biju kopā ar vienu puisi pusotru gadu. Viņš likās vienkārši ideāls- rakstija ik brīdi ko mīļu, dāvāja ziedus, dāvanas, rakstija uz lapiņām mīļus tekstus! teica ja es viņu pametīšot kādu dienu, tad viņš negribēs vairs dzīvot!! es ar viņu ĻOTI no visas ♥ Mīlēju ! Un likās, ja viņš mani pametīs, tad VISS neko negribēšu :(
Kādu dienu man zvana nezināms numurs- pacēlu- un tur saka - ČAU LAURA! ATTCERIES TO DIENU, KAD TAVS PUISIS TEICA KA DOSIES UZ ZAĻUM BALLI ? es atbildēju- NU JĀ! A KAS? ta viņa teica- ZINĀJI , KA TAVS DŽEKS NOLAIDA VIENĀ VAKARĀ AR 3 MEITENĒM???!! es protams nezināju ticēt, vai neticēt, bet iekšā viss sažņaudzās! veselu nakti raudaju un gaidiju nākamo rītu, ka puisis brauks pie manim kā parasti ar mīļiem vārdiem, bučiņam un ziedu....
puisis atbrauca un man jautāja- kas man ir noticis???!!! es viņam pastāstiju ko viena meitene man stāstija un pavēroju Puisa attieksmi. Viņš sāka stulbi smieties un teica, ka tā nebija u.tt , teica, ka mīl mani, nevienu citu negrib, ka zvēr pie savas sirds u.tt. bet pēc kāda laika viņam zvanīja mobilais. viņš gribeja pacelt, bet es atri no rokām viņam izravu- ieskrēju vannas istabā un pacēlu klausuli, bet tur atbild sieviete- ČAU ZAJČIK, ŅU KO ŠOVAKAR SAGĀDĀSI MAN TĀDU PAŠU BAUDU KĀ PAGAJUŠO NAKTI?! es vienkārši biju satriekta.... ;( iznacu no vannasistabas, aizlidināju mob. pa gaisu un prasiju puisim vissu kā ir. UN viņ atbildēja- JĀ LABI!!! GRIBI DZIRDĒT PATIESĪBU?!! ES TEVI ŠOS NEPILNUS 2 GADUS NEESMU MĪLĒJIS, TU MAN BIJI VAJADZĪGA TIKAI PRIEKŠ SEKSA!!! ATĀ!
kā tā var... ;( es viņu patiesi mīlēju no visas sirds.. ♥ Bet vins salauza man sirdi tā, ka gribējas sev ko sliktu izdarīt, lai nav jāmokās.... bet takā man ir stipri nervi, tad vienkārši mocijos aiz sliktām domām... nākama dien zvanija man labs draugs- es viņam visu iztastiju. Viņš bija nenormāli dusmīgs. mēs runājam vairākas stundas un vins ar laiku mani nomierināja. es gandrīz 4 mēnesus ik dienu apraudājos! Jo tā bija šausmīga sajūta....
pec kadiem 3 mēnesiem iepazinos ar citu puisi, ar kuru jau esmu kopā gandrīz 10 mēnešus! :) bet es jūtos morāli , iekšēji stipra. mani nez kāpēc šādas mokas un ciešanas padarijušas stiprāku! :) tagad jūtos laimīga ♥ un Te pēkšņ pirms 3 dienam PAZVANA TAS kretīns- SAULĪT ES TEVI NESPĒJU AIZMIRST, PIEDOD , KA BIJU TĀDS MUĻĶIS- BŪSIM KOPĀ? ........ es vienkārši noliku klausuli un ar smaidu sejā attapos sava tagadējā mīļotā puiša glāstos ♥