Kur jūs tās problēmas tādas raujat? Es gan pa pilsētu, gan pa laukiem dzīvojos, problēmas ar zonu ir atsevišķās vietās un līdz šim bijušas risināmas, pārvietojoties nostāk no punkta, kur stāvu. Man tagad arī ir Bite2, tas 3latu līdz nelabumam tarkšķamais. Pagaidām nets, pusotra mēneša laikā man ir izmaksājis, 2,5ls. Lietoju visu iespējamo un neiespējamo arī. Tur tā interneta sistēma tāda interesanta. Samaksā latu, dabū 100mb, kad tos iztērē, samaksā vēl 1,50ls un dabū jau 400mb, Aizvakar piemetu vēl 2ls un ieguvu 2gb, ar ko man labam laikam pietiks atlliektiem galiem.
Kas attiecas uz operatoriem, tad mana pašreizējā pieredze ir apmēram tāda:
Bite - kā varam palīdzēt? (Ne vienmēr var, bet pagaidām man 4 gadu laikā ir palīdzējuši 95% gadījumu un bez liekiem kašķiem - ātri un operatīvi, bet tas laikam tomēr ir cilvēciskais faktors, ja patrāpās kaza otrā galā, vienkārši zvanu vēlreiz un runāju ar citu operatoru)
Tele2 - mēs paši nezinām savus pakalpojumus. (To spilgti pierādīja gadījums mēnešus divus atpakaļ, kad viņi uz akciju tirgoja mobilos modemus, kur uz iepakojuma bija rakstīts, ka komplektā dod 2gb, bet reāli tikai 1gb, ir bijušas arī citas fīčas)
LMT - mums problēmu nav, tās ir tikai jums (Labu laiku man bija LMT neta modems)
Neviens no tiem operatoriem nav 100% izcils, bet pagaidām Bite manas kaprīzes (Ja es par kaut ko maksāju, esmu nenormāli piekasīga kvalitātei) iztur vislabāk.