Par garsvielaam-es lieku klaat loti daudz-kiplokus,siipolus,peetersiilus,seleriju ,silantro uttIisi sakot ,viss kas aug manaa un kaiminu daarzaa!Mees visu laiku te viens otram iedodam kaut ko garsiigu...:)
Noteikti neiesaku paarspiileet ar to domu-to es varu ,to es nevaru,jo tiesi to ko nevar loti gribeesies!Es vienmeer esmu dziivojusi ar uzskatu,ka var visu,bet nelielos daudzumos!
Man bija loti interesanta saruna ar savu amerikaanu radinieci par eedienu.Vina naak no gimenes ,kur mamma loti garsiigi gatavoja,bet arii loti neveseliigi-tiesaam viss mirkst krejumaa un taukos un cukuraa.Vinai bija loti gruuti iedziivoties jaunaa dziivee,kur viira deels bija pieradis eest daudz veseliigaak,vienkaarsaak...!Vina man prasiija,ko es izveeleetos- iisaaku dziivi,bet tad ar pilnu buru visu eest ,ko sirds kaaro,vai ilgu dziivi,bet ar piedomaasanu,ko lieku veederaa!Es atbildeeju -noteikti ilgu dziivi un ar piedomaasanu.Mana probleema ir taada,ja eedu loti treknu,daudz cukura,man ir loti slikta sejas aada,galva nav skaidra-nav koncentreesanaas speejas uz ilgu laiku.Iisi sakot nejuutos labi.Kaapeec man bojaat savu passajuutu,veseliibu?