Sirdsāpe

Reitings 1195
Reģ: 17.04.2012
Vēlos izstāstīt savu sāpi, ja ne sajukšu prātā:(
Īsumā, esmu precējusies, ir divgadīga meitiņa. Kā mans vīrietis saka, ka problēma esot manī un man ir jāizmainās, ja vēlos mūsu attiecības saglabāt.
Par ko strīdamies? Es ļoti ātri aizsvilstos, kad prasu kko izdarīt, ļoti daudz neprasu, bet pāris lietas pa māju uz ko nesaņemu neko. Sēž vgandrīz visu savu brīvo laiku pie datora, kas mani protams arī uzkurina. Esmu gan pa labam mēģinājusi, gan otrādi. Tā kā 2 gadus sēžu ar meitiņu mājās, vienīgais pelnīājs ir viņš. Kad sanāk kāds kašķis viņš mīl man to bāzt acīs, ka dzīvoklis ir viņa un ka esmu nepateicīga.
Esmu ļoti pateicīga, bet tas nenozīmē, ka man tgd būtiu jāklusē, ja man kkas nepatīk. Viņš uzskata, ka audzināt bērnu nav nekas grūts un nesaprot no kā es varu nogurt. Pa šo laiku viņš ne reizi nav piecēlies no rīta, pateicis, paguli mīļā, es visu izdarīšu ( nu piemēram, pamperi samainīs, pabaros utt)...Viņš vēl no tādiem, kurš neprot sev neko uztaisīt.. Pat tēju man jāiet un jātaisa viņam. Ceļos no rītiem, lai uztaisītu viņam brokastis. Ja kādreiz es to darīju ar mīlestību, tad tagad jūtos kā kalpone un šīs attiecības mani iedzen depresijā, daudz raudu. Viņam manas asaras ir kā ūens no poda.

Meitenes, ja ir jautājumi uzdodiet. Es varētu vēl garāk saraksīt, bet zinu kāds slinkums lasīt tik garas tēmas. Es noteikti neprasu ieteikumus, vienkārši jūsu domas par šo visu....Ar draudzenēm šādu tēmu nevēlos apspriest.
06.07.2013 22:45 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Lasot stāstu uzreizi ir skaidrs, Tev vajag strādāt būt sabiedrībā... 2 gadi sēdēt mājās ar meitiņu Tevi ir padarījuši ļoti emocionālu un jūtīgu jebkurā jautājumā , kas attiecas uz tavu vīru. Tā nu tas ir... vīrs gan neizklausās pēc labākās dāvanas, taču ko vari darīt, veidot savu maciņu un būt neatkarīgākai šajās attiecībās.. vispār dīvaini veidot neaktarību laulātās attiecībās, bet ir arī šādi gadījumi... veiksmīgi.
08.07.2013 11:01 |

Reitings 279
Reģ: 20.06.2013
Dr. Douillard - tiešām labs ieteikums un salīdzinājums ar sauli - perfekts!!!
Es, laikam, esmu egoiste un neprotu mīlēt nemaz!!!! :D
Jāpamēģina viņa ieteikumi!!!!
08.07.2013 11:04 |

Reitings 72
Reģ: 19.06.2013
Man liekas, ka Tev jāatrod kāda papildus nodarbe, kur esi prom no mājas. Divus gadus vecs bērns ir gana liels, lai ņemtu līdzi. Atrodi jaunas draudzenes, kam arī ir bērni vai, ja ir, kam mazo atstāt, apmeklē kādus kursus. Tev vienkārši ir apnicis sēdēt mājās, trūkst emociju un to visu gaidi no vīra. Bet viņš vakarā ir noguris, tādēļ arī strīdaties. Gūsti jaunus iespaidus pati, atplauksti, tad arī vīrs Tevi vairāk novērtēs. :)
08.07.2013 11:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits