Tagad laikam šis ir modē! Ārsts peiraksta , ka es esot bijusi uz vīzīti, uz kuru es nebiju. Vai kādai tā ir bijis? Kā tas atrisinājās? Rīt taisos zvanīt uz to polikliklīniku..bet pirms tam gribēju zināt kādas pieredzes!
Kur tieši latvija.lv to var apskatiities? man arī ir interesanti!
zinu, ka nesen par to bija skandāls. diemžēl, šādā veidā ārsti ir spiesti piepelnīties. tā ir sodāma rīcība, un poliklīnikai var sanākt lielas nepatikšanas.
Ar maniem ārstiem tā nav gadījies (arī apskatīju Latvija.lv), bet zinu, ka tādi gadījumi ir. Labums pašiem ārstiem, jo valsts tiem maksā par Tavu dakterēšanu, un ne tikai tos 3 ls, kas būtu jāmaksā Tev poliklīnikā kā pacienta nodeva.
Nu to es nedomāju tā atstāt, rīt pat zvanīšu vadībai! Pie tā ārsta nebiju bijusi kādus gadus 5! un šis ierakstījis ka hroniskas vainas pārbaude!
Tur jāspiež pie veselības un tad jāprasa dati par valsts apmaksātjiem ārstniecības pakalpojumiem. par katru gadu atsevišķi.
Aniii, ja ir labs ģimenes ārsts, tad tam pietiek paša pacientu ar reālām ne virtuālām kaitēm, lai dzīvotu normālu vidusmēra dzīvi. Ja Sesilla neko nedarīs, tad viņa būs līdzvainīga valsts apkrāpšanā, bet tas jau ir krimināls pārkāpums.
Piepelnīties uz mana rēķina, ka man "piešuj" slimības , kuru nav? Par to tad ir jāatbild, es tikai nezinu kā es varu pierādīt, ka tur nebiju? Ja kāda zin, lūdzu uzrakstiet!