Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Strutojošas pumpas uz deguna.

Reitings 57
Reģ: 23.06.2013
Sveikas, dāmas! Man pēdējā laikā ārkārtīgi bieži uz deguna parādās tādi sarkani, sāpīgi, uzpampuši pleķi, kas pēc tam pa kaut kādu mikrocaurumiņu ādā struto. Domāju, ka tā nav dermatoloģiska problēma, tāpēc vakar biju pie ģā un šodien nodevu pilnu asinsainu, redzēs, kas uzrādīsies.

Tomēr iedomājos apvaicāties te - varbūt kāda dzirdējusi par akupunktūras punktiem uz sejas (ja tā tie saucas), kas norāda uz konkrēta iekšējā orgāna darbības traucējumiem? Interesē vai tiešām kādai tas ir apstiprinājies.

Pagaidām man šķiet, ka tās visas ir muļķības, jo, ja ticam googlei, pumpas uz deguna norāda, ka ēdam treknu ēdienu, kas manā gadījumā ir pilnīgs absurds.

Viedokļus, lūdzu. :)
10.07.2013 10:45 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Nu izsitumu un pumpu mešanās ap muti uz zoda ir tipiskākais no tipiskākajām izpausmēm uz olnīcu un reproduktīvās sistēmas darbību. Arī tā saucamās MR pumpas utml.
Tā, ka neredzu iemeslu apšaubīt orgānu darbības traucējumu izpaušanos uz sejas dažādās zonās.
A nav tā, ka sejas tīrīšanas rituālos nepievērs pietiekamu uzmanību deguna zonas attīrīšaniai?
10.07.2013 10:49 |

Reitings 2792
Reģ: 09.12.2010
No pieredzes varu teikt, ka patiesība ir tajos punktos.
10.07.2013 10:49 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Un tas nesaucas akupunktūra. Akupunktūra ir terapijas veids.
10.07.2013 10:52 |

Reitings 57
Tā nav, ka nepievēršu uzmanību degunam kopjot seju. Pat ļoti pievēršu. Bet tās pumpas, kā jau teicu, neizskatās "virspusējas", drīzāk dziļāk ādā.

Laikam nekorekti izteicos - neliekas, ka tās visas ir muļķības, vienkārši diez vai internetā var atrast drošu informāciju par šo tēmu, vismaz cik tālu pagaidām pati esmu lasījusi, nekas nešķiet atbilstošs.

Ar reproduktīvo sistēmu problēmas varētu būt. Bet tās tomēr nav tādas kā MR pumpas.

Grūti aprakstīt, jo es pat vakar un šodien meklējot googlē neatradu nevienu līdzīgu bildi tam, kas man tagad uz deguna darās.
10.07.2013 10:53 |

Reitings 57
Es zinu, ka tā nav akupunktūra. Vienkārši nezināju, kā sauc tos punktus uz sejas, kas norāda uz citām problēmām.
10.07.2013 10:55 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits