Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Meitenes bez krūštura

Reitings 613
Reģ: 29.01.2009
Kāda jums ir attieksme pret meitenēm, kas nenēsā krūšturi? Nerunāju par darba vidu, tas man liekas ir pilnīgs čau. Bet nu teiksim par brīvo laiku. Atzīšos, es arī bieži nevelku krūšturi brīvdienās, bet nu tad parasti ir uzvilkt vairāki krekliņi vai kāda jaciņa, nu tā, ka cilvēkiem pat nerodas pārdomas, ir man krūšturis vai nav. Bet es runāju par tādām situācijām, kur tas ir pamanāmi. Manā draugu lokā, ar ko kopā dodamies brīvdienās, uzradusies meitene, kura nēsā plānus topiņus un kleitas bez krūštura tā, ka riktīgi izspiežas krūšu gali. Un man ir neērti :)
14.07.2013 17:35 |

Reitings 623
Reģ: 26.01.2013
paskatoties uz citiem viriešiem gribas pateikt lai uzvelk krūšturi, kp par to neviena nerunā? :D
15.07.2013 12:16 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Man arī, tāpat kā Winterra, šķiet, ka ir pilnīgi sajauktas divas dažādas lietas un krūšu kailums dažādās atšķirīgās situācijās.

Kaut kādos draugu piknikos, pludmales pasākumos krūštura neesamība man nešķiet nekas ārkārtējs un pārsteidzošs. Gribi nēsā, gribi nenēsā. Savukārt doties uz darbu vai uz nopietnu tikšanos, tad gan nu tā...

Tās, kas te minēja mākslas darbus.. Nu ir taču situācijas atšķirība starp, piemēram, Helmut Newton vai Robert Mappletorp skaistajām fotogrāfijām vai biznesa tikšanos ar kādu skandināvu vai vācu uzņēmēju:D
15.07.2013 12:17 |

Reitings 76
Reģ: 26.06.2013
teeja pilnīgi piekrītu! :D

pati esmu krūsturu piekritēja. vidusskolā bija druška, kura principā nenēsāja krūsturi. kad pajautāju kāpēc - neesot ērti. o.k. ja mazas krūtis, tad saprotams, ka nav ērti vai arī nav ko krūsturī īsti iekšā likt, bet ja ir tāds riktīgs C izmērs, tad man jau liekas ka neerti ir tieši tad, ja viss nav savākts. bet ja arī viņa vilka krūsturi tad tie parasti bija ar tādām bļodiņām kuras no ļoti plānas kokvilnas un visi krūtsgali tik un tā redzami. kā klasē puiši par viņu mēdza teikt vienmēr uzprasās. :D
15.07.2013 13:07 |

Reitings 420
Reģ: 09.07.2013
oo, cik tālu šī diskusija ir aizgājusi :D

es dažkārt pa savu apvidu staigāju bez krūštura, bet tādā apģērbā, ka tas laikam nav tik uzkriitoši. man ir mazas, skaistas un tvirtas krūtis, un ko gribu, to daru!

arī daudzas kleitas es nevarētu vilkt ar krūšturi, piem, ar pliku muguru, un tad viņiem uzliimej uzlīmes.
un vispār, mani plikas sieviešu krūtis (ja vien nav lielas, nokarājušās un nepiemērotā apģērbā ) nemaz nemulsina. varbūt tikai tie izspiilētie galiņi...
15.07.2013 13:17 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Es gan nejauktu gleznu ar ikdienas ritumu.. Ja sievietei ir nepieciesama viegli iegustama uzmaniba, tad sis bez krustura varinats ir labs, tads easy game varinats.
15.07.2013 15:46 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Man patīk, ja sievietei ir skaistas krūtis un nav krūštura.
Pati bez krūštura nestaigāju, jo uzskatu, ka krūtsgali ir parāk intīma lieta, lai to radītu visiem vīriešiem. Man, piemēram, ļoti nepatīk, kad uz mani lūr no 50 līdz 80% vīriešu sabiedzriskajās vietās.
15.07.2013 17:02 |

Reitings 1
Reģ: 21.07.2013
Lasot šo diskusiju, pieķēru sevi dīvaini smīnam.

Ja sievietei ir skaistas krūtis, viņa var atļauties nevilkt krūšturi. Katrai individuāli ir jāsaprot, cik estētisks ir viņas augums un ko viņa var atļauties ar to darīt.

Jā, protams, darba vietā bez krūštura neiztikt, lai arī cik skaistas tās krūtis būtu.

Man pašai nav lielas krūtis, ir laba forma un forši krūšu gali. Vasarā bieži nevelku krūšturi, patīk, ka ķermenis ir brīvs un elpo, īpaši karsumā. Un te nav nekāda sakara ar uzmanības trūkumu. Tad kāda velna pēc man sevi būtu jāierobežo dēļ aizspriedumainu un paškritisku ļautiņu nepatikas pret krūšu galiem. Tās aizpriedumainās uz Āfriku vajadzētu aizsūtīt padzīvot, uz kādu laiku, tur atskatītos uz plikiem pupiem un būtu miers.

Problēma nav galvā tām kuras nevelk krūšturi, bet gan tām, kurām traucē krūšu gali.
:)
21.07.2013 00:44 |

Reitings 7
Reģ: 21.07.2010
Man nav nekādu pretenziju, ja sieviete nevalkā krūšturi.
Pati arī pa mājām staigāju bez. Pašai nav nekāds lielais izmērs - 70B, tā kā man tas neko būtiski nepaceļ un nebalsta, drīzāk visu nospiež. Bieži vien pēc pēc garas darba dienas sāp krūtis, jo tās ir saspiestas krūšturī. Bet kā jau teicu, bez krūštura staigāju tikai pa mājām un tikai tad, kad esmu ar savu draugu divatā. Nenosodu meitenes, kas staigā bez krūštura, ja viņas staigā ar plandošiem vai krāsainiem apģērba gabaliem, jo tad neko nevar redzēt. Ja valkā baltus vai piespīlētus apģērbus, tad gan varēs redzēt ne tikai krūšu galus, bet arī oreola krāsu un diametru. :D

Vispār izlasīju, ka krūšturis nospiež lielos asinsvadus un limfvadus. Un limfvadi ir tēma, par ko būtu jāsāk raizēties.
12.08.2013 17:08 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
ledusteja, vai esi pārliecināta, ka valkā atbilstoša izmēra krūšturi? Jo normālā situācijā nekam nevajadzētu spiest. Ja spiež krūškurvi, tad pamēģini 75A vai 75B, bet, ja pašas krūtis, tad 70C.
12.08.2013 17:15 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
gribot negribot, ievēroju vienu sakarību. meitenes, kas iziet ārpus mājas bez krūštura uzsver to, ka viņām (pārsvarā) ir nelielas, tvirtas un skaistas krūtis.attieksme tāda it kā lielākas krūtis automātiski būtu ļenganas un nokarājušās. pffff. nu ko, man ir ļoooti skaistas un tvirtas krūtis, bet vismaz D 70 bļodiņa. nu nevaru, fiziski nespēju, izskatīties neizacinoši ar nepolsterētu krūšturi. ja uzvelku mežģīņu veļu, izspiedušies krūšu gali arī elegantā apģērbā izskatās izaicinoši. viens ir, ka a un b bļodiņu īpašniecēm tas ir mazāk uzkrītoši, bet tāpat uzskatu to par izaicinošu izskatu.
esmu jauna un labprāt izietu sabiedrībā bez veļas, tika daudz skaistu kleitu, festivālu un pasākumu kur tas patiesi iederētos ... bet šī liekā uzmanība mani traucētu un ļoti. tāpat jau pietiek skatienu, lai arī apģērbus ar dekoltē valkāju ļoooti reti. kur nu vēl ja pat izaicinātu. kā arī tomēr uzskatu, ka ne visi ir pelnījuši pie pirmās izdevības nojaust, kas man tur ir, cik liels un kādā augstumā tie krūšu gali ir :D iespēja tos redzēt, vispirms, ir jānopelna :D
no manis viertālie cepumi _paris par modes tēmu. nu nav rīga modes meka, un latvieši caurmērā nevar atļauties nēsāt arī ready to wear dizaineru kolekcijas.
12.08.2013 18:17 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
šķibi pirksti. ehh. nu ko tur daudz.
p.s.
bet nu kas grib, lai nenēsā. nav jau mana bēda, cilvēkus tādēļ par sliktākiem neuzskatu. papētīšu un ja labi izskatīsies, arī pateikšu komplimentu :)
12.08.2013 18:20 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits