Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Iesaku!

Reitings 2191
Reģ: 27.09.2012
Sveikas :)

Runa šoreiz ies par smēķēšanu.Atceros, ka vairak kā pirms mēneša biju izveidojusi šeit tēmu, vai ar tablešu palīdzību ir reāli atmest smēķēšanu. Daudzas norēja tas jau nu skaidrs :D Bet bija arī tādas, kas izteica savu viedokli par labu tabletem ar reālu pieredzi.
Tad nu man domas visu laiku lēkāja atmetu ar roku, ka gan jau nekāds efekts nebūs, draugs neticēdams vienā vakarā piespieda nopirkt tomēr paciņu ar TABEX . Grr...
Sāku jau nākamā dienā, ar domu ka stūlbums vien ir, un nekāds efekts nebūs man. Jo smēķēju 11 gadus, un katru dienu izpīpēju 1-1.5paciņas cigarešu. Vadījos pēc instrukcijas un liels pārsteigums bija tas, ka jau pirmajā dienā tas viss nostrādāja, cigarešu skaits samazinājās uz pusi, pat laidās domas pāri vai nav plasibo efekts tādiem pamuļķiem kā man :D Bet nē, jo kaut ko tās tabletes izstrādā un ir jūtams, katrā ziņā nebija man ne sliktās dūšas utt. Jutos labi.

Reāli gribēju tikai izstāstīt savu pieredzi, varbūt kādai noder. Es atmetu pavisam 7 dienā, mēnesi iet kurss.
06.07.2013 20:01 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Un cik ilgi tu jau esi atmetusi? Veel lieto tabex?
06.07.2013 20:07 |

Reitings 2191
Reģ: 27.09.2012
Nedēļa kā nepīpēju, agrāk ilgākais bija 3h un ar trīcošām rokām.. fuj vienkarši. Man būtu jadzer viņas vēl nedēļu, bet šodien iztiku tik ar vienu tableti un sapratu, ka nedzeršu arī pārējās vairs.

Tablešu skaits samazinās.Instrukcijā viss norādīts.
06.07.2013 20:58 |

Reitings 524
Reģ: 28.05.2013
nu tas kā kuram. mans draugs pīpē nu jau apmēram 7 gadus. nopirka tabex - pēc pirmās dienas, kad jāizdzer, ja nemaldos, 3 tabletes , viņam kļuva ļoti slikti. domāja, ka varbūt no kā cita, bet tas pats bija arī pēc 2. un 3.dienas. beigu beigās pārstāja lietot tabex un atmetis cigaretes nav :(
07.07.2013 01:34 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits