Paldies meitenes par padomiem!
Jā, mēs izrunājāmies...Es pateicu kā jūtos un tā, kas nepatīk un kapēc...Uz ko viņš sāka rakstīt, ka viņš jau labu laiku nejūt pret mani neko, ka nav vairs tās intereses...Nu un tā runājot mēs aizgājām līdz tam, ka viss ir cauri. Ejam katrs savu ceļu. Jūs pat iedomāties nevarat kā es raudāju kad dzēsu ārā mūsu, viņa bildes! Vakar vēl nezināju ko darīt ar mūsu ierāmēto bildi ko viņš uzdāvināja dz.d. To šorīt saplēsu, nu vismaz rāmītis jauns...Būs citai bildei.
Un ko ar pārejām viņa dāvanām...Nobāzu dziļi skapī, vismaz uz kādu laiku, lai nestāv acīs...
Neticās, ka esam šķīrušies, biju pieradusi pie tā cilvēka un viss. Tā vien liekas, ka tūlīt, tūlīt viņš uzrakstīs - labrīt - bet...
Lai nu kā, viņš ļoti labi apzinās, pats arī teica, ka esmu ļoti stipra, un tāda kā es - ir retums. Viņš novērtē to, ka es tik ilgi dēļ viņa turējos, apzinās to, ka es mīlēju viņu vairāk nekā viņš mani...Bet, kā viņš teica, arī viņam sāp, bet mocīt mani negrib. Pie vainas arī nav cita, bet tā saucamā ''jūtu pasaule''.
Nu tāpēc, tagad mēģinu savas domas novirzīt uz ko citu, bet tāpat...Iedomājoties vien, ka viss tas, kas bija starp mums, nu vairs nebūs, būs ar kādu citu - es nespēju pie tā pierast.