Šodien man jāizdomā, ko glītu+noderīgu skolēni var uztaisīt no atkritumiem, tam dienu arī veltīšu. Kad šo problēmu atrisināšu, sākšu meklēt atkritumus:)
Vēl šodien jānoorganizē viena ekskursija un jāatrod kāds LV/LT tulks, tā kā darbu pietiek visai dienai. Agrāk par 20 mājās nemaz neceru būt.
Brīvdienas jāuzraksta 4 publikācijas, tāpēc uz atpūtu varu necerēt arī tajās.
Bet veiksmīgu dienu visām!
Šodien paredzēts strādāt SummerSound, ko jau daru. Šobrīd skatos uz dažiem kritušajiem un tādiem, kas vēl nav krituši, bet tūlīt to darīs :D
Laiciņš, ja kas, šeit šobrīd burvīgs! ;)
Labrīt,
tagad sēžu un dzeru kafiju. Jasagaida kad atvedīs malku. Un tad ja vēl būs saulīte mošk japasauļojas. Brīvdienām vēl plānu nav. Noteikti būs jastrādā dārzā.
šorīt normāli izblomējos :D kaut kāda pusaizmigusi ierodos darbā, eju pie sarga prasīt atslēgu un sāku runāt angliski - aplaužos tikai tad, kad viņš skatās ar izbolītām acīm un wtf sejas izteiksmi :D #dumb
šīs ir pirmās brīvdienas 2 mēnešu garumā, kurām man nav plānu. bija nenoteikti, bet beigās izdomāju, ka iedošu sev brīvdienas no brīvdienām. ceru, ka Back jau mājās ir sagatavojusi izejamo tērpu, šodien būs labs laiks un varēs paballēt :) :D
Uh.. šodien jau no paša rīta karsts. Nevaru sagaidīt vakaru, kad braukšu pie mammas :) apnika, ka draugs pa komandējumiem vien braukā un es kā mājsaimniece mājās sēžu un gaidu vīru pārrodamies :D tad nu es sakrāmēju mantiņas un tagad pati aizlaidos uz brīvdienām prom :) ceru pierunāt brāli brīvdienās pazvilnēt pie jūras... jā, neesmu vēl bijusi šogad. Shame on me! :(
Veeja, vini varetu uzbuvet no atkritumiem savu sapnju maju, es nezinu vai ta ir laba ideja, bet es gribetu pamegiinat, varetu no pudelem tadu futuristisko :)
chanely, nuuuu... saulīte šobrīd spīd, bet mākoņi sāka staigāt un vējš arī nav mazs. Kamēr nav mākoņi, ir ļooooti patīkami un silti, bet tiklīdz ēna, tā patiešām vēsi. Es strādāju pie check-iniem ar aprocītēm un skaneriem :))
Labrītiņņņņ PIEKSTDIENĀĀĀĀ (l)
Beidzot tā diena klāts,kad došos uz Liepāju, SS jāčilo :) Divi gadi nav būts Liepājā :(
Krāmēju somu, pēc 12 autobuss uz Liepāju no Rīgas, labi,ka vakar paspēju Sev un draudzenēm pēdējās biļetes dabūt autobusa,lai varam sēdēt.
Visām lai forša un krāsainiem mirkļiem pilns šis wīkends. vispār traki,ka šajā wīkendā daudzās vietās vienlaicīgi notiek lieliski pasākumi, bet neko darīt!
_paris, padies, par māju bija idejas, bet tam vajag ļoti daudz pudeļu, kā arī nav ne jausma, kur es vēlāk to māju 5 gadus turēšu, lai pārbaudēm prieks:)
Blondiine, paldies, apskatīšos, vajadzētu gan ko lielāku, lai grupās pa 4-5 cilvēki var taisīt.
Nu jau var teikt, ka labdien! :)
Visu, kur skaties, visi runā par kādu no festivāliem, bet es laikam kļūstu veca, ka īsti pat nav vēlmes braukt, jo nav vēl bijis tāds liels WOW.
Šodien jau nu pilnībā ir atgriezusies motivācija par uzturu un sporta zāli.
Šovakar, pēc darba, jādodas un rīt pirmo reizi nodarbība ar treneri un programmas sastādīšana.