Es noteikti piekriitu Kumelinam-noteikti taa ir leetaak un arii veseliigaak.Mees varam iet kaut uz visdaargaako restoraanu-nekad tomeer nezinaasim iisto patiesiibu,kas likts ieksaa.
Es peerku visu ar lielu apdomu-arii eedienu.Manaa ledusskapii nekad nav kreejums,loti reti piens un sviests(lieku loti reti -pie kartupelu biezputras)Man maajaas ir purtraimu,zirnu,griku ,makaronu arii...kraajumi.Gandriiz katru dienu aizskrienu kaut ko nopirkt-zalumus,saknes,kaadu augli-vienmeer censamies eest no daarza,vai no kaiminu daarza:DGalu un zivis peerkam loti paardomaati-vairak ,vai mazaak tomeer eedam sezonas lietas.Lai arii manaa pusee eesana ir daudz leetaaka kaa Latvijaa,man nav veeleesanaas paarforseet,mest aaraa kaut ko ,kas jau palicis vecs.Es labaak nopirksu mazaak tos salaatus ,bet apeediisu svaigus!Es jau vairaakas reizes esmu mineejusi,ka man ir millionaara domaasanas veids-es nepirksu neko daudz...!
Sodien vakarinaas eediisim saknes ATKAL!!!:DViirs taisiis kaut ko no galas-laikam steiku!Muusu gimenee vienmeer ir kaut kas no galas vai zivs,vai putns-tiitars,vista,piile!
Saldumus eedam loti maz-neko daudz neprasaas!Maajaas vienmeer rieksti,sokolaade.
Latvijaa iepeerkoties neapdomiigi ,var izteereet tiesaam daudz!Es pilniigi nepirku taadas lietas,kaa biezpiena sierinus,cepumus,kuukas...kaadu rezi nopirku mammai kaut ko no "Maartina bekerejas".Pati loti labi paeedu no rupjmaizes ,biezpiena,dazaadiem salaatiem,mazliet galas!
Es atceros tos laikus,ka pati cepu piiraadzinus...pirku zaaveetas ribinas,no kuraam taisiiju dazaadas zupas,tad veel nokasiju peedeejo un liku piiraagos!Atceros kaa taisiiju kopaa ar savu draudzeni kabacu pankuukas-vienmeer to atceramies,kaa mees maaciijaamies taisiit no lauku labumiem dazaadus eedienus!Tie bija laiki,kad iemaaciijos taisiit no vieniem un tiem pasiem produktiem dazaadus sauteejumus,dazaadas zupas!To arii tagad daru!
Marta-veiksmi tev!Zinu ,ka tas nav viegli sajos laikos!