1h dzīves

Reitings 547
Reģ: 04.03.2009
Strādāju tipisku biroja darbu līdz 7 vakarā, pa vidu 1h brīva. Uz darbu un no darba vēl 2h nāk klāt, līdz ar to vakars ir tikai vakariņām un atpūtai ar ģimeni. Un tāpēc visas darīšanas vienmēr mēģinu sabāzt tajā vienā mazā nelaimīgā stundiņā pa visu. Visi bankas apmeklējumi, pasta garās rindas, valsts iestādes, augstskolas jautājumi, produktu iepirkšana, pastaigāšana pa veikaliem, aizbraukšana uz tirgu, satikšanās ar draudzeni vai mammu, apavu remonti, šuvēju pakalpojumi, dzīvokļa jautājumi, nu kaut vai uz auto servisu. Bet tās stundas ir reāli par maz - par maz dzīvei, ko cenšos tur sastūķēt :D Es nesaprotu, kā citi cilvēki dzīvo, viņi patiešām izmanto to stundu ēšanai! Es laikam nekad to nedaru, jo vienkārsi nav laika vai nu kaut kas pilnīgākajā steigā. Pirms un pēc darba viss ir ciet, viss ir tikai pa dienu, kad ir darbs. Kad tad lai veic savas darīšanas un vienkarši dzīvo?
11.07.2013 08:37 |

Reitings 433
Reģ: 06.12.2012
rakaris, bet autores problēma jau ir tikai biroja darbs, par studijām viņa neko pat nepiemin, tā ka nu, piedodiet... tā ir normāla pieauguša cilvēka dzīve - strādāt astoņu stundu darbadienu;) Ja ņem vērā, ka mēs te lielākoties arī daudzas darbadienas vidū vēl sēžam arī forumā, viena pat šeit ir rakstījusi, ka darbalaikā pat skatās seriālus, čīkstēt par grūtu dzīvi un aizņemtību darbā... Nu kur vēl vieglāku dzīvi vēlēties - sēdēt birojā, kaut ko knakstīties un par to vēl naudu saņemt. Būtu par to priecājusies, ka nav sevi jāpārpūlē!:D Vienkārši liela daļa 20+ vēl nav sapratušas, ka ir pieauguši cilvēki un ko reāli nozīmē pieauguša cilvēka dzīve!
11.07.2013 14:09 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
es nejūtos kaut ko nokavējusi vai nepaspējusi, nejūtos nogurusi vai nelaimīga, tā ka īpaši nesūdzos un teikt, ka šāds ritms uz visiem atstāj sliktu iespaidu, īsti nav vietā ;) ok, protams, gadās besīgās dienas, bet visā visumā vados pēc principa - jo vairāk dari, jo vairāk paspēj :)
11.07.2013 14:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits