Cataleya, es neesmu modes upuris, bet, protams, ir sanācis palūkoties uz kādām kolekcijām. Radās jautājums, vai tiešām kāds domā, ka tas, ko velk modeles modes skatēs, ir domāts ikdienas nēsāšanai? Protams, ne visos gadījumos, bet bieži redzēti ir tādi kopskati, ka tur jebkuram saprātīgam cilvēkam ir skaidrs, ka tam jāpaliek kā skaistam mākslas darbam vai kā apģērbam kādā ekskluzīvā pasākumā. Vispār salīdzināšana ar modes pasauli vai slavenībām ir muļķīga, jo, pirmkārt, ikdienā, cik redzēts bildēs, viņas pašas tā neģērbjas, līdz ar ko viņas nošķir izejamās drēbes un koptēlu no ikdienas, otrkārt, realitātē ir sastopamas maz sievietes ar modeļu parametriem, lai viņām tas viss, kas uz modelēm apģērbts un nenormāli slaveniem dizainieriem uztaisīts, izskatītos labi.
Protams, arī ar krūšturi var izskatīties nepieklājīgi. Bet, manuprāt, krūšturis noteikti iekļaujas pieklājības minimumā. Turklāt tā kā es esmu heteroseksuāle man gluži tāpat kā Shak nav patīkami raudzīties uz citām kailām sievietēm vai viņu ķermeņa daļām, kas izspiežas no apģērba. Vīriešiem, kas skatās uz tādām sievietēm, vai netradicionāli orientētām sievietēm varbūt ir citādāk, nezinu.