Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sap

10 gadi
Reitings 150
Reģ: 30.09.2012
Sveikas!

Man ir problema. Nesen es biju kopa ar vienu puisi. Viss sakas tik negaiditi kad vienu dienu sapratu kad man vins patik un to pastastiju draudzenei, draudzene man nezinot vinam to bija izstastijusi , un paprasija vinam prieks manis vina nummuru,un ta mes sakam sarakstities. Pec dazam dienam mes bijam kopa, vins man davinaja davaninas un bija loti mils pret mani, pec 1 nedelas kopa busanas man saka apnikt un bija totali vienalga uz vinu,bet vinam to neizradiju,jo ilgi biju viena un domaju paries. Pienaca Jani un es aizbraucu atpusties ar draugiem arpus Rigas, un ar vinu neredzejamies 3 dienas, vins mani vienkarsi bombardeja ar izzinam, un tad es sapratu kad es nevaru bez vina. Bet mums bija vissvisadi stridi par sikumiem kurus es parasti iesaku,bet vins uz to pievera acis un vienmer centas izlikties kad nekas nav bijis. Pec 1 nedelas mums bija sarunats kad vins pie manis paliks pa nakti, un tiesi iepriekseja diena mes sastridejamies un es vinam pateicu kad tas ir beigas musu attiecibam, vins atbildeja ka teiksi. Mes stradajam viena darba vieta,sakuma skita ka vins tomer piekapsies un nelaus sim attiecibam beigties,bet taka mes stradajam kopa ,es nevareju vinu redzet jo sirdi vienkarsi rava uz visam pusem, pec dazam dienam es izlemu aizbraukt no Latvijas uz ilgu laiku, tagat esmu prom un nezinu ko man darit es ta skumstu un velos vinu atpakal es vinam pat vakar uzrakstiju ka milu vinu,bet vins atbildeja lai es vinam vairs nerakstu. Meitenes palidziet es katru dienu raudu un ceru kad vins man uzrakstis jo galu gala milu vinu!
06.07.2013 23:21 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Tu pati zini, ko īsti gribi? Te pēc nedēļas tev viņš ir jau apnicis, a te pēkšņi tu viņu mīli un nevari bez viņa dzīvot..
06.07.2013 23:25 |

Reitings 623
Reģ: 26.01.2013
es domaju ka tu jauc milestibu ar pieķeršanos vai ko tadu, jo nu pa vienu nedeļu nevar iemilet cilvēku, bet nu daudzi cilvēki jau īsti vairs nesaprot,ko nozīmē mīlēt, vairums ''mētājās'' ar šo vardu
06.07.2013 23:28 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Tu esi paarliecinaata, ka straadaa, nevis maacies 7.klasee? Es arii negribeetu ar taadu meiteni iesaistiities - nezina, ko grib, jau pashaa saakumaa kaskjeejaas par siikumiem. Turklaat tik iisas attieciibas nemeedz buut, tas ir vienkaarshi randinju periods.
06.07.2013 23:29 |

10 gadi
Reitings 2068
Reģ: 31.01.2012
Mes stradajam viena darba vieta,

Tu strādā? Man likās, ka kādā pamatskolā mācies.

Par tēmu - domāju, ka nav jēgas vairs kaut ko gaidīt, pie tam tu esi aizbraukusi uz ārzemēm. Dzīvo tālāk un nākamreiz nedari TIK spontānas lietas.
06.07.2013 23:38 |

Reitings 293
Reģ: 19.02.2013
Tu esi paarliecinaata, ka straadaa, nevis maacies 7.klasee?

Ja godīgi, es ar sakostiem zobiem izlasīju tekstu līdz galam. Liekas, vai tik tu neesi sajaukusi cosmo ar sirups.lv ?

Lai nu kā, es ja būtu puiša vietā, arī liktu tev vairs man nerakstīt, jo pati to visu panāci ;) Aizbraukšana no LV parādija tikai to, cik gan mīksta tu esi. Mēs visi mākam neatrisināt problēmas, bet aizbēgt no tām, bet tomēr būtu jāpadomā ne tikai par sevi, bet arī par otru kuru tu sāpini.
06.07.2013 23:47 |

10 gadi
Reitings 150
Reģ: 30.09.2012
Reali seit ir tikai parmetumi, ka jau teicu esmu bijusi ilgu laiku viena,tapec nevareju isti saprast savas jutas. Ja es aizbraucu no Latvijas, jo nevareju katru dienu redzet vinu. Es zinu kad vinam sap bet man ari nav viegli
06.07.2013 23:54 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits