Amanda Godīgi sakot es pat nezinu kā, manī vienkārši tas jau tā bija no laika gala. Varbūt sākumā mazāk piesaistija, bet jo ilgāk par to visu interesējos jo vairāk tas mani ar piesaista.
Zoyy ,nespēju saprast kā var patikt ja tev nodara reālas sāpes, sit vai sper , žņaud,moka
Es varu pilnībā saprast, ka kāds cits cilvēks to varētu nesaprast, bet principā tas ir tā kā gaumes jautājums. Vienai patīk maigi citai agresīvi. Kā ar protams tas ir atkarīgs arī no ķermeņa izturības, jo citai ka viegli uzsit sāpēs bet cita atkal tik pat kā nejutīs.
Man personīgi patīk izjust tās sāpes jo mani pēc sekssa un tām sāpēm, pārņem tā patīkamā ķermeņa surstēšana, kad tiešām sajūta ka esmu pilnībā izsmelna, un pārgurusi, nomocīta, kā ar protams mans vīrietis, bet tā sajūta ir tā kā nevis dabūt vienu orgasmu, bet uzreiz divus :D
Varbūt man ar ir kāda garīga trauma vai kas tāds kas man ir licis pievērsties pie tāda tipa aktivitātēm, bet godīgi sakot kamēr neviens no tā necieš, izņemot ja pats nevēlas to, tad es neredzu problēmu tajā ka katrs cilvēks savā guļamistabā izpaužas tā kā vēlas, un pietam jūtas vel vairāk apmierināti nekā bez tām aktivitātēm.
Bet es neatbalstu to ka vīrietis paceļ roku pret sievieti ārpus appusēja apstiprinājuma ka var. Pat ja sieviete ir nogrēkojusies kā pats nelabais es to neatbalstu, vienīgais ko es pieļautu ir ka vīrietis sievietei iesit vienu pļauku, un ar ne to stiprāko... bet kas vairāk ir pilnīgi man jau pretīgi un no tādiem pa gabalu jāturas.
Ja kas, tad mani ar tīri labi piesaista master/mistress + slave roleplay - Lai gan to es nepiekopju, bet interese tai visā ir gan. Es laikam piedzimu jau samaitāta :D