Ko Tu dod savam vīrietim?

Reitings 969
Reģ: 10.02.2013
Sveikas!
Ietekmējos no šīs te tēmas:
http://cosmo.lv/forums/topic/143426-ko-tavs-puisis-tev-dod/?sort=ASC&pnr=8

Tātad jautājums, kā jūs iepriecināt, apdāvināt savus vīriešus?
Par sevi- es neko īpašu viņam nevaru atļauties dāvināt, bet, ja pelnītu 2x vairāk, tad dāvinātu skaistasun vērtīgas apročpogas, kreklus utml. Ja būtu pavisam daudz naudas, tad uzsauktu kādu ceļojumu uz Monako uz F1 :D Pagaidām sanāk, ka viņš man dārgākas dāvanas dāvina. Tagad svētkos uzdāvinu kādu grāmatu, kaut ko hobijam nopērku. Iepriecinu, nopērkot sev seksīgu apakšveļu :D pagatavojot viņa mīļākos ēdienus + saldos :D kad ik 5dienas iziešanā sapucējos, tad vispār priecīgs un lepns (es bieži slinkoju un šļūcu krokšos, džinsenēs un copē, par kosmētiku un nagu lakām aizmirstot). Nu tā- ļoti vienkārši viss.
05.07.2013 15:58 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
Es cenšos savu vīrieti padarīt traku (labā nozīmē), tāda ir mana pieeja foršām attiecībām. :D

Kas viņu padara patīkami traku? Lielā brīvība, ko sniedzu un sagaidu pati. Tas, ka esmu diezgan aizņemta ikdienā gan ar pienākumiem, gan ar hobijiem. Tas, ka ļoti sekoju savam izskatam, arī mājās. Tas, ka dievinu sportu, dabu un spontānas idejas, piedzīvojumus, seksu. Tas, ka mājvieta vienmēr būs gaumīga un sakopta, bet varu arī nedēļu no vietas vakaros sēdētu salikusi kājas uz žurnālu galdiņa un netīrīt neko, lai rodas tas "radošais" haoss. Tas, ka nesēdu virtuvē ceturtdaļu dienas, bet arvien atrodu laiku pagatavot kaut ko jaunu, neparastu un gardu. Tas, ka esmu gudra un pašpietiekama.
Tas, ka nemeklēju viņā sponsoru, tēvu, labāko draudzeni, bet vīrišķīgu un seksīgu papildinājumu brīviem brīžiem, kurš ir pietiekami spēcīgs, lai nepieciešamības gadījumā un tad, kad pienāks īstais laiks, varētu man piedāvāt stabilitāti.
09.07.2013 19:35 |

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
enija, Tev gan ir dīvaini uzskati... gribi teikt, ka puisim ir absolūti viss jāapmaksā par savu aldziņu? Māja, komunālie, ēšana, transports un tā tālāk. Nabadziņš apmaksā to visu un pats paliek bez nekā? Un ko tad sieviete ar savu algu? Tikai lako nagus un pērk dolče un gabana, kamēr vīrietim nav neviena krekla? Manuprāt, tas nav godīgi...

Ja vīrietis sievietei dod algu, kāpēc viņa viņam arī nevarētu iedot? Ja viņš viņu ved izklaidēties, kāpēc viņa nevarētu viņam spa apmaksāt???
09.07.2013 20:30 |

Reitings 298
Reģ: 09.01.2013
Kordēlija īstenībā ļoti pareizi saki, jo īstenībā jau viss ir priekš abiem un viens ir priekš otra ;)

ja vienam draņķīgāk tad otrs paručī un otrādi. Abi divi ir personības, abi apdara mājas soli, abi rūpējās par bērniem, ja tādi ir ;) un viens otram sagādā patīkamas lietas, ne tādēļ, ka prasa, bet tādēļ, ka vēlās to darīt priekš otra ;) un viss ir kopīgs :))

PS: cerams nepārpratāt par 50ls :D tas bija domāts tikai izdevumos attiecībā uz māju :D tik skops es neesmu lai uz meiteni 50ls mēn tērētu :D tur cipari parasti ir daudz lielāki :D :D
09.07.2013 21:08 |

10 gadi
Reitings 3997
Reģ: 11.07.2009
Dažai labai ir ļoti šaurs skatījums uz dzīvi, lkm enija savā dzīvē pati neko nespēj, tāpēc vajag veci, kas uztur.
Dzīvē situācijas ir dažādas, ja abi tikko beidz augstskolu, vai viens vēl mācās, nav iespējams tam vīrietim uz sitiena pelnīt nelabo piķi, lai to sievieti uzturētu. Ir jāskatās uz to, vai otram ir potenciāls. Es labāk augu kopā ar savu draugu, kurš ir mans vienaudzis, nekā esmu kopā ar vecāku vīrieti, kam viss nu jau ir. Labi, tagad nekas, bet kad viņš paliks vecs un gribēs iet pensijā, tad tev vēl būs jārukā, pukstēs, ka sāp tas un tas, vot tad redzēs...

Man ir pilnigi savādāki uzskati par attiecībām, abi ar draugu esam savu karjeru sākumposmā, nav mums liels piķis un maksājumus dalīsim uz pusēm. Nesaskatu tur neko ārkārtēju. Un jā, es pati savā dzīvē gribu būt pelnītāja, gribu izaugsmi karjerā, un mēs abi tādi gribam būt....nevis tā, ka vīrietis pelna, bet es tikai strādāju! Es negaidu visu no vīrieša, es gribu būt neatkarīga viņam bakus, gribu mācīties no viņa un arī spēt viņam sniegt padomus! Mēs abi gribam "gāzt kalnus"! Un negribu būt vīrieša ēnā, gribu, lai mani profesionāli novērtē tāpat kā viņu! Gribu būt patstāvīga, lai arī tad, ja visi striķi brūk, es palieku es pati un neesmu zaudētāja :)

Un savam vīrietim es dodu mīļumu, mieru, mīlestību, jebkādu atbalstu, sapratni un cieņu! Ar to pietiek!
09.07.2013 21:50 |

10 gadi
Reitings 3997
Reģ: 11.07.2009
un mans uzskats ir tāds - tās, kas nespēj vai neggrib "pavilkt", tas tad šrubē māju un ir atkarīgas no vīrieša. Tās, kas grib un var ir līdzvērtīgas un nedzīvo steriotipos - "medītājs" un "pavarda kūrēja" un ir pašas savas dzīves noteicējas.

Āmen.
09.07.2013 21:56 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Elīna,cik cilvēku, tik viedokļu! Es tavu viedokli nesaucu par šauru skatījumu uz dzīvi, tāpēc tev nav tiesību tā saukt manējo. ;)

Stereotipos nedzīvoju, un jūs pat tolkam neizlasat manu tekstu, un jau spriežat, ka gribu dzīvot ar vecāku vīrieti, sēdēt mājās un nestrādāt. Lūk tā ir sekla domāšana!

Ir lietas, ko pērk sieviete, piemēram ir dažādas sadzīves lietas, kad taisa remontu, tad sieviete iekārto māju, pērk drēbes vīrietim un sev, bērniem, utml. tā man šķiet darba dalīšana. Un jūs manu viedokli nemainīsiet par to, ka rēķini jādala uz pusēm. Ir lietas, kas ir jānomaksā vīrietim, un ir lietas, kas sievietei. Ar saviem emancipētības uzskatiem dzīvojiet laimīgi, bet nemāciet citus. Tracina, ka nevar izteikt savu viedokli un jau brūk virsū !
09.07.2013 22:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits