Mēnešreižu laikā klasiskais sekss ir tabu mums, jo esmu ļoti kautrīga šajā ziņā. Taču visādi citādi mūsu seksuālās vēlmes tiek apmierinātas arī mr laikā.
Pret.
Ja nu pašā pēdējā dienā tad, ja ilgi nav tikušies un tik drīz netiksies vai tml. gadījumos.
Citādāk nesaprotu kur problēma pagaidīt. Riskē arī ar intīmo veselību, turklāt neestētiski.
Labāk no vaginālā seksa atturēties MR laikā. Lielāks risks noķert kādu iekaisumu sievietei.
Bet ir gadījies visādi. Arī sajust asins garšu orālā seksa laikā... nu nekas novedu visu līdz galam.
Varbūt tikai pēdējās dienās, kad nekas netek, tikai ''trubas'' netīras un smērējas. =D
Kopumā draugam mēģinu nemaz neteikt, ka man ir mr citādi viņš sāk izturēties maigi un piesardzīgi, tā it kā es būtu neglābjami slima.=D
Pret.
Nejustos ērti un patīkami. Par kkādu procesa izbaudīšanu vispār nebūtu nekādu runu. Tāpēc, ne man, ne draugam nav nekādu problēmu paciesties tās dažas dienas līdz viss beidzies.
Aizspriedumu pret to man nav un nekad nav bijuši, ja vien puisim arī nav. Bet tā kā tas nav veselīgi un nav īsti ieteicams, jau ilgāku laiku protam tajās dienās paciesties un apmierināt viens otru citādāk.
Ir gadījies,kad attiecību sākumā tikāmies retāk un gribējās, bet tagad- varam paciesties,jo dzīvojam kopā. Domāju,ka draugam tas nepatīk un es arī nejūtos ērti.