jā jā, un tikai tagad atjēdzies aizdomāties?
Tu nezini situāciju, bet jau uzbrūkošs tonis...ai, ai, ai...meitenes, meitenes.
Nē, neatjēdzos tagad. Nekad nav bijis regulārs cikls. Iztrūkumi gan reti bijuši. Bet ir gadījies, gan ne tik ieilguši.
Tāpēc nekad neiespringstu kā te lielākā daļa - man 3 dienas kavējas mēnešreizes. Ak, šausmas, vai esmu stāvoklī?
Jo man lēkā visu laiku no 1 -1,5 nedēļai. To nostabilizē tikai k/tabletes, kuras šobrīd nelietoju, jo neiesaka.
Pie ārsta biju pirms mēneša. (2 mēn kkur nebija mr)
Uz tausti nekādu grūtniecību neapstiprināja, un nekādas citas kaites, uzrakstīja nosūtījumu uz US, ar piebildi, lai sagaidu mr un eju pēc tām un tad atkal pie viņas. Bet nu 2 ned pagaidīju, nesākās, pierakstījos tāpat, bet tgd jāgaida vēl nedēļa līdz vizītei. (šobrīd galīgi nav nauda, būtu, aizietu bez pieraksta)
2x testu esmu taisījusi - negatīvi. Bet bail, ka melo..
Manam iztrūkumam var būt vēl vismaz 10 iemesli, kāpēc tā ir, ko teica arī ārste. Tas nenozīmē, ka uzreiz esmu stāvoklī. Bet, protams, iespēja jau vienmēr pastāv,izņemot, ja 100% zin, ka nav bijis dzimumakts :D
Es domāju, ka vnk mans īpatnējais organisms (ne vienu vien interesantu lietu, dažādās situācijās, izspēlējis), ir sagājis uz
īso.
Galvenais, lai nav kkādi iekaisumi, infekcijas vai ārpusdzemdes grūtniecība vai vēl sazin kas.