Strupceljaa.

Reitings 4
Reģ: 11.07.2013
Labdien. Dikti vajag izkratit sirdi.
Esmu nonaakusi pie apzinjas, ka taa taalaak turpinaaties nevar. Man ir paari 40, divi beerni. Esmu skiirusies un vienu bernu audzinu pati, otrs ir pie bijushaa vira, berni pa brivdienam tiekas vai nu pie manis, vai pie bijushaa.
Jau gadu esmu jaunaas attieciibaas, miilu sho viirieti nepraatiigi, kaa nekad veel liidz shim neesmu miileejusi. Viirietim ir arii viena aarlauliibas meita, ar kuru kontaktu nav, tikai alimenti. Vinjsh saka, beerna maate gribeejusi tikai beernu un naudu no vinja.
Pashlaik viirietis joprojaam dziivo kopaa ar draudzeni( 7 gadi kopaa), bet, kad iepazinaamies atklaati pateica, ka tur vairs nekas nesaista, ne gulta, ne miilestiiba. Taa sieviete arii nekaadu lielu interesi neizraada, jo lielaako nedeeljas dalju vinjsh pavada pie manis. Bet, kad vinja zvana, visiem ir jaabuut klusiem, vai nu iet aaraa.
Viirietis ir labi situeets, bet es neteikshu, ka lielu atbalstu no vinja sanjemu. Ja tieshaam naudu vajag, prasu, tad tieku lamaata, ka man vajag naudu, bet tad nu iedod kaut ko.
Mani beerni tiek shkiroti, vecaako, kursh ir pie manis atbalsta un pienjem, bet jaunaako, vispaar negrib ne redzeet ne dzirdeet. Iemesls domaaju, ir greizsirdiiba uz manu bijusho viiru, ka es redz vareejusi no vinja palikt staavoklii. Greizsirdiigs ir nenormaali, sev galvaa ieboree lietas, kuru nemaz nav. Par katru manu soli man ir jaaatskaitaas neskaitaamas reizes, dienaa jaazvana pa padsmit reizeem, man sevi jaattaisno par lietaam, kuras vispaar nav bijushas. Briivdienas pavadaam kopaa, un nedod Dievs es veeleetos briivdienas pavadiit viena- uzreiz striids, skandaals, manis ignoreeshana. Es kopaa ar kaadu draudzeni uz kino, vai vakarinjas paeest- par taadu jautaajumu es pat baidos iemineeties. Katrs striids beidzas ar punkta pielikshanu no vinja puses, peec kaa man vajag desmitiem reizes zvaniit, luugties, pakalj staigaat utt.
Tagad arii esam striidaa, kur atvaljinaajuma laikaa tiku pamesta nakts viduu. Vai nu es tuuliit(cetros naktii) celjos un vinjsh mani ved maajaas, vai nu palieku tur. Iespiiteejos un paliku, tad visu naakamo dienu kuulos uz maajaam pati, bet nevajadzeeja visu celju uzklausiit vinja paarmetumus un lamas. Striida laikaa saukaaja mani peedeejiem vaardiem, ka es tikai vinja mantu un maaju gribu, uzkraut savus beernus vinjam uz kakla! Savai maatei(paari 80) arii staasta visas muusu attieciibu nianses, maate dziivo vienaa maajaa ar vinju, gatavo vinjam eest, un apruupee kaa mazu beernu. Visa mana pashcienja ir zem nulles, es zvanot vinjam drebu un ziileeju, kaads kungam buus garastaavoklis. Emocijas taadas, ka vienu dienu neesaa mani uz rokaam, uztraucas, miil, bet otraa negrib ne redzeet ne dzirdeet.- Nepaartraukti gaida slavas dziesmas, cik vinjsh taads un shitaads, kaada vinjam skaista un liela maaja, kaada vinjam skaista un liela mashiina, un biksees arii jaabuut tam lielaakajam, savaadaak buus punkts, nepaartraukti jaapstiprina, ka vinjsh ir man pirmajaa vietaa un tikai vinjsh. Tur mani nepaartrauktaa spriedzee un savaa varaa. reizeem es saceljos, bet tas paariet un peec paaris dienaam atkal skrienu vinjam pakalj. Vakar biju pie aarsta, esmu staavokli. Vinjsh man pateica, ka varu dariit izveeli peec savas patikas, vinjsh esot par vecu beernam, vinjam vajadzeejis tikai sajuutu, ka es esmu palikusi staavoklii no vinja. Finansiaali atbalstiishot. Tagad gaida droshi vien, kad es atkal luugshos, takseleeshu pakalj un dziedaahu slavas dziesmas vinjam. Meitenes, ko dariit, nudien cilpa kaklaa jaaliek.
11.07.2013 11:34 |

10 gadi
Reitings 466
Reģ: 14.04.2013
Es neticu, ka tā ir milestība.
Manuprāt tikai pieradums un... drošības sajūta, ka ir jumts virs galvas un nauda (cik nu dod, bet dod tak.. ).
11.07.2013 21:20 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
tāds tirāns un despots tas vīrietis! šausmas!

nesaprotu, kā tas iespējams, ja esmu 2 reizes (!!!!) jaunāka par Tevi, man vēl nav bērnu un kārtīga bagāža ar dažādiem vīriem/bijušajiem, bet nu domāju sakarīgāk par Tevi.! Man tāds jautājums, Tev no tā vīrieša tikai seksu vajag? Jo ja tā, tad vari jebkuru citu atrast.

Kā var 40 gadīga sieviete ļaut kaut kādam vecim kāpt sev uz galvas, pazemoties un turklāt vēl slēpt jaunāko bērnu, jo tas, redziet, kungam nepatīk? Bērni ir viss. nejau kkāds stulbs tēviņš. Man žēl Tevis! Kādu padomu lai Tev dod, ja Tu pati esi nedomājoša?
11.07.2013 21:21 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Kaa var 40 gadiiga sieviete....Var tiesi taapat kluudiities,kaa 20 gadiiga!Cilveeka raksturs nemainaas tik krasi...Ar veselo sapraatu sieviete saprot varbuut visu,bet vinu pievelk sis viirietis tiesi taapat,kaa pievelk kaadu tajos 20g.Dziive buutu visaam sievieteem briiniskiiga,ja vienaa momentaa sasniedzot zinaamu vecumu un izgliitiibu peeksni visas kluutu loti pareizas.
Man veel nesen bija tiksanaas ar sievieti ,kurai 23g un loti neiet miilestiibaa-es neredzu so cilveku citaadu tajos 40 arii,jo raksturs buutu jaamaina par visiem 100%,lai kaads viirietis vareetu so sievieti iztureet....!
11.07.2013 22:43 |

Reitings 4
Reģ: 11.07.2013
Labriit!
Paldies meitenes par juusu komentaariem, spriedumiem, padomiem, par katru teikumu, ko esat uzrakstiijushas.
Es iemiileejos shajaa viirietii uzreiz, dikti impulsiivi. Vinjsh ljoti skaisti mani aplidoja, dariija taadas lietas, ko nekad neviens viirietis manis deelj nav dariijis, piem. daavinaaja kraashnjus ziedus uz darba vietu, uzdaavinaaja mums ar beerniem celjojumu uz siltaam zemeem, lai mees visi trijataa vairaak kopaa pabuutu, masiinas durtinjas vienmeer atveertas, kaa taadai princesii, un taadus vaardus, kaa teica, man nekad neviens nav teicis.
Un apmeeram peec pus gada, kad ar kaut kaadaam paaris mantaam ievaacaas pie manis, tad arii saakaas. Vinjsh ir biroja cilveeks, straadaa daudz, darbaa inteligents, pieklaajiigs un savaakts, bet peec darba naak maajaas paarsvaraa kaa puukjis. Juutu, darbs gandariijumu nedod, stress utt... peec daba vajag gandriiz katru, es uzsveershu... gandriiz katru vakaru lietot alkoholu, dzer viskiju ar kolu. Briivdienaas, ja ir kopaa ar draugiem, vajag piedzerties riktiiigi. Un tad saak uz aaru lauzties neapmierinaajums, stress, saaku kaitinaat es, beerni. Saak inscineet taas greizsirdiibas sceenas uz manu bijusho, uz maniem darba koleegiem. Katrs skandaals beidzas ar punkta pielikshanu no vinja puses Saak vainas un kluudas manii mekleet, kas mani njemshot ar diviem beerniem, un paari cerdesmit gadiem, parmetumi, cik vinjsh manaa labaa visa dariijis, to naudu, ko man devis lai es atdodot atpakalj, cik es nepateiciiga. Nu kaa tad vajag pateikties? Ejot iepirkties es vinju nekad neaizmirstu vienmeer ar daavaninju vinjam, parasti gan laika taa maz sanaak, jo tad saak kliegt, ko es tik ilgi tur pa veikaliem staigaaju, droshi vien ar kaut ko slepeni satiekos... un taadi paarmetumi. Katraa striidaa tiek maisiita iekshaa mamma, ar kuru man ir labas attieciibas, redz tagad mamma uzzinaashot, kaada es iisteniibaa esot.
Bet kaada tad es esmu? Censhos dariit visu, lai vinjsh justos labi un eerti, peec darba skrienu maajaas, lai sagatavotu eest, kad visi maajaas naak, mazgaaju, gludinu, sex, tad, kad veelas, vakaros pat iedzeru koppaa ar vinju, jo vinjsh jau neesot alkoholikis, kursh viens pats dzershot, beernus reizeem speciaali uz briivdienaam pie bijushaa aizsuutu, lai vareetu pabuut kopaa divataa un vinjsh atpuustos no stresiem. Garastaavoklis man driikst buut vienmeer tikai labs, savaadaak vinjsh prom braukshot. Kad zvanaas ar to otro, juutu, ka ljoti patiik, ka es aiz greizsirdiibas vai traka palieku, tad taads gandariits un apmierinaats seed. Vinjsh taccu miilot tikai mani....
Nu kaa var cilveeks pus gada laikaa taa mainiities, apgalvoja taccu, ka miil, soliija zvaigznes, gimeni, stabilitaati, pat kaazas...
Un es liidz vinja satikshanai arii nemekleeju nevienu! Es staaveeju viena! , bet stabiili uz zemes, man ir ljoti labs darbs, veseli, paklausiigi un gudri beerni, naudas zinjaa neesmu atkariiga ne no viena. Man vajag droshi vien, profesionaalu paliidziibu, jo pati netikshu ar sho staavokli galaa. Tad, kad mees guleejaam, vinjsh man vienmeer teica, ka veelas beernu no manis, ka tad miilees mani veel vairaak, bet nu.... ka vinjam vajadzeejis tikai to sajuutu, ka esmu staavoklii no vinja un vinjsh esot beerniem par vecu, ko cilveeki teiks...
Meitenes, nu esmu es stulbene, kaa dazzas rakstat, bet no miilestiibas taccu neviena nav pasargaata, es vienkaarsi no realitaates kaut kur aizpluudu un ticeeju vinjam...
12.07.2013 10:24 |

Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Pēc visa lasot, saprotu, ka viņam nav kur izgrūst enerģiju! Iesaku, jums kopā (jo cik saprotu - nenod dievs atsevišķi aiziesiet) uz sporta zāli vai kādu citu riktīgi aktīvu nodarbi, kur izlikt uzkrāto enerģiju, emocijas.
Padomus nevaru dot, nav man tāda pieredze un stāžs. ;)
12.07.2013 10:45 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Vieniigais ,ko es vareetu veel ieteikt-neklausiities vairs vina soliijumos tik daudz,bet meeginaat dziivot katru dienu taa,lai taa diena tev pasai patiktu-ja tas nav iespeejams,tad tomeer noteikti mainiitu kaut ko savaa dziivee...!Padomaa ,vai tas ir to veerts,lai saistiitu visu atlikuso dziivi ar so cilveeku?
12.07.2013 17:14 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Mans vīrs tika pie bērna 46 g vecumā, un redz nebija par vecu. Varbūt izdomāsim, ka gribam vēl otro. Tā kā viņš nevis ir par vecu, bet vienkārši NEGRIB tavu bērnu.

Te pat negribas pārāk izplūst, ieteikums tikai viens - PAMET.

Nu kā var speciāli panākt, lai sieviete paliek stāvoklī, un tad reāli spiest sievieti uz abortu (lai vai kā, bet tomēr sava bērna slepkavību), tikai tāpēc ka, redz, viņam patīk tā sajūta, ka redz tēviņš vēl var bērnus uztaisīt. Nu slims cilvēks.

Un zini, pa pusgadu VAR tā mainīties, sākumā visa tā uzmanība, solījumi un zvaigznes no debesīm ir, lai sievieti pakļautu sev, kad tas ir izdarīts, var sākt sievieti iznīcināt - sagraut pašapziņu ("kam tu tāda virs 40 ar diviem bērniem būsi vajadzīga"), izkalpināt, padarīt par lupatu. Ir tāds vīriešu tips, diemžēl.

Viņš dzīvo ar tevi un citu sievieti vienlaicīgi. Tu tiešām tici, ka viņš ar viņu neguļ? Tiešām?

Aj vispār... Izvēlies pati, gribi turpināt būt par lupatu vai nē. Apsveicu ar bērniņu.
12.07.2013 17:46 |

Reitings 1873
Reģ: 29.01.2009
Tas vecis ir slims- uztaisa bērnu,lai pašapliecinātos, pēc tam rūpēties negrib.
Negribētu ar tādu slimo saistīt savu dzīvi.
12.07.2013 17:53 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Cieņas jau tur pret Tevi tiešām nav, izskatās, ka viņš mīl tikai sevi un ir safanojies tikai par sevi...
12.07.2013 17:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits