krāpta esmu! 16 gadu vecumā bij pirmais puisis,viņš bija tusiņā, saņēmu sms- tava draugs skūpstās ar X,neko, aizgāju gulēt,viņam visu pateicu, bet kopā palikām, laikam kādu nedēļu,jo pēc pāris dienām viņš atbrauca pie manis ar džemperi ar augsto apkakli un ieraudzīju uz kakla uzsūktu zilumu,man tik slikti palika,pateicu ka viņam jādodas mājās un teicu aviderči. Pats trakākais bija ar bijušo,bijām kopā neilgi -mēnesi, iepriekšejā naktī bij tusiņš,kurā bijām kopā,tajā naktī arī pirmoreiz pārgulējām, no rīta viņš palika guļam bet man bija jādodas prom uz draudzenes dzimšanas dienu, vakarā mēģināju sazvanīt -nekā, es riktīgi uztraucos, zvanīju viņa brālim, teica, ka nav bijis mājās,man visādas domas pa galvu bija, 2h zvanījos visādiem cilvēkiem, prasīju vai nezin kur ir,viens draugs teica, ka redzējis ar 2 čaļiem un 3 meitenēm, vismaz nomierinājos,ka dzīvs, bet jau likās,ka kas nav tā. Nākamajā dienā zvanīja man atvainojās, esot iedzēris un telefons izrubījies,tad turpinājām runāties ,plānojām tikties,runājām ka pagājusī nakts bij jauka, kad pārgulējām, u.t.t , tieši sarunas laikā pie manis atnāca 2 draugi un teicu ka pārzvanīšu,viņi mani pasauca ārā un pastāstīja ka vakar manējais esot skūpstījies ar vienu atvainojos mauķeli un pārgulējis, man tik slikti palika, vemt gribējās, bet raudāt neraudāju,tāda dusma bija ,un kas labākais? es vakarnakt tai meitenei zvanīju prasīju vai nezin kur manējais un viņa teica- nē,tiešām nezinu un tieši taj brīdī viņš uz viņas gulēja, pretīgi! PRETĪGI!
pazvanīju un mierīgi pateicu, ka visu zinu un viss cauri, lūdzās man ilgi piedošanu bet nepiedevu.
tās sajūtas, ir tik pretīgas,pretīgas