gribot negribot, ievēroju vienu sakarību. meitenes, kas iziet ārpus mājas bez krūštura uzsver to, ka viņām (pārsvarā) ir nelielas, tvirtas un skaistas krūtis.attieksme tāda it kā lielākas krūtis automātiski būtu ļenganas un nokarājušās. pffff. nu ko, man ir ļoooti skaistas un tvirtas krūtis, bet vismaz D 70 bļodiņa. nu nevaru, fiziski nespēju, izskatīties neizacinoši ar nepolsterētu krūšturi. ja uzvelku mežģīņu veļu, izspiedušies krūšu gali arī elegantā apģērbā izskatās izaicinoši. viens ir, ka a un b bļodiņu īpašniecēm tas ir mazāk uzkrītoši, bet tāpat uzskatu to par izaicinošu izskatu.
esmu jauna un labprāt izietu sabiedrībā bez veļas, tika daudz skaistu kleitu, festivālu un pasākumu kur tas patiesi iederētos ... bet šī liekā uzmanība mani traucētu un ļoti. tāpat jau pietiek skatienu, lai arī apģērbus ar dekoltē valkāju ļoooti reti. kur nu vēl ja pat izaicinātu. kā arī tomēr uzskatu, ka ne visi ir pelnījuši pie pirmās izdevības nojaust, kas man tur ir, cik liels un kādā augstumā tie krūšu gali ir :D iespēja tos redzēt, vispirms, ir jānopelna :D
no manis viertālie cepumi _paris par modes tēmu. nu nav rīga modes meka, un latvieši caurmērā nevar atļauties nēsāt arī ready to wear dizaineru kolekcijas.