Sen zināms, ka latvietis latvietim gardākais ēdiens. :) Nu, kura te laidīs garām iespēju pacelt pašapziņu un kārtīgi ieknābt, ja, kādam misējies ar gramatiku....
Prātā nāk situācija no cita foruma, kur kāds lietotājs atvainojās par savu angļu valodu (vai arī kāds pārmeta, natceros.)
Uz to cits foruma dalībnieks atbildēja ar kaut ko līdzīgu šim:
"No need to apologize, this is not an english grammar forum". Es domāju ļoti labi teikts.. te nav nekāds gramatikas forums, tie, kas gribēs saprast, tie arī sapratīs... un nav tik traki, ka pat domu nevarētu saprast. Pēc maniem novērojumiem, knābāšanas forumos angļu valodā ir stipri mazāk un arī vispārējai klutūras līmenis ir augstāks.
:) Nesen, biju ielicis viena vakara atstāstu un, nezināmu iemeslu dēļ, viņu ielika tajā lapas sākumā.... Nu nebiju es plānojis to laist pasaulē vai, pasarg dievs, kļūt par rakstnieku. Bet, protams, kādai gribējās iekomentēt, ka neesot bijis tā feelinga lasot... un vispār valoda briesmīga utt.
No vienas puses, protams, ļoti patīkami, ka kāds viekāršu vakara atstāstu uztver kā kritikas vērtu daiļdarbu. Bet nu cmon... meitenei vajag nolaisties uz zemes... kāds vēl feelings :D... es taču nerakstīju, lai kādam būtu baigais feelings.. :D ...ja grib feelingu ir jāiet uz grāmatnīcu.
Es, protams, neko neatbildēju un mīnusus arī neliku, bet acīmredzot kāds/a cits ielika .. uz ko viņa, acīredzot, pasauca draudzeni un abas sev plusiņus ielika :D nu ir gan nedaudz smieklīgi, gan skumji...