Sveikas!
Man ir problema. Nesen es biju kopa ar vienu puisi. Viss sakas tik negaiditi kad vienu dienu sapratu kad man vins patik un to pastastiju draudzenei, draudzene man nezinot vinam to bija izstastijusi , un paprasija vinam prieks manis vina nummuru,un ta mes sakam sarakstities. Pec dazam dienam mes bijam kopa, vins man davinaja davaninas un bija loti mils pret mani, pec 1 nedelas kopa busanas man saka apnikt un bija totali vienalga uz vinu,bet vinam to neizradiju,jo ilgi biju viena un domaju paries. Pienaca Jani un es aizbraucu atpusties ar draugiem arpus Rigas, un ar vinu neredzejamies 3 dienas, vins mani vienkarsi bombardeja ar izzinam, un tad es sapratu kad es nevaru bez vina. Bet mums bija vissvisadi stridi par sikumiem kurus es parasti iesaku,bet vins uz to pievera acis un vienmer centas izlikties kad nekas nav bijis. Pec 1 nedelas mums bija sarunats kad vins pie manis paliks pa nakti, un tiesi iepriekseja diena mes sastridejamies un es vinam pateicu kad tas ir beigas musu attiecibam, vins atbildeja ka teiksi. Mes stradajam viena darba vieta,sakuma skita ka vins tomer piekapsies un nelaus sim attiecibam beigties,bet taka mes stradajam kopa ,es nevareju vinu redzet jo sirdi vienkarsi rava uz visam pusem, pec dazam dienam es izlemu aizbraukt no Latvijas uz ilgu laiku, tagat esmu prom un nezinu ko man darit es ta skumstu un velos vinu atpakal es vinam pat vakar uzrakstiju ka milu vinu,bet vins atbildeja lai es vinam vairs nerakstu. Meitenes palidziet es katru dienu raudu un ceru kad vins man uzrakstis jo galu gala milu vinu!