Sveikas!
Ir neliela problēma, un vēlējos gūt citu sieviešu skatījumu uz to, varbūt, ka tomēr nemaz nav tik traki, kā iedomājos.
Tātad, lieta tā, ka mans draugs, ar kuru kopā esmu jau trīs gadus, ir pasācis ar sevi regulāri spēlēties, izmantojot interneta piedāvātos resursus - free sex cams, online sex u.c. It kā jau nekas traks, bet viņš to dara, kad neesmu mājās, viņš man par to melo acīs skatīdamies, un tiklīdz cenšos par to runāt, viņš tā sadusmojas, ka man pat bail paliek. Ir bijušas reizes, kad atgriežos mājās ātrāk, kā cerēts, un atverot durvis tik dzirdu, ka notiek istabā ļoooooti ātra rosība (tiek steigā vilktas bikses, tiek ātrumā aizcirsts dators utt.) Ok, no vienas puses saprotu - viņš ir vīrietis utt, bet no otras, kāpēc viņš man melo un tik cītīgi zvēr, ka neko nedara? Pie tam, sekss mums ir pietiekoši, nevarētu teikt, ka viņam būtu par ko sūdzēties. Biežāk ir tā, ka viņam pat ir par daudz. Konkrēts gadījums - iepriekšējā vakarā bija sekss 3 reizes pēc kārtas, viss lieliski, viņš bija izpumpēts līdz pēdējam. No rīta, ejot uz darbu, es noslēpu istabā fotokameru un uzliku, lai filmē. Tiklīdz es biju pa durvīm ārā, draugs izleca no gultas, ieslēdza internetu, ieslēdza datoru un AIZIET! Vēl vakarā pēc seksa viņš čīkstēja par to, ka vēl nedēļu nevarēs draudziņu dabūt augšā, bet pēc apmēram 6 stundām BĀC! un viss notiek. Es nesaprotu, vai vaina ir manī? Kāpēc viņš to dara regulāri?
Lūdzu, mīļās, izsakiet savas domas un palīdziet ar padomu, ko iesākt, jo it kā jau tas nekas tāds nav, bet tas ir sāpīgi, zināt, ka mīļotais vīrietis aiz muguras ar to nodarbojas tā, it kā es nebūtu gana laba un ka viņam būtu par maz. Tā sajūta ir tiešām briesmīga, tāpēc, lūdzu, palīdziet!
-Marge-