divatā VS bariņā

Reitings 5
Reģ: 08.04.2010
Sveiki!
No malas vienmēr vieglāk komentēt, tāpēc izstāstīšu īsi situāciju, kādā esmu un gribu dzirdēt Jūsu domas.
Jau 2,5 gadus esmu kopā ar pusi. Kopdzīvi neesam uzsākuši, jo nav sanācis atrast dzīvokli, kas būtu tuvu abu darbiem un nebūtu traki dārgs.
Visu šo laiku regulāri satiekamies un es jūtu, ka viņam brīvo laiku patīk pavadīt atpūšoties draugu kompānijās. Tās reizes, kad ejam uz kino/braucam uz jūru/ceļojam tikai divatā, ir īpaši, reti gadījumi. Manuprāt, viņš katru brīvo brīdi gribētu pavadītu draugu pulkā (protams arī man tur jābūt, lai viņš justos labi).
Mani sāk nomākt tas, ka viņam īsti nav vajadzības pabūt divatā, jo tieši esot divatā ar viņu, mani pārņem miers, laime un vienlaicīgi šķiet, ka viņam ir garlaicīgi.
Kad kārtējo reizi pārspriedām brīvdienu plānus, atkal nonācām pie tā paša. Pajautāju, kāpēc viņš visur grib līdzi sarunāt vēl kādus draugus, nevis braukt divatā. Viņa atbilde bija lakoniska- ES NEESMU TĀ PIERADIS.

Vai pārim ar šādā veidā atšķirīgiem uzskatiem par atpūtu ir nākotne? Man 24 gadi, viņam 27
11.07.2013 21:43 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Es, piemeeram, nevaru iedomaaties nedeeljas nogali pavadiit tikai divataa. Nu, vaaarbuut, ja abi ir piekusushi, tad abi paliekam divataa, bet taa, nu neee, tam mums ir nedeelja.

Mums pa nedēļu sanāk maz laika pavdīt kopā - pārsvarā bez gulēšanas tās ir 2-3h. Ļoti bieži draugs ir komandējumos, tāpēc 90% pavadām brīvdienas divatā. Tiesa bieži apciemojam ģimenes, radus. Vasarā jau vispār ir ļoti daudz pasākumu, jubileju, kāzu..
12.07.2013 10:03 |

Reitings 963
Reģ: 03.07.2013
Man tieši ir otrādāk - viņam besī ja retu reizi gribu kādu paņemt līdz, māsu vai brāli. Manējam patīk vairāk divatā.
12.07.2013 10:11 |

Reitings 1069
Reģ: 13.11.2012
ooo, jā :) tas pats arī man, kaut gan pēdējā laikā arvien biežāk dzirdu frāzes "padarām kaut ko divatā", nu bet tas pārsvarā tās tā arī paliek par frāzēm :D mums ir tā, ka dzīvojam dažādās pilsētās, tiekamies pāris reizes nedēļā divatā (vakariņas kopā, kino) un tad nedēļas nogales pārsvarā arī pavadām kopā, bet jau ar draugiem. Jāpiebilst, ka mīlējāmies arī vairākumā gadījumos tieši nedēļas nogalēs un bieži tas ir tā, ka ja ballējam pie kāda ciemos, tad blakusistabā, protams, kāds guļ. Tas, savukārt, "apēd" visu intīma sajūtu.
12.07.2013 11:02 |

Reitings 141
Reģ: 27.07.2012
Šķiet, ka man varētu būt apgriezta situācija, kad es labprātāk atpūstos draugu lokā, bet, protams, ar tādu nosacījumu, ja arī tiek pavadīts laiks kopā vai, ja mēs kopā dzīvotu. Visu laiku būt tikai 2vatā jau arī laikam nevar (:
14.07.2013 17:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits