Sveikas! :)
šobrīd nokļuvu diezgan neforšā situācijā, tātad:
Visu laiku meklēju darbu. Pēc miljons CV nosūtīšanas un iešanas uz daudzām intervijām, dabūju pārdevējas-konsultantes darbu apģērbu veikalā. NEkad to neesmu darījusi un nav mana sapņu profesija, bet doma bija pagaidām uz vasaru un tālāk iespējams savienot ar studijām. Šodien parakstīju līgumu, visu nokārtoju šajā vietā. Stundas likme ļoti normāla. pagaidām stundu sanāk maz, bet nākammēnes būtu vairāk līdz ar to arī alga lielāka.
Beeet, šodien pēc līguma parakstīšanas un visu lietu sakārtošanas man zvana no citas vietas. Bija asistentes vieta un es uz to pieteicos, šodien man zvana un aicina uz interviju. Visa saruna tik pozitīva un liekas tik lieliska vieta, domāta studentiem (kā man). Bet tur alga minimālā (tomēr tāds darbs kā uz pusslodzi). Bet šīs vietas plusi ir tādi ka manuprāt tur būtu patīkami un interesanti strādāt, un tas manai turpmākajai dzīvei dotu vairāk nekā minētais pārdevējas darbs.
Es saprotu ka neesmu taču pieņemta tajā asistentes vietā, tomēr ja nu mani pieņem? Varbūt naivi tā domāt bet ne par to ir runa.
Pārdevējas darbs pagaidām ir uz pārbaudes laiku. Ko man darīt ja mani pieņem par to asistenti? Kā tas būtu ja pirmajās dienās es uzrakstītu atlūgumu? Tas izskatītos drausmīgi, jo es diezgan daudz laika pavadīju lai tiktu tajā vietā + šodien visa iepazīstināšana ar apstākļiem, visi dokumenti.
Ārprāts kā es sadomājos un man tikai ar savu viedokli nepietiek, jo es netieku gudra.
Ja mani pieņem par asistenti ar mazu algu, tad pamest šo pārdevējas darbu kurā būtu lielāka alga?
Man sirdsapziņa neļauj tā pamest pirmajās dienās, bet es ļoti daudz labāk darītu otro darbu...