Es lasu šeit daudz diskusijas, par to cik bieži viņi liek mums apmierināt viņus, bet neesmu lasījusi cik bieži viņi mūs :D
Tad nu vēlējos padalīties.
Mans iepriekšējais draugs bija praktiski vispār pret orālo, jo uzskatīja, ka ar to vietu ir jānokārtojas, nevis jādarbojas ar muti.
Cik esmu runājusi ar savām draudzenēm, viņas saka, ka pārsvarā 1x nedēļā viņš nobrauc tur lejā, priekš priekšspēles.
Tad nu es vēlējos noskaidrot, vai man vienīgajai tiešām ir tā paveicies, ka mans draugs (nu jau 1.5g) pie manis lejā noiet vismaz 5x nedēļā ? :D
Citreiz mums pat nav ne seks, ne tāds intīms brīdis, vienkārši mani pārsteidz un ... aziet :D
Vienu bridi man tas šķita tā visai jokaini, ka tik bieži.. un es nenoturējos un pavaicāju .. kāpēc ? :D Tad nu viņam bija acis lielas un man atcirta.. "vai tad tev nepatīk "? nu uz to man vairs nebija ko atbildēt un teicu kā ir... ka patīk jau :D Tad nu man palika tā neerti, kāpēc prasu, ja man pašai patīk :)
Viņš teica, ka viņam pašam patīk to darīt man.. un patik sagadāt man baudu :) nu tad es jutos kā mākoņos :))
Cik bieži jums draugs jūs tā palutina ? :)