Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Matu laka

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Iesakiet kādu labu matu laku, kas nesalipina, nesaķepina matus. Nu tādu, kas labi fiksē matu sakārtojumu, bet lai mati ir elastīgi. Lai nav stīva ķivere uz galvas:)
Man kaut kā nevaicas- izmēģinājusi esmu n-tās, bet neesmu vēl uzgājusi tādu, kas atbilst iepriekšminētajiem kritērijiem!
06.07.2013 22:27 |

Reitings 665
Reģ: 29.01.2009
Varbūt ir parādījies kas jauns un labāks, taču,kad lietoju matu laku šī bija baigi labā :) Nav ķiveres efekta kā minēji, viņa uzpūšās kā tāda plāna kārtiņa ap matu un turās arī normāli ilgi.

šī Garnier NEpatika
06.07.2013 22:40 |

Reitings 2264
Reģ: 16.02.2013
Es arī vēl neesmu atradusi laku, kas noturētu manus matus. Tieši šodien Drogās pētīju atlaides, beigās pabaidījos ņemt Fructis. Neko nesatur?
06.07.2013 22:42 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Fructis mēsls- neko īsti nefiksē, bet klājās tādā kā pamanāmā kārtiņā, izskatās pēc blaugznām!
Tafft arī štrunts.
Isana arī mēsls!

Agrāk bija tāda Pantene ProV pelēkā flakonā, baigi labā bija- smaržoja, fiksēja un mati tādi elastīgi bija un dzīvelīgi. Bet sen jau no veikal uplauktiem nozudusi- ir visādas Pantene ProV, bet tās manas iemīļotās nav- vairs neizlaižot to līniju.
Tā nu jau ilgi esmu savas ideālās lakas meklējumos, bet ko tik nepamēģini- viens par otru dranķīgāks.
06.07.2013 22:59 |

Reitings 665
Reģ: 29.01.2009
Gan jau, ka tas ir atkarīgs no matu struktūras utt. Man mati ir pabiezi,dabīgi viļņojas, mitrā laikā pūkaini, kad vajadzēja, Fructis man tiešām neko nesaturēja..

Tā Got2be, nebija šķiet no lētākajām vienīgais, bet nu man tiešām patika :)
06.07.2013 23:06 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits