Sveikas :)
Runa šoreiz ies par smēķēšanu.Atceros, ka vairak kā pirms mēneša biju izveidojusi šeit tēmu, vai ar tablešu palīdzību ir reāli atmest smēķēšanu. Daudzas norēja tas jau nu skaidrs :D Bet bija arī tādas, kas izteica savu viedokli par labu tabletem ar reālu pieredzi.
Tad nu man domas visu laiku lēkāja atmetu ar roku, ka gan jau nekāds efekts nebūs, draugs neticēdams vienā vakarā piespieda nopirkt tomēr paciņu ar TABEX . Grr...
Sāku jau nākamā dienā, ar domu ka stūlbums vien ir, un nekāds efekts nebūs man. Jo smēķēju 11 gadus, un katru dienu izpīpēju 1-1.5paciņas cigarešu. Vadījos pēc instrukcijas un liels pārsteigums bija tas, ka jau pirmajā dienā tas viss nostrādāja, cigarešu skaits samazinājās uz pusi, pat laidās domas pāri vai nav plasibo efekts tādiem pamuļķiem kā man :D Bet nē, jo kaut ko tās tabletes izstrādā un ir jūtams, katrā ziņā nebija man ne sliktās dūšas utt. Jutos labi.
Reāli gribēju tikai izstāstīt savu pieredzi, varbūt kādai noder. Es atmetu pavisam 7 dienā, mēnesi iet kurss.