Ramona tas nebija domāts tā, ka ja es to nezinu, tas nav noticis :D Es domāju, ka tie ir tādi salīdzinoši reti izņēmuma gadījumi, vel jau ir variants kad mazs, tievs puisītis savai meitenei kultūristei iesita, bet viņa viņam ka krāva atpakaļ, puisītis pārlidoja pāri istabai :D Iespējams, varbūt, ka arī ir noticis, bet izņēmuma gadījums. Es vairāk par kopumu :D Un vidēji vīrietim tas spēks ir lielāks.. Nu manā galvā sieviete, kas sit ar bļodu būs histēriķe un vīrietis, kurš grūž - mežavecis :D SAIL protams, tu vienīgi pati zini, kā tur bija, kā nebija, bet es runājot par sevi skaidri zinu, ka nekas, kas vērsts pret mani (vārdiski) nez vai varētu mani tā izprovocēt, ka es nu tagad iešu un sitīšu kādam, tādu savaldības līmeni es gaidu arī no līdzcilvēkiem, ja tāda nav - tad neko. Manā gadījumā strīda laikā puisis man pateica dažas ĻOTI sāpīgas lietas, bet man pat prātā neienāca viņu zvetēt. Toties tad, kad es viņam atbildēju ar līdzīgiem tekstiem, tad gan pati dabūju trūkties, tāpēc, manuprāt (no pašas pieredzes), nekādi vārdiski pazemojumi vai kas normālu cilvēku izprovocēt nevar - vēlāk izrādījās, ka puisim tiešām lielas problēmas ar nerviem.