eest gatavoshana viirietim un noveerteeshana

Reitings 583
Reģ: 28.03.2012
saap sirds, jo viirietim ir gruuts fizisks darbs, un atnaakot maajaas, vinjsh ir maigi sakot nekaads, esmu jau pagatavojusi eest, bet naakas dzirdeet man nav apetiite vai meerciite negarho, bet ir eedama, vai pankuukas par saalju! labi, beigaas jau pasaka, ka bija garshiigi un taa, bet nekad neapeed liidz galam, vai nu man tas viss ir jaapaeed naakoshajaa dienaa vai jaamet miskastee un gribas raudaat. :( Drosi vien saap sirds jo, jo virtuvee esmu gandriiz nulle, bet censhos, un nenovertee. kaa juus ar to tiekat galaa, ja jums ir liidziiga situaacija. riit atkal jaagatavo, bet, ja godiigi, nav ne jausmas KO, lai vinjsh buutu apmierinaats, un buutu garshiigi.
09.07.2013 22:52 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Uz normāliem vīriešiem strādā.

definē,kas ir "normāls"?
Man liekas,ka tas tāds PSRS laiku uzskats,ka večiem vajag tikai tupeņus un gaļu, salātus klāt. Mūsdienu vīrieši labprāt ēd netradicionālākus ēdienus un paši labprāt eksperimentē virtuvē un rubī pagatavot arī ko interesantāku, garšām bagātāku- bez buļbām un gaļas.
10.07.2013 11:30 |

Reitings 338
Reģ: 03.02.2011
janit, Tev, acīmredzot, līdz normālam vīrieti kā man līdz munameģim

Teikšu Tev, ka Tu nepazīsti savu vīrieti, tici man ;)
10.07.2013 11:31 |

Reitings 649
Reģ: 29.01.2009
čāča, Tu man ļoti simpatizē :D
Neesmu vēl redzējusi nevienu Tavu cosmo komentāru (kopš vispār sāku ievērot), zem kura nevarētu parakstīties tā it kā es to būtu rakstījusi :D
10.07.2013 11:32 |

Reitings 338
definē,kas ir "normāls"?
Man liekas,ka tas tāds PSRS laiku uzskats,ka večiem vajag tikai tupeņus un gaļu, salātus klāt. Mūsdienu vīrieši labprāt ēd netradicionālākus ēdienus un paši labprāt eksperimentē virtuvē un rubī pagatavot arī ko interesantāku, garšām bagātāku- bez buļbām un gaļas.

Bet tu paprasi savam vecim, ko viņš labāk ēstu - garšīgas kotletes vai vistas fileju ar dārzeņiem.
Es arī eksperimentēju, pārsvarā gan ar gaļu tikai, jo tās kabaču perversijas mani nesaista, bet manis minētā recepte ir tas, ar ko mani var pabarot vienmēr, un es būšu apmierināts. Un normāla izmēra vīrietim ir jāēd gaļa. Protams, saldie pedolāči un pakaramo miesasbūves īpašnieki var maukt iekšā sušī kaut pa visiem galiem.
10.07.2013 11:36 |

Reitings 11698
čāča, Tu man ļoti simpatizē

:D :D
prieks,ka ar kādu esmu uz viena viļņa :D

Reitings 649
Tad, acīmredzot, viņš pats sevi nepazīst.. :D
Pat pēc pasvīšanas sporta zālē, it īpaši vasaras sezonā, viņš reizēm zvana un saka "Tikai neko smagu šovakar vakariņās,ok? Mošk kādus salātus ar vistas fileju?" .. tā kā iepazīsti savu organismu un spēj izkāpt no PSRS komfortzonas "kartupeļi- miltu mērce-gaļa"

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
janitis, nu bet taču vajag kaut ko pamainīt. Mēs arī visu laiku kotletes,karbonādes, gulašus, plovus utt, bet cik to gaļu var štopēt? Citreiz gribās vistu, kaut ko vieglāku.
Protams, arī kotletes un karbonādes var uzcept 100 dažādos veidos. Un kabačus un baklažānus ,vismaz mēs, taisam kā uzkodas, nevis pamatēdienu.
10.07.2013 11:37 |

Reitings 338
Miltu mērci vispār vajag izskaust!
Es pazīstu savu organismu, un tas pat 11os vakarā dažreiz prasa gaļu!

Nezinu, kā Tavs vecis svīst sporta zālē, jo man pēc voļuka treniņa vēlāk gribās rīt kā vilkam.
10.07.2013 11:39 |

Reitings 11698
Bet tu paprasi savam vecim, ko viņš labāk ēstu - garšīgas kotletes vai vistas fileju ar dārzeņiem.

Vienozīmīgi vistas fileja. Tas mums iet uz Urrā! mājās. :P
Visvairāk besina šitā- VISI tā domā un VISIEM tā ir. tu reāli esi viens, noklīdis jērs sieviešu portālā, bet runā visu veču vārdā. Un ja kāds apgalvo,ka nu nav visiem tā, tad tie ir pediņi vai kačaki. Nu cilvēk, izaudz, Dieva dēļ.
10.07.2013 11:40 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Bet tu paprasi savam vecim, ko viņš labāk ēstu - garšīgas kotletes vai vistas fileju ar dārzeņiem

Es arī eksperimentēju, pārsvarā gan ar gaļu tikai, jo tās kabaču perversijas mani nesaista,

Tu nekad neesi edis pietiekosi perversus kabacus. Es maku pagatavot ta, ka pat tadam loham ka tev garsotu.
Vaina nav vistas fileja un darzenos, bet gan veida ka tos pagatavo.
10.07.2013 11:41 |

Reitings 11698
Es arī uzskatu,ka pat sūdu var labi pagatavot tā,lai visi ēstu un vēl paprasītu. Tikai jāprot. Jānītim, mamma, acīmredzot, vecās skolas cilvēks, gatavo tikai buļbas ar gaļu, un Jānītis citu paiku nepazīst. Ganjau kabaci dzīvē nav redzējis.
10.07.2013 11:44 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Es gribētu kādreiz savu vīrieti pie plīts redzēt.....
10.07.2013 11:44 |

Reitings 338
Kā arī, man patīk Jūsu attieksme gadījumos, kad it kā prasāt padomu par vīriešiem...

Vīrietis Jums dod apgaismību par lietām, kā tās redzam mēs, bet Jūs, par cik nevēlaties to pieņemt, padomu pilnīgi noliedzat un turpinat betonēt savu. Tad kāda velna pēc Jūs vispār kaut ko jautājat?
Varu Jums pateikt, ka ir ļoti maz vīriešu, kuri teiks skaidri acīs savām dāmām, kas tieši viņiem nepatīk. Lielākā daļa sāks kaut kādu ucināšanos un piekāpšanos jau pēc pirmajiem 2 teikumiem, beigās pat paši sajutīsies vainīgi, jo drostaliņa tagad ir uzmetusi lūpu. Citiem savukārt bail, ka dāma sodīs ar mēmo kino vai celibātu.
10.07.2013 11:45 |

Reitings 649
Mani tik ļoti simpatizē savienība "Jānīša profilbilde un normāla izmēra vecis, kā viņš sevi dēvēja" :D
10.07.2013 11:46 |

Reitings 649
Ar katru komentāru tālāk, man aizvien vairāk Tevis paliek žēl.. nu jau vairs ne tikai par ēdienu izvēli, bet tagad jau arī par sieviešu izvēli.. nu nav tev paveicies, ja dēļ tā, ka pateiksi, ka gribi savas kotletes, vari dabūt celibātu.. jādomā tikai, kuram no jums tur nesaiet viss kopā..
10.07.2013 11:48 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Gangsters, labāk nevajag :D
10.07.2013 11:48 |

Reitings 338
Jānītim, mamma, acīmredzot, vecās skolas cilvēks, gatavo tikai buļbas ar gaļu, un Jānītis citu paiku nepazīst. Ganjau kabaci dzīvē nav redzējis.

Protams, ka mana māte ir vecās skolas cilvēks, jo jau pensijā tūlīt būs. Ko Tu ar to vēlējies pateikt? Ka mana māte ir slikti izaudzinājusi 3 bērnus?
Bet mana draudzene atkal ir jaunās skolas piekritēja, bet ar vecās skolas iemaņām. Tā kā es esmu redzējis abas monētas puses!
10.07.2013 11:49 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Vīrietis Jums dod apgaismību par lietām, kā tās redzam mēs, bet Jūs, par cik nevēlaties to pieņemt, padomu pilnīgi noliedzat un turpinat betonēt savu.

Mans virietis pats perk kabacus, lai es taisu. Nu un ko dod tavs viriesa viedoklis? Ja viens virietis labrat ed kabacu edienu, bet otrs ne, tad atbilde slepjas tikai pagatavosanas veida. Lai cik tev milas butu kotletes, vnm atradisies kads/kada kas tas pagatavos needamas.
10.07.2013 11:51 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
janitis gan tā ļoti uzbrūkoši pauda vīriešu viedokli, bet īstenībā daļēji piekrītu. Sievietes vienmēr eksperimentē ar tādu ēdienu, šitādu un vēl nez ko. Bet jā, manam draugam tieši tā ir - mīļākais ēdiens kotletes un karbonādes :D un ne tikai draugam, brālim, tētim, brālēnam un ex draugam.. lab, vairāk vīriešus neesmu savā dzīvē barojusi. Tad jau mani vīrieši pieder pie šiem klasiskajiem tipiem :) Bet tāpat, ļoti bieži gatvaojam mājās fistas fileju, kartupeļus praktiski neēdam, labāk salātus. Rezumē - par gaļu janitis ir taisnība.
10.07.2013 12:00 |

Reitings 12651
Man jau liekas, ka Tu baigi saasināti visu uztver un/vai pārspīlē. Viņam nav pēc katras ēdienreizes jāsaka - vai, cik nenormāli garšīgi, Tu esi labākā pavāre pasaulē. Vai tad nav pilnīgi neviena reize, kad viņš Tev ir pateicis kaut ko labu? Un kāds tur sakars ar to, ka neapēd līdz galam? Tu neesi iedomājusies, ka par daudz taisi, ja katru reizi paliek pāri? Un pati saki, ka neesi ar lielu pieredzi gatavošanā, bet viņš, redz, ir sliktais, ja pasaka, ka kaut kas par sāļu, tavuprāt, viņam vajadzētu klusēt? Labāk priecājies, ka saka, ko domā, varbūt šajā situācijā Tev tas nepatīk, bet tas ir daudz labāk nekā melošana, padomā taču.. ;) Ja Tev nepatīk tieši tā attieksme, ja viņš k kā bubinoši pasaka, ka negaršīgi vai tml., tad tā arī pasaki viņam, ka Tevi tas ļoti apbēdina, lai mēģina nākamo reizi padomāt par to, kā Tu tajā mirklī jūties.

Noteikti tās, kas te saka "vai, man tik ideāli viss sanāk", Tevi baigi nomierināja, bet es Tev varu pateikt, ka, nu, nesanāk vienmēr viss garšīgi pat tiem, kam it kā padodas. Es gatavoju daudz un bieži, bet man arī gadās pa reizei kaut kur vairāk sāli pielikt, kaut kur mazāk, gatavot pēc manām garšas kārpiņām ne tik patīkamām receptēm utt. Nekļūdās tas, kas nemēģina, jo vairāk gatavosi, jo labāk būs.
10.07.2013 12:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits