivibu..." Padoma - ka tu justos, ja vins tev tagad pateiktu : "zini, mila, es vel gribu pabaudit jaunibu, piedod". Tad jau sanaktu, ka vins ballites / vienas nakst sakarus vertetu augstak par tevi, un tas loti sapetu. Vienas nakts sakari, flirts un tada veida briviba ir briniskigam jaunibas atminam, bet tas ir tikai atminas un mirklu baudisana, bet maja un lielisks virietis ir kaut kas "taustams un ists" visai dzivei.

neuzskatu, ka berns so situaciju atrisinatu. tiesi otradi, tad iekristu izmisuma, jo tas ir vel talak no tas "brivibas", ko velies. berns uzliek lielu pienakumu un jaunibai taja bridi varesi pamat ardievas. tad gan tu busi vairak pieaugusi, ka jebkas agrak.

un, piedodiet, man nav garumzimju.
17.07.2013 00:56 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Autorei gadienaa nav paaraak daudz briiva, neaizpildiita laika, ja saak domaat par to, ka dziivee obligaati ir jaapaflirtee ar narvesena paardeveeju un deelj taa jaaupuree attieciibas? Iesaku saakt lasiit graamatas, nodarboties ar sportu, iesaistiities pasaakumos, organizaacijaas utt, tad arii dziive paliks interesantaaka un nenaaks iipatneejas idejas galvaa.
17.07.2013 00:56 |

Reitings 551
Reģ: 02.03.2013
es arī lasu, un domāju, cik forši tev viss. un dieva dēļ, nepamet to visu kaut kādu pašreizējo iegribu vārdā! pēc tam nožēlosi, labāk priecājies, un baudi, kas tev ir !!! :))
17.07.2013 01:01 |

Reitings 1352
Reģ: 10.08.2012
Tev ir fantastiskas attiecības, nepazaudē tās, es Tevi tiešām lūdzu.. nesteidzies visam pa priekšu.

PADOMĀ..
17.07.2013 08:49 |

Reitings 457
Reģ: 30.01.2012
Mia, kā Tu jūties pēc visiem tiem pārdzīvojumiem?
17.07.2013 08:55 |

Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
Es Tevi pilnībā saprotu un nespēju nosodīt, jo man ir bijis tieši tāpat. Perfektās attiecībās, bet ar domu "kā ir TUR". Esmu attiecībās kopš 16 gadu vecuma (šīs gan ir otrās, bet tās sākās, kad knapi bija beigušās iepriekšējās) un cik reizes neesmu domājusi par to kā ir tur, brīvībā (:D ) Vienu reizi pat gandrīz izšķīrāmies, bet toreiz arī bijām katrs savā valstī un man mana brīvība tīri labi iepatikās, bet krāpt gan nekrāpu! Taču atlika toreiz aizbraukt pie drauga ciemos, lai saprastu, ka ne par ko nevēlos palaist šīs attiecības vējā un vēl pēc dažiem mēnešiem pārvācos pie viņa uz citu valsti. Nu jau esam precējušies un tādas vēlmes pēc brīvības man vairs nav.
Bet precējies jau nav miris! :D Uzskatu, ka flirtēt saprāta robežās var arī esot attiecībās, tāpat arī mēdzu ar draudzenēm braukt ceļojumos vai klubā padejot ar svešu vīrieti. Nevajag jau sevi ieslēgt klosterī tikai tāpēc, ka esi attiecībās :) Svarīgi gan, lai otra puse domā tāpat, nevis ir slimīgi greizsirdīga.
17.07.2013 09:26 |

Reitings 1352
Reģ: 10.08.2012
Amēlija

Šobrīd ļoti slikti ;(
17.07.2013 09:49 |

Reitings 772
Reģ: 04.07.2013
ja tādas domas iezogas galvā, tad tev ir dziļā pieķeršanās, ne mīlestība- manuprāt!

P.S. Es gribētu būt tavā vietā - ar savu māju, auto, mauriņu, sajūtu, ka tūliņ veidosies ģimene.
17.07.2013 10:12 |

Reitings 213
Reģ: 10.04.2013
Mans viedoklis ir tāds - ja Tev ir perfektas attiecības un esi satikusi savu Lielisko (un viņš pēc tāda arī izklausās) - tad tas nav tā vērts, lai to iemainītu pret kaut kādām jaunības trakulībām... vienas nakts sakariem... neizdevušies randiņi ar "random" vīriešiem, kuri Tevi nenovērtēs un uz rokām nenēsās...

Es domāju - izmet tās muļķības no galvas! Ja viņš bildina, tad pieņem to! Bet, cik saprotu - gredzens vēl nav pirkstā un laulību datums vēl nav noteikts...? Tad nestreso! Varbūt bildinās tik pēc pāris gadiem ... ;)

Un trakās ballītes vari izbaudīt ar savām draudzenēm! Tad arī saņemsi uzmanību no citiem vīriešiem, kas stiprinās Tavu pašapziņu... ;)
17.07.2013 10:34 |

Reitings 48
Reģ: 29.01.2009
Uztaisi sarakstu ar lietām, kas tev pietrūkst un ko tu gribētu savādāk un otru sarakstu ar lietām, kas tev patīk jūsu attiecībās un par ko esi ļoti pateicīga. Būs tā, ka 1. sarakstā būs uzskaitīti 10 punkti un otrajā 105 punkti.
17.07.2013 10:36 |

Reitings 2832
Reģ: 17.10.2010
Es domāju, ka daudzām dažreiz uznāk šādas domas, arī man.. bet man tas parasti ir pārejoši.. Aizeju ar draudzenēm paballēties, saņemu citu vīriešu uzmanību un saprotu, ka viss ir ok, pēc tam vairs ilgāku laiku tādas domas nav! Kā arī saprotu, ka mans vīrietis ir pats labākais, daudz labāks par klubos sastopamajiem.
Manuprāt, Tev vienkārši gribas saņemt uzmanību arī no citiem vīriešiem.. bet tāpēc jau nav jāšķiras! Aizej ar draudzenēm izklaidēties, paflirtē ar kādu un pēc tam kādu laiku būsi mierīga, sapratīsi, ka nav vērts skriet prom no sava vīrieša !
17.07.2013 10:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits