Vardarbība gultā?!

10 gadi
Reitings 406
Reģ: 02.01.2013
Ietekmējos no diskusijas, par vardarbību, vai vīrietis ir kādreiz pacēlis roku utt.
Vai esat kādreiz fiziski iespaidota gultā jeb nodarbojoties ar seksu? esat iepļaukātas, nopērtas utt.? Un kā Jūs pret to attiektos ja vīrietis to vēlētos, protams, līdz zināmai robežai, ne jau brutāli piekaut. Tātad vai Jums tā ir bijis? Patika, nepatika? Atļautu, neatļautu?
13.07.2013 21:42 |

Reitings 82
Reģ: 29.06.2013
esmu tikusi viegli iepērta ar roku, par ko abi paķiķinājam. intereses pēc arī mēģinājām ar aizsietām acīm un sasietām rokām. manuprāt, tas viss ir normas robežās, un man patika. :)
14.07.2013 00:15 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man patika kaa to dariija filmaa "9 and1/2weeks"!Tie ledus gabalini utt.Tur gan viirietis varbuut vairaak kaitinaaja sievieti atkal emocionaali...!
14.07.2013 00:17 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Oi jopcik, es laikam tad esmu dīvaine riktīgākā :D Mani tieši tas bdsm piesaista, un kārtīga žņaugšana un aiz matiem raušana ar, iepēršana ar tā ka surst, bet uareiz kā par daudz tad jau tā ar saku vai ar lai nomaina vaidziņu. Bet lai gan man tādas lietas patīk guļamistabā ar partneri kuram tas ar patīk, es ārpus tās vides esmu pilnībā pret vardarbības izbausmēm, ja tas ir seksuālam apmierinājam tik pat kā vai ar morālām drīzāk tad nu jā, bet tā vienkārši sist līdz asiņo ar nekad nekādos apstākļos tas man nav pieņemami. Oi un kā man patīk saskrāpēt manu vīrieti un zilumus viņam taisīt un kad viņš man ar kādu uztaisa (bet maziņus un nesāpīgus) es godīgi pasaku kad es pilnīgi kaifoju ka es pēc tam vel nedēļu to mazo zilumiņu redzu kuru viņš man uztaisija, vai ar ka redzu ka es viņam burtiski rētas uztaisiju no savas skrāpēšanas, un galvenais ka viņam pašam tas ļoti patīk. Bet kapēc ir tāds kaifs par tādām lietām es gan nevaru izskaidrot. Tikai nenosodiet manu intīmās dzīves izvēli :D aaa un es ar lielāko prieku vēlētos savā mājā pagrabā bondige istabu, goda vārds es kaifotu ka man kaut vai ka tāda ir ja pat neizmantotu :D Un visas pātagas un ķēdes. :D Es tik zinu ka parasts sekss man personīgi liekas ļoti ļoti garlaicīgs, it īpaši ka ir tādi cilvēki kas uz neko jaunu tā neparakstās pat ja tas nav nekas bdsm stilā. Bet man gana puiši bija kurus ar esmu tieši pamudinājusi uz to domu un meiģinājumies un dažiem pat baigi iepatikās, vajag tik atcerēties ka lai neaizraujas.
14.07.2013 00:38 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
kā tu atklāji, ka tev tas patīk?
14.07.2013 00:54 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
jā,seksa istaba man ar patiktu, un ja mani sasien rokas vai aizsien acis un ja neķītri runā man ar patīk, nezinu kāpēc, bet tas mani uzbudina, bet man patīk gan acting,gan ļoti lēni un romantiski
tikai to BDSM ar reāli sišanu es nevaru saprast, bet katram savs,nespēju saprast kā var patikt ja tev nodara reālas sāpes, sit vai sper , žņaud,moka
14.07.2013 01:05 |

Reitings 17203
Amanda Godīgi sakot es pat nezinu kā, manī vienkārši tas jau tā bija no laika gala. Varbūt sākumā mazāk piesaistija, bet jo ilgāk par to visu interesējos jo vairāk tas mani ar piesaista.

Zoyy
,nespēju saprast kā var patikt ja tev nodara reālas sāpes, sit vai sper , žņaud,moka

Es varu pilnībā saprast, ka kāds cits cilvēks to varētu nesaprast, bet principā tas ir tā kā gaumes jautājums. Vienai patīk maigi citai agresīvi. Kā ar protams tas ir atkarīgs arī no ķermeņa izturības, jo citai ka viegli uzsit sāpēs bet cita atkal tik pat kā nejutīs.

Man personīgi patīk izjust tās sāpes jo mani pēc sekssa un tām sāpēm, pārņem tā patīkamā ķermeņa surstēšana, kad tiešām sajūta ka esmu pilnībā izsmelna, un pārgurusi, nomocīta, kā ar protams mans vīrietis, bet tā sajūta ir tā kā nevis dabūt vienu orgasmu, bet uzreiz divus :D

Varbūt man ar ir kāda garīga trauma vai kas tāds kas man ir licis pievērsties pie tāda tipa aktivitātēm, bet godīgi sakot kamēr neviens no tā necieš, izņemot ja pats nevēlas to, tad es neredzu problēmu tajā ka katrs cilvēks savā guļamistabā izpaužas tā kā vēlas, un pietam jūtas vel vairāk apmierināti nekā bez tām aktivitātēm.

Bet es neatbalstu to ka vīrietis paceļ roku pret sievieti ārpus appusēja apstiprinājuma ka var. Pat ja sieviete ir nogrēkojusies kā pats nelabais es to neatbalstu, vienīgais ko es pieļautu ir ka vīrietis sievietei iesit vienu pļauku, un ar ne to stiprāko... bet kas vairāk ir pilnīgi man jau pretīgi un no tādiem pa gabalu jāturas.

Ja kas, tad mani ar tīri labi piesaista master/mistress + slave roleplay - Lai gan to es nepiekopju, bet interese tai visā ir gan. Es laikam piedzimu jau samaitāta :D
14.07.2013 01:26 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
missjoker viss ir saprotams, vienk ja piekauj zili melnu , tad es nesaprotu nu nekā :)

man pašai personīgi vienmēr paliks ka patiks sasiešana ,maiga uzšaušana pa dupsi,matu paraušana viegla, kāda pļauciņa,un dirty talk :D
14.07.2013 01:34 |

Reitings 17203
Un ja nezinat tad žņaugšana pastiprina seksa laikā sajūtas, bet neiesaku to darīt visiem, man ar grūti tādu lietu paskaidrot puišiem, jo piemēram viens ar kuru biju viņš ideāli žņaudza un izjuta to ka ir par ilgu vai par maz, vai par stingru, bet es ar tomēr ar ķermeņa valodu par to labi māku ziņot ja kas nav kā vajag :D Bet cits puisis atkal vienkārši nemāk tā sakot to pareizi darīt un ir pārāk piesardzīgs, tā ka roku vispār es nejūtu :D Un tad lūk ir grūti iestāstīt cilvēkam ka ja kaut kas man nebūs labi tad viņš par to uzzinās. Un protams ir ar tādi cilvēki ar kuriem ko tādu pameiģinu vai ierosinu un pēc viņu reakcijas uzreiz ir skaidrs ka viņiem tas neinteresē, bet tas mani neattur no tā pat turpmākas satikšanās ar cilvēku, jo es ar bez šī visu varu iztikt, bet tomēr patīk ka ir kāds ar kuru mazliet ar fantāzijās var padalīties. :D
14.07.2013 01:36 |

Reitings 17203
Nu jā bet tev tas viss patīk vieglā formā, man jau tas ir tā ka patīk kārtīgāk, bet nu jā pilnīgi zili melnu kad atsit tas ar nav labi, es līdz tādam līmenim neesmu tikusi un pārāk ar nevēlētos. Man patīk tādas sāpes ka varbūt vel nākamajā un aiznākamajā dienā pasurst un tad uz tās sajūtas vel pakaifoju, bet ne tā ka nedēļu no vietas mokos, jo vaig jau ar atpūtu no tām sāpēm lai tad vairāk spēki nākamajai reizei :D
14.07.2013 01:39 |

Reitings 314
Reģ: 18.12.2012
Izskatās, ka te tiek jauktas divas dažādas lietas - vardarbība un SM. Kad divi (?) cilvēki vienojas par spēles noteikumiem, un abi gūst baudu no tā, tad tā nav VARDARBĪBA. Katram cilvēkam ir savas seksualās preferences un fantāzijas, un nekas nosodāms vai šausmīgs nav tajā, ja kādam/kādai patīk rough sekss.

Vardarbība sākas tad, kad partneris ir agresīvs un dara pāri otram, un nav svarīgi vai tā ir gulta vai virtuve!
14.07.2013 02:26 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Liene-vardarbiiba gultaa saakas tur,kad sieviete,vai viirietis saka-luudzu nevajag un tas otrs tomeer turpina!Te vajag sapasiigu paari,kad abi cilveeki vienojas,saprot viens otru utt!
Par znaugsanu-es vienmeer atceros ,ka viens no muusu dakteriem teica,ka ir sastapti gadiijumi psihiatrijaa,kad cilveeki izmeegina kaarsanos ar domu,ka buus milziigs orgasms,kas biezi sastopams sajos momentos...tas taa nopietni par so teemu.Neiesaku meeginaat!
14.07.2013 03:40 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
agresīvs sekss man ļoti patīk, bet nekad neviens man seksa laikā nav darījis pāri vai pret manu gribu.

paraušana aiz matiem, iepliķēšana pa dupsi vai roku/acu sasiesiešana man liekas riktīgi forša, bet negribētu lai man trakas sāpes kāds nodara.
14.07.2013 03:57 |

Reitings 7743
Tāds sado-mazo nav bijis, tas liekas par šerpu priekš manis. Bet tāda uzšaušana pa dupsi, stingrāka satveršana uhhh, tas taču ir seksīgi. :)
14.07.2013 16:51 |

Reitings 551
Reģ: 02.03.2013
man patīk, kad ieper dibenu, kož mugurā
14.07.2013 23:30 |

Reitings 296
isti nesaprotu diskusijas nosaukumu.
kada vel vardarbiba, ja abiem tas patik un velas to darit.
man patik, ieplaukasana, iepersana, piesiesana pie gultas..bet jaa normas robezhaas. un arii es nevaretu tadu seksu paciest regulaari- ir vienkarsi reizes kad sagribas agresiivu seksu, ka mani paklauj.
15.07.2013 17:50 |

Reitings 207
Reģ: 29.05.2013
Draugs ir maigs pēc dabas, bet citreiz prasās, lai viņs viegli parauj matus uz atpakaļu, iekož kaklā, plecā, uzsit pa dibenu, un tad viņš piekrīt ;D man tas patīk. bet saprāta robežās.
18.07.2013 20:20 |

Reitings 355
Reģ: 20.06.2012
kas par daudz, tas par daudz
ja mani sāktu žņaugt, man šķiet es reāli sabītos ;D
bet agressive normas robežās ir pat ļoti ok ;D
21.07.2013 00:42 |

Reitings 57
Reģ: 23.06.2013
Nav tādas lietas kā "brīvprātīgs vardarbīgs sekss". Ir brutāls, agresīvs sekss (S&M utt) un seksuāla vardarbība. Diezgan spilgti esmu izbaidījusi starpību starp agresīvu seksu un seksuālu vardarbību. Un tās ir divas dažādas lietas, jo tās arī dažādi liek justies. Ja pirmajā gadījumā izjutu kaisli, tad otrajā tās bija vienkārši mēmas šausmas.
21.07.2013 00:50 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Man patīk .. bet tikai pēc abpusējas vienošanās un ja abiem tas liekas normāli :D
Pacēlis roku gan skan pārāk skarbi, bet man ir bijušas gan sakostas lūpas, gan saskrāpēta mugura, protams, līdz asinīm .. jā, ir arī bijis, ka meitenes rokās paliek mani mati ..

Es gan tik traki neesmu ārdījies, bet .. ir bijis, jā ..

Bet tas viss principā dažādībai .. ne jau katru reizi ir pa agresīvo .. to es tiešām neizturētu, jo, lai arī man patīk dažādība, ir veidi, kas man patīk daudz vairāk nekā agresīvais ..
21.07.2013 11:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits