Manējais arī bieži vien ir pārguris un bez apetītes. Jā, gadās, ka nesanāk kkas tik labi, vai par sāļu vai sāls par maz, nu neko - es arī tikai cilvēks esmu. :D Apmēram zinu, kas garšo, ja šaubos - piezvanu, pavaicāju.
Negatavo daudz, lai nav jāmet laukā, neko baigi sarežģītu, sāc ar zupiņām, sautējumiem, griķi ar mērci, kartupeļi ar mērci, salātiem, kotletes, karbonādes. Es arī mācījos, biezi vien sanāca briesmīgas konsistences masa, bet tagad jau virtuvē esmu droša par sevi un visu ko protu, ka manējais pat sāk ēst to, kas iepriekš nav garšojis. :) Ir arī daudz pusfabrikātu tipa ēdieni, var kādreiz nopirkt salātiņus un sardeles uzsildīt vai maggi brīnumus izmēģināt, kur garām nevar nošaut. Pieredze nāk ar laiku un praksi.