Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kā būt laimīgai?

Reitings 60
Reģ: 11.10.2011
Sveikas!Mums katrai dzīvē ir gadījies periods vai arī tikai dažas dienas,vai pat stundas, kad jūtamies ļoti nelaimīgas. Uzdodot jautājumu, ko nozīmē būt laimīgam izrādījās, ka šis ir viens no sarežģītākajiem jautājumiem, kas var būt.
Šajā sadaļā droši varam dalīties ar idejām un padomiem,ko darīt šādos brīžos, kā šādos brīžos novirzīt domas uz kaut ko citu un atkal atgūt dzīvesprieku un būt laimīgai.
07.07.2013 14:49 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Laimīgs cilvēks ir sakārtojis savu prātu.. un dzīvo saskaņā, rīkojas pēc sirdsapziņas :)
07.07.2013 15:00 |

Reitings 2264
Reģ: 16.02.2013
Te jau iepriekšējā diskusijā nedaudz izpaudos par savu ''laimi''. Jāsaka pašlaik arī esmu tās meklējumos.

Piekrītu iepriekšējam komentāram, bet pati esmu nākusi pie atklāsmes, ka ir nepieciešama drosme un risks. Drosme saņemties mainīt lietas, kas (iespējams) nenes laimi, un risks tiešām no tām atteikties un mainīt lietas.

Piemēram, situācija nr1.
--> attiecības iestigušas purvā, prāts saprot, ka nav lemts, bet sirds nevēlas atteikties. Saņemoties drosmi aiziet un riskēt meklēt ko jaunu, ir ceļš uz laimi.

Piemēram, situācija nr2.
--> ir nosacīta ligzdiņa, kur dzīvot, dzīve ir iekārtota, bet tā nenes laimi. Saņemoties drosmi pamest šo vietu, un riskēt sākt dzīvi citur, ir ceļš uz laimi.

Manā gadījumā, es saprotu, kas jādara, bet man nav drosmes, un ir bail riskēt, ka arī jaunais ceļš var aizvest neceļos, un beigās palikšu bez abām savām ''problēmām''. Kaut gan no otras puses - njā.
07.07.2013 15:19 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits