AUZA, Tavu ieteikumu būt aizņemtai ar saviem draugiem es izmēģināšu- paldies :)
KRISTA, teici, ka man vajadzētu noorganizēt intensīvu&atraktīvu divvientulību- es pagājušajā vasarā noorganizēju ceļojumu+katrā dienā pa ekskursijai uz Horvātiju un, kad savu puisi biju aizsūtījusi uz ceļojumu aģentūru pēc brošūrām, viņš tak' bija paņēmis līdzi savu draugu, kurš arī pēc mana puiša teiktā bija "nejauši līdzi" un tas draugs arī pieteicās ceļojumam! 8) Tā nu mans atraktīvi romantiskais ceļojums divatā izgāzās un mēs braucām ar vēl vienu pārīti! Es toreiz biju tik nikna.
Bet, ja nopietni, tad neuzskatu, ka manā situācijā man vajadzētu līst no ādas laukā, lai sagādātu viņam pietiekami atraktīvu atpūtu divatā. Vēl jo vairāk, tāpēc, ka viņš ir skaidri licis saprast, ka gribētu ar mani apprecēties. Kā lai veidojas ģimene, ja mēs principā tikai mašīnā vai gultā esam kopā? (ok, ir arī īpašie gadījumi, kad uz kino vai pie viņa omes/mammas/ uz maniem laukiem/ braucam divatā) Man šķiet, ka tas ir tikai normāli, ja mums būtu arī garlaicīgie vakari pie pc ar filmu skatīšanos, pļāpāšanu utt.
Man patika kā viena sieviete šo visu nokomentēja. Viņa teica, ka mans draugs ir bara cilvēks un tur neko nevarēs mainīt. Un jāņem vērā, ka bara cilvēku nedrīkst turēt sprostā citādi panākšu vien riebumu pret sevi.