Dažai labai ir ļoti šaurs skatījums uz dzīvi, lkm enija savā dzīvē pati neko nespēj, tāpēc vajag veci, kas uztur.
Dzīvē situācijas ir dažādas, ja abi tikko beidz augstskolu, vai viens vēl mācās, nav iespējams tam vīrietim uz sitiena pelnīt nelabo piķi, lai to sievieti uzturētu. Ir jāskatās uz to, vai otram ir potenciāls. Es labāk augu kopā ar savu draugu, kurš ir mans vienaudzis, nekā esmu kopā ar vecāku vīrieti, kam viss nu jau ir. Labi, tagad nekas, bet kad viņš paliks vecs un gribēs iet pensijā, tad tev vēl būs jārukā, pukstēs, ka sāp tas un tas, vot tad redzēs...
Man ir pilnigi savādāki uzskati par attiecībām, abi ar draugu esam savu karjeru sākumposmā, nav mums liels piķis un maksājumus dalīsim uz pusēm. Nesaskatu tur neko ārkārtēju. Un jā, es pati savā dzīvē gribu būt pelnītāja, gribu izaugsmi karjerā, un mēs abi tādi gribam būt....nevis tā, ka vīrietis pelna, bet es tikai strādāju! Es negaidu visu no vīrieša, es gribu būt neatkarīga viņam bakus, gribu mācīties no viņa un arī spēt viņam sniegt padomus! Mēs abi gribam "gāzt kalnus"! Un negribu būt vīrieša ēnā, gribu, lai mani profesionāli novērtē tāpat kā viņu! Gribu būt patstāvīga, lai arī tad, ja visi striķi brūk, es palieku es pati un neesmu zaudētāja :)
Un savam vīrietim es dodu mīļumu, mieru, mīlestību, jebkādu atbalstu, sapratni un cieņu! Ar to pietiek!