Sirdsāpe

Reitings 1195
Reģ: 17.04.2012
Vēlos izstāstīt savu sāpi, ja ne sajukšu prātā:(
Īsumā, esmu precējusies, ir divgadīga meitiņa. Kā mans vīrietis saka, ka problēma esot manī un man ir jāizmainās, ja vēlos mūsu attiecības saglabāt.
Par ko strīdamies? Es ļoti ātri aizsvilstos, kad prasu kko izdarīt, ļoti daudz neprasu, bet pāris lietas pa māju uz ko nesaņemu neko. Sēž vgandrīz visu savu brīvo laiku pie datora, kas mani protams arī uzkurina. Esmu gan pa labam mēģinājusi, gan otrādi. Tā kā 2 gadus sēžu ar meitiņu mājās, vienīgais pelnīājs ir viņš. Kad sanāk kāds kašķis viņš mīl man to bāzt acīs, ka dzīvoklis ir viņa un ka esmu nepateicīga.
Esmu ļoti pateicīga, bet tas nenozīmē, ka man tgd būtiu jāklusē, ja man kkas nepatīk. Viņš uzskata, ka audzināt bērnu nav nekas grūts un nesaprot no kā es varu nogurt. Pa šo laiku viņš ne reizi nav piecēlies no rīta, pateicis, paguli mīļā, es visu izdarīšu ( nu piemēram, pamperi samainīs, pabaros utt)...Viņš vēl no tādiem, kurš neprot sev neko uztaisīt.. Pat tēju man jāiet un jātaisa viņam. Ceļos no rītiem, lai uztaisītu viņam brokastis. Ja kādreiz es to darīju ar mīlestību, tad tagad jūtos kā kalpone un šīs attiecības mani iedzen depresijā, daudz raudu. Viņam manas asaras ir kā ūens no poda.

Meitenes, ja ir jautājumi uzdodiet. Es varētu vēl garāk saraksīt, bet zinu kāds slinkums lasīt tik garas tēmas. Es noteikti neprasu ieteikumus, vienkārši jūsu domas par šo visu....Ar draudzenēm šādu tēmu nevēlos apspriest.
06.07.2013 22:45 |

Reitings 1195
Pamest viņu negribu, noteikti nē. Es tacu vinu iemīlēju un mīlēju no visas sirds, tagad sirdī tāds tukšums ir.
06.07.2013 23:35 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
čābīte - viņam ar mani ir paveicies. :D
Nu tad, lai padusmojās, cik ilgi tad viņš badā sēdēs. Tu uz viņu katru dienu dusmojies.
06.07.2013 23:36 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
šķiries,jo labāk nebūs,būs sliktāk,šada tipa vīrieši ir jāpamet un jāskrien ko kājas vien nes. Meita paaugsies,sapratīs un piedos! neziedo savu laiku un nervus! sāc jaunu dzīvi,esi laimīga. ir tik daudz laimīgas vintuļās māmmiņas,sākumā būs grūti,bet ar laiku tu priecāsies,ka esi pamodusies no tā murga

Vai tieshaam dazaam vajag tik maz, lai skjirtos? Viirietis jumtu ir nodroshinaajis? Par paartiku ir paruupeejies? Pirms beerna attieciibas bija tachu labas? Lielaakajai daljai viirieshu liekaas ka seedeeshana maajaas ar 1 beernu ir pupu mizas, ja deelj taa sievietes saaktu viirieshus pamest, tad buutu vienas vieniigas vientuljaas maates. Atskjiriibaa no beernkopiibas, kad var panjemt pauziites, kameer siicis cuch, speeleejaas, darbaa nevar panjemt pauzi. Tad nu viirietis nostraadaa savas 10 stundas tik ar vienu iisu pusdienlaiku, pavada pusstundu liidz tiek maajaas un uzreiz kjeercosha, zaagjeejosha sieva priekshaa, kura censhaas nogruust vinjam visus pienaakumus pirms viirietis ir ienaacis iekshaa pa durviim. Arii vinjsh ir paarguris, buutu tomeer jaadod taa stundinja absoluuta miera bez bakstiishanas, tad arii pats viirietis buus peec tam prieciigaaks paliidzeet sievietei, jo buus atguvis energiju. Prasiit paliidziibu ir jaamaak.
06.07.2013 23:37 |

Reitings 220
Reģ: 11.02.2011
Lady okēj,tad vismaz izrunājiet visu ! aizbraucat kkur divatā.uz kempingu un atgūstiet otro elpu attiecības! ja tā turpināsies,tad viņš sāks domāt par sānsoļiem un pats aizies no tevis! viņam tas viss būs apnicis :(
06.07.2013 23:38 |

Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
Kā jau esmu teikusi, nekad nevajag būt atkarīgai no sava vīrieša. Es tik viegli nemestu mieru tam ka vairs, negatavoju viņam, nevācu viņa musuri līdz sāk novērtēt. Tas, kas te galvenokārt trūkst ir vienkārša apusēja cieņa. Mājas soļa veikšanu n sievietes puses uzskata par pārāk pašsaprotamu. Tagad kādā nedēļas nogalē atstāj viņu ar mazo, saplan kaut ko ar draudzenēm.
Zinu gadījumus, kad tēvs paraktiski neiesaistās bērna kopšanā pašā sākumā, un vēlāk arī nesāk. rezultātā atsvešinās ar bērnu.
06.07.2013 23:42 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Noteikti tev jaamaina sava rutiina.Noteikti esi nogurusi ,iestigusi vienaa liimenii no riita liidz vakaram dariit vienu un to pasu.Kaut kas jaamainaa tevii pasaa.Vienmeer atceries,ka arii citaam sievieteem ir bijusi beerni,pat vairaaki un viiri straadaa uttTev jaatiek valaa no cieteejas lomas!Meegini atrast kaut ko, kas tevi dariitu prieciigu .Noteikti paarstaaj izdabaat viiram-taas ir beigas...!Es to saku no savas pieredzes-visi viiriesi veelas redzeet apmierinaatu sievieti-visaadaa zinaa...!Sanemies!!!
06.07.2013 23:48 |

Reitings 1195
Emmanuelle es tev pilnīgi piekrītu par to sevis žēlošanu,bet ka pārstāt izdabāt viņam, kā???? Par to pašu ēst taisīšanu, viņš uzskata, ka tagad tas ir mans pienākums, kamēr nestrādāju. Par mājas tīrīšanu es neko nesaku.
06.07.2013 23:52 |

10 gadi
Reitings 1915
Reģ: 23.04.2011
Vai viņš vismaz pieskata mazo, kamēr tu gatavo?
06.07.2013 23:54 |

Reitings 1195
Nu viņš pasēž ar mazo. Eju uz veikalu ari.
06.07.2013 23:55 |

Reitings 9169
Lady - ja vinjsh tevi nodroshina, dod naudu nepukstot visaam tavaam iegribaam, tad vinjam ir pilnas tiesiibas gaidiit eedienu maajaas. Turklaat ja tu buutu viena, tachu sausu maizi ar kefiiru negrauztu, ne? Iemaacies gatavot vienkaarshaakus eedienus, daudz izmanto cepeshkraasni, tad pats gatavoshanas process aiznjems tik 15 minuutes, paareejais buus gaidiishanas laiks. Ja vinjsh tev dod naudu uz rokas, tad atliec kaadu summu apkopeejai. Tik daudz jau nav jums palicies, liidz beerns ies beernudaarzaa un atguusi savu neatkariibu.
06.07.2013 23:57 |

10 gadi
Reitings 1915
Reģ: 23.04.2011
Izklausās vienkārši izlutināts vīrietis. Jāļauj saprast, ka bērna audzināšana un mājas solis arī ne vienmēr ir medus maize.
06.07.2013 23:58 |

Reitings 1195
Krista paldies par padomu. Viss ir tik loģiski un pašsaprotami. Pērk viņš man daudz ko gribu, varbūt arī esmu tā nepateicīga. Karot noteikti negribu.
07.07.2013 00:01 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es saaku ar taadiem vaardiem-vai tu luudzu nevareetu to un to...taa pilniigi mieriigi,veel piebiltot-tas dariitu man loti lielu prieku!Izklausaas peec teaatra,bet sos vaardus ir jaaiemaacaas pateikt!Loti viiriskiigi viiriesi necies uzklausiit paveeles formu-tev jaadara tas un tas un tas.
Es savam "labam viirietim",kaa saucu savu beernu teevu ,paluudzu palaist mani pastaigaaties vienu.Atceros tos sveetlaimes briizus,kad gaaju pa veikalu tikai vienkaarsi skatiities uz cilveekiem!
Atnaacu maajaas un biju cits cilveeks!Man loti patika mazgaat velu-taa bija sava veida izladeesanaas tiesi zobu laikaa,kad beernins ir loti kapriizs.Veel viens loti labs veids-iziet aaraa staigaat kopaa ar kaadu draudzeni,kurai liidziigs vecums beenam...beerni aiznemti savaa starpaa un jaunaas maaaminas mazliet var parunaat par kaut ko kas interesee pasas!
Meeginiet taisiit eest kopaa,ar domu ,ka vinam arii par launu nenaaktu iemaaciities so to,kja nu dziiveekas?Sieva tacu var arii saslimt uttTu saprati ,ko veelos teikt-tev ir jaamaacaas iesaistiit vinu pasaulee,kura liekas vinam ir svesa...!
07.07.2013 00:04 |

Reitings 220
Lady tu neesi nepateicīga! tu vienkārši gribi kko vairāk par virtuvi un mājas kārtošanu! labi,ka ir bērns dēļ,kura priecāties! būs labi,esi stipra!paņem baltu lapu savelc plusus un mīnusus, izdomā kā mīnusus pārvērst par plusiem:)
07.07.2013 00:05 |

Reitings 1195
Emmanuelle paldies. Es ļoti mēģināšu pacensties. Nākšu lasīt šo diskusiju kaut vai katru dienu.

Paldies par uzmundrinājuma vardiem un lieliskiem padomiem.
07.07.2013 00:07 |

Reitings 220
Meeginiet taisiit eest kopaa,ar domu ,ka vinam arii par launu nenaaktu iemaaciities so to,kja nu dziiveekas?Sieva tacu var arii saslimt uttTu saprati ,ko veelos teikt-tev ir jaamaacaas iesaistiit vinu pasaulee,kura liekas vinam ir svesa...!

LIELISKS PIEMĒRS
07.07.2013 00:07 |

Reitings 9169
Es saaku ar taadiem vaardiem-vai tu luudzu nevareetu to un to...taa pilniigi mieriigi,veel piebiltot-tas dariitu man loti lielu prieku!Izklausaas peec teaatra,bet sos vaardus ir jaaiemaacaas pateikt!Loti viiriskiigi viiriesi necies uzklausiit paveeles formu-tev jaadara tas un tas un tas.

Tas pats arii attiecaas uz pusaudzjiem! Paveeles forma tik tieshaam daudziem uzdzen zosaadu. Es pati esmu tam spilgts piemeers - kaut ko paveelees, izdariishu tieshi preteejo, pat ja tas buus pret manaam intereseem. Varu buut pat ljoti spiitiiga.
07.07.2013 00:08 |

Reitings 9169
Jautaajums autorei - vai vinja ir pamaniijusi sava viira vaajaas vietas? Kaadam tie ir glaimi par gudriibu, kaadam par speeku, cits savukaart peec 5 minuushu plecu masaazjas buus pateiciibaa gatavs izmazgaat visu maaju, citam liidzeetu, ja maajas sakopshanu paarveerstu par sacensiibaam "kursh aatraak savu dalju griidas izmazgaas", tad vinjsh tajaa mestos ar visu sirdi.
07.07.2013 00:21 |

Reitings 524
Reģ: 28.05.2013
njāa, mans draugs kaut kas līdzīgs... es strādāju pilnu slodzi darbā - maiņu darbs un viņš arī pilnu slodzi. bet redz, man vienai ir jāuzkopj māja un vienmēr jāsagatavo viņam ēst, jo redz tas darbs ko es strādāju ir vieglāks-bet vinam fiziski grūts...

Es uzskatu, ka muļķīgi ir salīdzināt sieviešu darbu (vienalga - birojā vai kā mājsaimniecei) ar vīriešu darbu...

Ja godīgi - pēdējā laikā esmu ievērojusi, ka vīrieši ir palikuši mīksti - daudz čīkst, viss aiz viņiem jāsavāc un jā-pat tēju vairs nejēdz paši uzvārīt...
07.07.2013 00:40 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Izlasiiju tikai teemu, komentaarus nelasiiju. Divus gadus tu seedi maajaas ar beernu. Kaapeec neej straadaat? Viiram gan jau apnicis visu laiku buut par mamuta stiepeeju maajaas. Ja tu visu laiku seedi maajaas ar beernu, tev tiesaam gruuti to kafiju no riita vinjam sataisiit? Zini, es pati esmu seedeejusi maajaas ar beernu, tas tiesaam nav nekas gruuts un sarezgiits, bet, ja tu visu laiku baaz viiram aciis to, cik tas viss ir nogurdinosi, vienu briidi vinjam tas var apriebties. Tev ir kaadi hobiji jeb viss laiks tikai un vieniigi beernam? Viiram pieveers kaadu uzmaniibu? Vispaar izskataas, ka tu esi sameeraa jauna, taapeec nav briinums, ka jums tur viss neiet kaa gribeetos.
07.07.2013 00:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits