Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ātri viss tiek apēsts

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
Kopš esam sākuši veselīgāk ēst kā jebkad...naudiņa aiziet vēja spārniem. Piemēram, vakar bijām veikalā. Nopirkām: 2 želejas, arbūzu(diemžēl izrādījās vecs, tāpēc izmetu ārā), banānus, 2 paciņas saldā biezpiena, maizi, sieru, desu, nedaudz cepumus un 2 mazās šokolādītes. Kopā samaksājām ap 10ls...un šodien no tā visa ir palicis tikai pus siers, pus desa un pusīte maizes. Atkal jāiet uz veikalu būs. Šoreiz gan plānoju ko pagatavot pati, piemēram, saļanku, bet atkal vairums produktu jāpērk.

Tātad:
1. Cik bieži iepērcieties pārtikas veikalā? Un ko parasti iegādājaties?
2. Ko šodien pagatavot? Man galīgi nav ideju...
16.07.2013 13:23 |

Reitings 1197
Reģ: 23.03.2012
paldies eksotika, tagad man vairs nav sirdsapziņas pārmetumu par savu šodienu :D
16.07.2013 19:10 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
2gb salami ripas

Man liekas, ka pie šiem vārdiem te puse paģība. :D Nu, normāla diena, man arī mēdz tādas būt, kad galīgi neko it kā negribas, bet apēd šo un to. :)
16.07.2013 19:15 |

Reitings 870
Reģ: 16.01.2013
Agrāk baigi ēdu visādas desas un visus tos pusfabrikātus,bet tagad jau kā pusgadu negribas nekādas desas.:D Man kaut kā iegājies,ka man nepatīk tādi produkti (nevis tāpēc,lai tievētu,bet parasti,pašai par sevi) kā cepumi,šokolādes,pat jogurtus ēdu nu ļooooti reti,par desām un šķiņķiem nemaz nerunājot.
16.07.2013 19:16 |

Reitings 434
Reģ: 02.07.2012
šovakar sacepu kabačus olā .... Parasti garšo visi tie galas ēdieni....Bet nepatik plika izšmorēta gaļa.....
16.07.2013 19:17 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
nu man šodien arī ''īpaaši'' veselīga ēdienkarte
brokastis- sviestā cepts popkorns,melnā kafija ar daudz cukuru
pusdienas-frikadeļu zupa ar tik ļoti neveselīgo krējumu :D
vakariņas - cepti kartupeļi ar 40% sieru :D ,saltātiem un kečupu :D
16.07.2013 19:25 |

Reitings 2059
Normāla ēdienkarte :D šodien tik izpalika dažas krūzes kafijas ar pienu un cukuru, kā arī kāds saldējums un bulciņas :D Man vispār pēdējā laikā slinkums gatavot-sagatavot to pārtiku,tad kamēr gatavojas,kamēr padziest,lai mute neapdeg ēdot!! :D
No "veselīgā gala" -tās burku zupas,burku plovi,dārzeņu ragū. Jā,picas,saldētās,pie tam... :D vareņiki. Tomāts ar krējumu un sāli. Ceptas olas. Ievārījummaizes.Cepti kartupeļi,kurus slinkums mizot un vieglāk nopirkt frii. Ak jā, un vel "parastie" makaroni ar siera mērci. Man vienkārši līdz kliņķim gatavot tās zupas -tas ir ilgi, vai arī kartupeļus un vel gudrot ko klāt likt. Vīrs apmāts ar gaļu. man salami un cīsiņi ar sieru garšo !
Man grūtniecība ēdienkarti izmainīja! :D bērnam gan dodu normālo ēdienu-biezputras,dārzeņus,augļus,ūdeni utt. -visīstāko bērnu pārtiku. Tik vecāki tādi muļķi-ēd visu āto un neveselīgo! :D
Cik tas viss kopā izmaksā-oiiiii...-tā teikt, labāk nezinu un mierīgāk guļu! :D
16.07.2013 19:41 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
ejam var teikt katru dienu kopš vienk katru rītu ejam nopirkt brokastis un vakariņas. protams mājās stāv rīsi,griķi, makaroni,tērējam mēnesi 200-250ls pārtikai uz diviem (neieskaitot alkoholu, cigaretes)
16.07.2013 22:43 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
http://m.youtube.com/watch?v=OzH5yLMBnAM&feature=plpp
http://m.youtube.com/watch?v=OzH5yLMBnAM&feature=plpp

Raidījumi Krievu valdā. Ja kāda var ieteikt līdzīgus raidījumus Angļu valodā : neatteikšos.
P.s. Youtube.com ir pieejami vēl dažādi šī projekta raidījumi.
17.07.2013 00:03 |

Reitings 7743
Zīle, paldies, ļooooti interesanti. Neatceros, kad pēdējo reizi ko skatījos tik aizrautīgi.
17.07.2013 00:25 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Marchixa
Lūdzu :D
Uzcepu diskusiju arī veselības sadaļā, lai tēmas neputrojas :)
17.07.2013 00:35 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Jā, tā ir, pilnīgi žēl paliek, cik daudz naudas tiek apēsts. Esmu centusies visādos veidos, bet lētāk par to 10nieku nesanāk, ja gribi kārtīgi paēst. Vienīgais, varu ietiekt gatavot visādus pupiņu ēdienus, nav dārgi un sāta sajūta lielāka. Lētākais variants arī ir gatavot pašam. Pirksi, piemēram, gatavus salātus - samaksāsi vairāk, tapēc var vairāk sapirkt nepieciešamos produktus un glabāt tos ledusskapī, sanāks arī vairākām reizēm.
17.07.2013 00:53 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es noteikti piekriitu Kumelinam-noteikti taa ir leetaak un arii veseliigaak.Mees varam iet kaut uz visdaargaako restoraanu-nekad tomeer nezinaasim iisto patiesiibu,kas likts ieksaa.
Es peerku visu ar lielu apdomu-arii eedienu.Manaa ledusskapii nekad nav kreejums,loti reti piens un sviests(lieku loti reti -pie kartupelu biezputras)Man maajaas ir purtraimu,zirnu,griku ,makaronu arii...kraajumi.Gandriiz katru dienu aizskrienu kaut ko nopirkt-zalumus,saknes,kaadu augli-vienmeer censamies eest no daarza,vai no kaiminu daarza:DGalu un zivis peerkam loti paardomaati-vairak ,vai mazaak tomeer eedam sezonas lietas.Lai arii manaa pusee eesana ir daudz leetaaka kaa Latvijaa,man nav veeleesanaas paarforseet,mest aaraa kaut ko ,kas jau palicis vecs.Es labaak nopirksu mazaak tos salaatus ,bet apeediisu svaigus!Es jau vairaakas reizes esmu mineejusi,ka man ir millionaara domaasanas veids-es nepirksu neko daudz...!
Sodien vakarinaas eediisim saknes ATKAL!!!:DViirs taisiis kaut ko no galas-laikam steiku!Muusu gimenee vienmeer ir kaut kas no galas vai zivs,vai putns-tiitars,vista,piile!
Saldumus eedam loti maz-neko daudz neprasaas!Maajaas vienmeer rieksti,sokolaade.
Latvijaa iepeerkoties neapdomiigi ,var izteereet tiesaam daudz!Es pilniigi nepirku taadas lietas,kaa biezpiena sierinus,cepumus,kuukas...kaadu rezi nopirku mammai kaut ko no "Maartina bekerejas".Pati loti labi paeedu no rupjmaizes ,biezpiena,dazaadiem salaatiem,mazliet galas!
Es atceros tos laikus,ka pati cepu piiraadzinus...pirku zaaveetas ribinas,no kuraam taisiiju dazaadas zupas,tad veel nokasiju peedeejo un liku piiraagos!Atceros kaa taisiiju kopaa ar savu draudzeni kabacu pankuukas-vienmeer to atceramies,kaa mees maaciijaamies taisiit no lauku labumiem dazaadus eedienus!Tie bija laiki,kad iemaaciijos taisiit no vieniem un tiem pasiem produktiem dazaadus sauteejumus,dazaadas zupas!To arii tagad daru!
Marta-veiksmi tev!Zinu ,ka tas nav viegli sajos laikos!
17.07.2013 02:52 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits