Jā, esmu laimīga. Un kad "paskatos" uz savu dzīvi atpakaļ pēdejo 5-10 gadu periodā, tad saprotu, ka ar katru nākamo gadu mana dzīve ir tikai uzlabojusies, gan emocionālā, gan finansiālā, gan fiziskā veidā. Reizēm aiz laimes nezinu kur likties, reizēm uznāk tādas kā šaubas, nu cik tad labi var būt, kad tad notiks kas slikts? Un tad notiek, piem., neliela avārijā šīs vasaras sākumā. Tad iesperu sev pa d, un saprotu, ka negatīva domāšana vairo negatīvo un turpinu domāt pozitīvi. Skatoties uz priekšu - nākotnē, plani lieli, ambīcijas gan karjerā, gan personīgajā dzīvē, un zinu, ka tās ir tās lietas, kas mani kopumā dara laimīgu. Protams, lielu daļu laimes sajūtas sniedz tas, ka otrā puse atnāk no darba, apskauj un saka: esmu tik laimīgs ar tevi. Pieļauju, ka tas ir pamatakmens manā laimes dārziņā. Bet manā dzīvē ir bijis laiks, kad biju tiešām laimīga un apmierināta arī viena ar sevi. Man pat sķiet, ka tajā laikā, kad iemācījos būt laimīga pati par sevi, es tā kā "nopelnīju" savu laimīgo turpmāko dzīvi. Lūdzu, mīļās, neskaudiet, es visiem vēlu tieši to, ko viņi man, tikai divkārši, un tas strādā :)