Viss, kas par daudz, tas par skādi!
Daudz ēst pusfabrikātus, kaut kādus citus štruntus nav labi, bet tajā pašā laikā sevi vienmēr ierobežot arī nav. Ja vienu reizi mēnesī apēd to burgeru un tas tev sagādā baudu, tev garšo un tu gribi- uz priekšu, tas jau nav nekas ļauns, ja tas nav pārāk bieži.
Tāpat ar alkoholu un visu citu "neveselīgo"- kamēr tā nav par daudz un tas nav bieži, neuzskatu, ka tas ir ļoti kaitīgi. Man ēdiens ir kas tāds, ko es baudu, ne tikai ēdu, lai būtu dzīva. Un ja man tas neveselīgais liekas tas, ko es vēlos, lai justos labi, ēdu to un viss. Jo, ierobežojot sevi un nospraužot tagad "to es nekad neēdīšu", tikai darām sev pāri. Nekas, kas ir pār mēru, nav labs.
Turklāt, ne vienmēr zem tā bio ir viss tik tīrs, kā šķiet. Un cena jau bieži vien ir saskrūvēta dēļ tieši tā bio nosaukuma. Īsta ekoloģiskā pārtika ir tas, ko tu pats savā dārzā izaudzē, pats pagatavo, sagatavo. Turklāt, lasot komentārus, ver redzēt, cik dažāda cilvēkiem ir izpratne par to, kas tad īsti ir veselīgs, kas nav, kas ir pieņemams un kas nav, pareizi arī vienā no komentāriem bija teikts- ne visi var mācēt labi gatavit, tāpat kā nevar mācēt zīmēt, dejot vai vēl ko citu. Man šķiet, ka starp visiem šiem "veselīgajiem" cilvēkiem trūkst sapratnes, ka ir taču daudzumdaudz variantu, kā ēst, ko ēst un kā sagatavot.
Tomēr, domājot par savām veselīgās pārtikas vajadzībām, nevajag aizmirst, ka ne visi tā domā un vēlas tā dzīvot. Ar to es gribu pateikt to, ka, ja tu dzīvo veselīgi, tad dzīvo, tas ir tikai apsveicami, bet nevajag to uzspiest citiem. Pēc pieredzes.