Tiesību zinātne maģistrs- Turība

Reitings 996
Reģ: 07.05.2011
Meklēju meitenes, kas ir mācījušās šajā programmā! Ir daži jautājumi. :)
Kā domā citi? Ir jēga mācīties BAT?
11.07.2013 17:26 |

Reitings 996
Es nezinu, ko iesākt.. Nevaru izlemt starp RSU, BAT un LU.. Bakalaurus pabeidzu LU, līmenis bija labs un darba devējs novērtēja studijas LU. Taču tagad nevaru izlemt- klausīties bezjēdzīgi daudz kursus LU, sēdēt skolā teju katru dienu klausoties 2-3 lekcijas vai iet uz BAT vai RSU, kur pilna laika klātiene ir 2 dienas nedēļā, arī sestdienā.
Nezinu, ko iesākt ar savu dzīvīti :( Žēl būtu nauda un laika, ko pavadu studijās, kurām nav jēga. :(
Man pašai nav iebildumu BAT, žēl tikai, ka tāds negatīvs iespaids radies darba devēju rindās.
Tiešām nav neviena, kas mācījusies BAT vai RSU maģistros?? :)
12.07.2013 11:56 |

Reitings 76
Reģ: 26.06.2013
Cukurbante, man tieši tāda pat situācija arī esmu beigusi LU bakalaurus. Arī problēmas izlemšanā, taču RSU atkrīt, jo tur tikai klātiene, bet dzīvoju pārāk tālu no RSU, kas nozīmētu, ka dienā jāpavada +/- 1 stunda ceļā. Tāpēc tagad vairāk sliecos uz BAT un tieši tālmācības studijām, bet citi biedē, ka diplomā būs ieraksts, ka mācījusies e-studijās un darba devēji uz to skatīsies tā so so.

Mani arī interētu uzzināt ko vairāk par BAT, bet tieši e-studijām maģistros.
12.07.2013 12:07 |

Reitings 996
RSU klātiene ir piektdienu vakaros un sestdienās. :)
12.07.2013 12:08 |

Reitings 1017
Reģ: 29.01.2009
Izlasīju Gurri teikto. Nu diemžēl nevarēšu piekrist. 1) sabiedriskās attiecības Turībā ir labas tikai bakalaurā, kur tās ir citiem priekšā, bet, piemēram, maģistratūrā, manuprāt, Latvijā vispār neviens nepasniedz tādā līmenī, lai tās būtu vērts mācīties. Tad jau labāk gudram cilvēkam apgūt visu ko citu un tādā veidā kļūt par profesionāli, patiešām profesionāli, nevis tikai doties uz maģistratūru un cerēt, ka tas kko baigi dos. Runāju no pašas pieredzes un ir bijusi darīšana šajā lauciņā. tikai viena pieblide, ka par PR jau īpaši neviens nerunāja, tas laikam bija par Turību? Bet tās ir divas fakultātes, tāpat nevar blakus likt LU ekonomikas un LU fizmatu fakultāti...

Otrkārt, grūti pacelt augstskolu ar gadiem negatīvu slavu - Tu saki. Patiesībā slava bija jau ok, sāka kāpt uz augšu, bet iekšienē norisinājās sliktas pārmaiņas. Sākās otrā lejupslīde, kas diemžēl nav apstājusies. Arī īpašnieks tiešā tekstā ir atzinis, ka par līmeni augstskolā viņam nospļauties, tam nav jābūt augstam, lai uz turieni turpinātu iet tie, kuri ir šīs augstskolas mērķauditorija. Viņam augstskola ir bizness. Un par līmeni lai rūpējas paši studenti, ja to vēlas. Neko neizdomāju, man ir cieši kontakti un zināšanas par to, kā strādā vairums augstskolu, jo agrāk tajā visā biju dziļi iekšā.
12.07.2013 12:08 |

Reitings 657
Reģ: 29.01.2009
Liliii
Nē, man šogad nebija jābeidz. Šogad pabeidzu maģistratūras 1.kursu un nākamgad jāturpina ;)

Neapstrīdu, ka LV LU JF ir viena no normālākajām vietām kur mācīties, tikai izteicu savu viedokli, ka, manuprāt, tāpat mēs diplomu nopērkam un tas ko mums dod neatbilst summai ko saņemam pretī.
Tas ir tikai mans viedoklis un ta tas aŗī jāpieņem, tā ka neiespringsti ;)
12.07.2013 12:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits